HTML

Szarjon sünt

Örök emlék tahó, pofátlan, gátlástalan, vagy épp hazug közszereplőknek, médiamunkásoknak. S talán majd a követendő példáknak is.

Friss topikok

A szerintem megjegyzés mindenképp indokolt a nap arányt tévesztett szerintem parasztját illetően, mivel azzal érdemelte ki a címet, hogy feljelentett két kommentelőt. A Népszava áprilisban hozta le, hogy Zugló tüntetni ment derék polgármestere ellen, négy kommentelő pedig kifejtette véleményét, ami Papcsáknál kicsapta a biztosítékot. Ebből kettő sima gyökér, ki is lettek moderálva (akkor meg mi a faszért jelentget, fogalmam sincs) a másik kettő meg ilyeneket bírt mondani: "Fizessen Papcsák úr és szemérmetlen, népnyúzó bandája!!!", a másik hozzászóló "őrült fitnyiszes polgármesternek és gerinctelennek" nevezte a polgármestert. 

Biztos az volt a baja Papónak, hogy az nem fitnyisz, hanem fityesz, vagy tudja a tököm. Elég szánalmas lesz bíróság elé állni, ez akkora szopcsi lesz az elszámoltatónak, hogy öröm lesz nézni. Bíróság nincs, aki emiatt akár egy forintot is megítélne. Mindenesetre remélem, ide a sünre nem téved ez a véleményem szerint prosztó barom, hogy nekiálljon itt is baszakodni. De ha jön, akkor azt üzennénk: ez a mi kibaszott véleményünk, pöcsfej, és szerintünk is a bíróságon a helyed, csak a másik oldalon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sunt.blog.hu/api/trackback/id/tr804901889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása