HTML

Szarjon sünt

Örök emlék tahó, pofátlan, gátlástalan, vagy épp hazug közszereplőknek, médiamunkásoknak. S talán majd a követendő példáknak is.

Friss topikok

Nem akarok ezen a szerencsétlen félnótás baromarcún sokat rugózni, de mindenképp meg kell örökíteni azt a teljesítményt, hogy ez az istencsapása képes volt két hét alatt két brutális nem megszorító csomagot bejelenteni. Az elsőnél már úgy tűnt, kissé észhez tér ez a szerencsétlen és részben olyan intézkedéseket is bejelentett, melyek tartós hiánycsökkentésre is jók.

Két hete megmondta az egész világ, hogy balfaszkám, szokás szerint elszámoltad legalább 100 milliárddal, amit még szokásabb szerint kikért magának ez az ufó. Most majdnem 400 milliárddal szorít meg, de visszatér a bukott unortodoxiához, például nem feleződik a bankadó. Ennek a 400-nak a közel fele is lufi, szinte biztos nem jön be, egyszerűen észveszejtő, amit ez az elmebeteg művel.

SZARJON SÜNT, reggeltől estig. Egyszerűen felbecsülhetetlen kárt okoz ez a vadbarom, már biztos vagyok benne, hogy jövőre is recesszió lesz. 

Ezen a héten már igen valószínűtlen, hogy nagyobb hazug/dilettáns állat a horogra akadna, övé az első megtisztelő A hét hülyéje cím.

Címkék: matolcsy györgy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sunt.blog.hu/api/trackback/id/tr504854690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása