HTML

Szarjon sünt

Örök emlék tahó, pofátlan, gátlástalan, vagy épp hazug közszereplőknek, médiamunkásoknak. S talán majd a követendő példáknak is.

Friss topikok

Olyan dózisban árasztotta el az országot ma az impotencia, az idiotizmus és a leggusztustalanabb magyar tulajdonság, a hiba másokban történő keresése, a felelősség áthárítása, hogy itt az ideje a blog újraindításának.

Mi is történt? A korrekt időjárás-előrejelzések ellenére a hatóságok megint csak basztak felkészülni a hófúvásokra, mert persze ki a fasz gondolta, hogy március idusán egyszerre eshet hó és fújhat viharos szél? A sok pancser barom meg elindult, bele a vakvilágba, hiszen hosszú hétvége van, azt meg ki nem szarja le, hogy szakad a hó és minden hírműsor figyelmeztet az igen nehéz közlekedési feltételekre? Menjünk bazmeg, majd lesz valahogy. Aztán mikor beszopjuk a hófalat, ott állunk kaja, pia, benzin nélkül, akkor ugatunk, hogy szopjanak lovat az illetékesek.

Szinte eldöntetetlen, hogy ki szarjon nagyobb sünt: a felelőtlen, majd másokat fikázó autósok, a felkészületlen, az eseményekre jó 12 óra késéssel reagáló illetékesesek, vagy azok az ellenzéki politikusok, akik azonnal saját népszerűségük növelésére használták fel a történéseket. Persze joggal bassza a csőrüket, hogy annak idején augusztus 20-án a Fidesz nyomta ugyanezt a mocskot, de ez se indok a mai teljesítményükre.

Szaron tehát farfekvésest alaphangon Szanyi Tibor, Bakondi György katasztrófafőnök, meg az összes geciláda, aki nagy arccal belerohant a hófalba, majd teli pofával üvöltözött, hogy miért nem fingják le az útról a havat 5 perc alatt és mentik meg őt kábé azonnal. 

 

Szólj hozzá!

Esetünkben nehéz eldönteni, hogy ki szarja a sünt, a béna riporter, vagy a pofátlan politikus, mindenesetre figyelemre méltó interjúba keveredett Kálmán Olga a mai világ egyik legnagyobb hazugsággyárosával. 

Olga tudja, hogy Szijjártó Péter a szemrebbenés nélkül folyamatosan kamuzás világbajnoka, de valahogy mégse kísérelte meg megfingatni egy kicsit se.

Ez azonban semmi, az interjú végén jön a fő szopó. Eleve kurva irritáló, hogy az ATV szinte minden műsorában napok óta a defektes Matolcsy pöttyös segges beszólásán rugóznak. Olga kínjában ezzel akarta kissé sarokba szorítani Pétert, de csúnyán rábaszott.

Szijjártó hülyének tettette magát, azt mondta, hogy nem tud az említett Matolcsy-klasszikusról. Sok a dolga, minden ideióta nyilatkozattal mégse foglalkozhat. Nem is hallott róla. Profi volt. Talán végre Olga is elgondolkodott arról, hogy lassan le kéne akadni erről a szánalmas témáról.

Videó itt. 

Szólj hozzá!

Pszichiáterek számára eddig is kötelező olvasmánynak számított Matolcsy György könyvrovata a Heti Válaszban, de hétről hétre megállapíthatja bárki: nem kell ahhoz orvosi látlelet, hogy egyértelmű legyen, ennek az embernek elgurult a gyógyszere.

A mai írás alapján a diagnózis megerősítést nyert, Magyarország gazdasági minisztere nem normális. Láthatóan halvány fingja nincs arról, hogy működnek a hedge fundok és a recenzált könyv minden idiotizmusát kivetíti saját kényszerképzetei igazolására. A pénzvilág kalózai be akarják dönteni Magyarországot, a londoni elemzők, akik korrekten leírják, mekkora szar van Magyarországon, szerinte szándékosan befeketítik az országot, az országot támadó spekulánsok nem akarják az IMF-féle védőhálót, Soros György pedig csaló. Az írás kalózos vezérvonala önmagában is komoly agyi problémát sejtet.

Rossz hírünk van, György, Soros minden mondatán csüng a gazdasági világsajtó, rajtad pedig mindenki csak röhög. Egyetlen előrejelzésed se vált be a gazdaság teljesítményével kapcsolatban az elmúlt két évben és utólag a szopásért mindig külső tényezőket okolsz - lásd a mai szar GDP-adatot. Az elmúlt 20 év legkártékonyabb minisztere vagy, ami alól nyilvánvaló elmebajod sem ment fel.

Szólj hozzá!

Annyira szép, hogy meg kell örökíteni az utókornak. Az ember, aki saját állítása szerint sose hazudik, ezt találta mondani, mosolyogva, szemrebbenés nélkül.

Magyarországon nincsenek megszorítások, nem voltak, és nem is lesznek, a kabinetnek csak akciótervei, átszervezései vannak, a terheket pedig kifejezetten a nagy cégekre és a bankokra helyezik, nem pedig az emberekre.

Az egyetlen kérdés, amit nehéz eldönteni: komolyan elhiszi, amit mond, vagyis egy alternatív valóságban élő beteg emberről van szó, vagy pontosan tudja, hogy minden mondatának épp az ellenkezője igaz, de úgy gondolja, a hatalom megtartásához a gátlástalan hazudozáson keresztül vezet az út.

Talán az első verzió lenne egy fokkal jobb, de csak akkor, ha ez a szaros ország örökre elhajtaná a politikai szemétdombra, ahova való. 

Szólj hozzá!

A szerintem megjegyzés mindenképp indokolt a nap arányt tévesztett szerintem parasztját illetően, mivel azzal érdemelte ki a címet, hogy feljelentett két kommentelőt. A Népszava áprilisban hozta le, hogy Zugló tüntetni ment derék polgármestere ellen, négy kommentelő pedig kifejtette véleményét, ami Papcsáknál kicsapta a biztosítékot. Ebből kettő sima gyökér, ki is lettek moderálva (akkor meg mi a faszért jelentget, fogalmam sincs) a másik kettő meg ilyeneket bírt mondani: "Fizessen Papcsák úr és szemérmetlen, népnyúzó bandája!!!", a másik hozzászóló "őrült fitnyiszes polgármesternek és gerinctelennek" nevezte a polgármestert. 

Biztos az volt a baja Papónak, hogy az nem fitnyisz, hanem fityesz, vagy tudja a tököm. Elég szánalmas lesz bíróság elé állni, ez akkora szopcsi lesz az elszámoltatónak, hogy öröm lesz nézni. Bíróság nincs, aki emiatt akár egy forintot is megítélne. Mindenesetre remélem, ide a sünre nem téved ez a véleményem szerint prosztó barom, hogy nekiálljon itt is baszakodni. De ha jön, akkor azt üzennénk: ez a mi kibaszott véleményünk, pöcsfej, és szerintünk is a bíróságon a helyed, csak a másik oldalon.

Szólj hozzá!

Az öreg egy ideje teljesen rá van cuppanva a témára, hogy mi a fasznak egyetem meg tudomány meg bölcsészet, amikor például kőművesnek is el lehet menni. Mert ő példának okáért segédmunkásként kezdte. Amikor már azt hiszed, ezt nem lehet fokozni, akkor jön az öreg és megmondja. Nem szabadna olyan tudósokat képezni, "akik például a bogarak életét kutatják", csak azt szabad kutatni, ami mögött van termelési háttér, különben Kínának végezzük el a kutatást - mondta egy konferencián. 

Jól van, baszod. Tényleg, mi a fasznak annyi szociológus? Mi a fasznak annyi filozófus? Még a végén kitermeli ez a rohadt tudomány a következő TGM-et, aztán mi lesz velünk. Mindenki menjen és dagasszon kenyeret, keverjen maltert és hadonásszon 23-as kulccsal, attól lesz itt fasza minden. És ha egyetemre akar menni valami kis köcsög, akkor max azt kutathatja, hogy lehet még keményebb 23-as kulcsot csinálni, különben csak élősködik a nemzet testén.

Hát gratulálok, remélem, a derék Vitya meg is fogadja ezt a remek tanácsot, és kibassza az összes nemkívánatos szarfaszút a picsába árkot ásni az egyetemekről. Mert arra van szükség, nem esztétákra. Meg a Michelangelo is takarodjon széklábad faragni, mert az kell a nemzetgazdaságnak. Remek, inkább nem akarja a vagyonát szakmunkásképző intézményekre hagyni, Sándor bátyám? Sokkal jobban illene ehhez a végeláthatatlan baromsághoz. Egyet még kérdezhetek? Ha csak segédmunkásokat meg csavarkulcsgyártókat képeznénk, akkor ki a bánat járna a kend által felépített Műpába? És ki a faszom zenélgetne ott?

Bár így kurva könnyű lobogtatni a segédmunkás múltat.

1 komment

Géza bátyám nem kapott volt sün díjat a hülye elszólása miatt. Régóta tudjuk a hiányosságait és persze, hogy irritáló, hogy sokkal magasabb pozikban ücsörög, mint amit megérdemelne.

Miből is lett balhé? "Azért van, hogy olyan sok roma szellemileg leépült, mert a roma kultúrában megengedett, hogy testvérek, vagy unokatestvérek házasodjanak, vagy akár anélkül szexuális életet éljenek egymással”.

Nos az van, hogy amire hivatkozik, az igaz, kutatások bizonyítják. Az is tény, hogy sok a szellemileg leépült roma - persze nem ártott volna ezt is számszerűsíteni. Az, hogy a kettő következik-e egymásból, erősen vitatható. Az pedig teljesen egyértelmű, hogy forráshivatkozás nélkül épeszű tudós nem mond ilyeneket.

Lehet rajta vitatkozni, hogy Mekk Elek rasszista-e, szerintem nem, szimplán hülye. Ennél a mondatnál viszont sokkal undorítóbb, hogy mekkora feneket kerítenek egyesek ennek az egésznek.

Tudjuk, hogy az überpíszi világban egyeseknél már a zsidó és a cigány szavak kiejtése is rasszizmus. A Magyar Narancs e heti fél oldalas publijában odáig ment, hogy Hitlerhez hasonlítja Jeszenszkyt. Nos barátaim, ugyanolyan szélsőségesek vagytok ilyenkor, mint azok a nácik, akik ellen joggal harcoltok. Ha egy ilyen piszlicsáré ügyet is ennyire túlreagáltok, csak táptalajt adtok annak, ami ellen a leginkább küzdenétek.  

Szarjon sünt mindenki, aki miatt nem lehet bármi hasonlóról korrekten beszélni, aki csak a végletekben tud gondolkodni.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Megesik, hogy valaki vénségére meghibban, Wittner Mária tipikus példája ennek. Nem a nőiességében akarom megbántani, de nála visszataszítóbb szipirtyó nem sok mászkál ma  magyar közéletben.

Ma az LMP egy jópofa tiltakozást eszelt ki, hogy emlékezetessé tegyék a vérlázító kötelező feliratkozás megszavazását. Kék cédulák hullottak a karzatról, méghozzá nagy mennyiségben. Ha már tenni semmit sem lehet ellene, legalább nevetségessé tették az új rendszert, ami lehetőséget ad a kormánynak a választási csalásra.

Egyetlen ember volt a parlamentben, aki a helyett, hogy szégyenében behúzta volna fülét-farkát, felállt és fikázott. Az 56-ban huzatot kapott banya hatalmas botrányról beszélt és vizsgálatot követelt. Nem kérdés, hogy ő a nap  legszánalmasabb hülyéje.

Szólj hozzá!

Végre vége. Véletlenül kapcsoltam rá, de annyira undorító volt, hogy végig kellett nézni. Az RTL Klub leg-IQ-rombolóbb műsora úgy ünnepelte meg 15 éves fennállását, hogy egy teljes adásban szopta önmaga virtuális faszát.

Minden egyes mondat arról szólt, hogy a fantasztikus siker a nagyszerű minőségnek köszönhető, holott csak a populáris népbutítást fejlesztették tökélyre. Persze ez sem semmi, el kell ismerni, a maga műfajában a Fókusz a király, csak ne állítsa már be önmagát, mint aki jót tett az emberiségért. Ennek ugyanis épp az ellenkezője igaz.

A műsorban váltakoztak a stáb ünnepi kirándulásának képei és a fantasztikus munkatársak monológjai arról, hogy milyen kibaszott jó dolog ezt a csúcdsműsort csinálni. A csapat Patcára vonult le ünnepelni (a falu nevét ugyanakkor képtelenek voltak helyesen kiejteni paca hangzott el), ahol az elkényeztetett pesti tahók szépen rácsodálkoztak mindenre: hideg van, hoztunk kabátot. "Lecsúszni egy drótkötélen első pillantásra félelmetesnek tűnt" - mondja a riporter, majd látjuk, ahogy valamelyik szarceleb sikítozik egy olyan lecsúszón, amilyenen a 3 éves gyerkőcök is vidáman suhannak.

"Hosszú volt ez a 15 év és nagyon sűrű" - állapítja meg a műsorvezető, s valóban: ez a mondat jól kifejezi készítői önelégültségét, felszínességét. Jobb és szebb lett volna a világ nélkületek, bazmeg!

Szólj hozzá!

Nincsen azzal semmi probléma, ha egy  ex-politikus felcsap újságírónak. Persze amikor volt párttársaival beszélget kínos, mesterséges távolságtartással, a bicska elkezd kinyílni a ember zsebében. Ezzel együtt még akár jól is lehetne csinálni.

Van viszont egy pont, ahol már nem lehet egyszerre kefélni és szűznek maradni. Kuncze Gábor egy jelentéktelen libsi párt élén visszatért a politikába, mégse bírja elengedni a mikrofont. Szerdán politikusként pofázik, csütörtökön sztárműsorvezetőként funkcionál a Klubrádióban, pénteken meg újra politikusként osztja az észt az ellenzéki összefogásról.

Ez a szint már übergáz, döntsd el végre mit akarsz. De ha nem megy, legalább a Klubrádióban lehetne valakinek annyi esze, hogy kikúrja onnan az identitászavaros nagy embert.

 

Szólj hozzá!