HTML

Szarjon sünt

Örök emlék tahó, pofátlan, gátlástalan, vagy épp hazug közszereplőknek, médiamunkásoknak. S talán majd a követendő példáknak is.

Friss topikok

Nincsen azzal semmi probléma, ha egy  ex-politikus felcsap újságírónak. Persze amikor volt párttársaival beszélget kínos, mesterséges távolságtartással, a bicska elkezd kinyílni a ember zsebében. Ezzel együtt még akár jól is lehetne csinálni.

Van viszont egy pont, ahol már nem lehet egyszerre kefélni és szűznek maradni. Kuncze Gábor egy jelentéktelen libsi párt élén visszatért a politikába, mégse bírja elengedni a mikrofont. Szerdán politikusként pofázik, csütörtökön sztárműsorvezetőként funkcionál a Klubrádióban, pénteken meg újra politikusként osztja az észt az ellenzéki összefogásról.

Ez a szint már übergáz, döntsd el végre mit akarsz. De ha nem megy, legalább a Klubrádióban lehetne valakinek annyi esze, hogy kikúrja onnan az identitászavaros nagy embert.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sunt.blog.hu/api/trackback/id/tr754872309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása