HTML

Szarjon sünt

Örök emlék tahó, pofátlan, gátlástalan, vagy épp hazug közszereplőknek, médiamunkásoknak. S talán majd a követendő példáknak is.

Friss topikok

Géza bátyám nem kapott volt sün díjat a hülye elszólása miatt. Régóta tudjuk a hiányosságait és persze, hogy irritáló, hogy sokkal magasabb pozikban ücsörög, mint amit megérdemelne.

Miből is lett balhé? "Azért van, hogy olyan sok roma szellemileg leépült, mert a roma kultúrában megengedett, hogy testvérek, vagy unokatestvérek házasodjanak, vagy akár anélkül szexuális életet éljenek egymással”.

Nos az van, hogy amire hivatkozik, az igaz, kutatások bizonyítják. Az is tény, hogy sok a szellemileg leépült roma - persze nem ártott volna ezt is számszerűsíteni. Az, hogy a kettő következik-e egymásból, erősen vitatható. Az pedig teljesen egyértelmű, hogy forráshivatkozás nélkül épeszű tudós nem mond ilyeneket.

Lehet rajta vitatkozni, hogy Mekk Elek rasszista-e, szerintem nem, szimplán hülye. Ennél a mondatnál viszont sokkal undorítóbb, hogy mekkora feneket kerítenek egyesek ennek az egésznek.

Tudjuk, hogy az überpíszi világban egyeseknél már a zsidó és a cigány szavak kiejtése is rasszizmus. A Magyar Narancs e heti fél oldalas publijában odáig ment, hogy Hitlerhez hasonlítja Jeszenszkyt. Nos barátaim, ugyanolyan szélsőségesek vagytok ilyenkor, mint azok a nácik, akik ellen joggal harcoltok. Ha egy ilyen piszlicsáré ügyet is ennyire túlreagáltok, csak táptalajt adtok annak, ami ellen a leginkább küzdenétek.  

Szarjon sünt mindenki, aki miatt nem lehet bármi hasonlóról korrekten beszélni, aki csak a végletekben tud gondolkodni.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://sunt.blog.hu/api/trackback/id/tr84884963

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: NEM Jeszenszky védelmében! 2012.11.02. 11:42:05

Nagyon divatos dolog lett a volt külügyminiszter ekézése.Az indexen napokig voltak címlapon az őt elítélő blogok. Nem védeni akarom, mert nem ismerem, nem tartom egy különösebben rokonszenves arcnak és ami a legfontosabb: ÉN SEM OLVASTAM az írását.Tal...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása