HTML

Szarjon sünt

Örök emlék tahó, pofátlan, gátlástalan, vagy épp hazug közszereplőknek, médiamunkásoknak. S talán majd a követendő példáknak is.

Friss topikok

Esetünkben nehéz eldönteni, hogy ki szarja a sünt, a béna riporter, vagy a pofátlan politikus, mindenesetre figyelemre méltó interjúba keveredett Kálmán Olga a mai világ egyik legnagyobb hazugsággyárosával. 

Olga tudja, hogy Szijjártó Péter a szemrebbenés nélkül folyamatosan kamuzás világbajnoka, de valahogy mégse kísérelte meg megfingatni egy kicsit se.

Ez azonban semmi, az interjú végén jön a fő szopó. Eleve kurva irritáló, hogy az ATV szinte minden műsorában napok óta a defektes Matolcsy pöttyös segges beszólásán rugóznak. Olga kínjában ezzel akarta kissé sarokba szorítani Pétert, de csúnyán rábaszott.

Szijjártó hülyének tettette magát, azt mondta, hogy nem tud az említett Matolcsy-klasszikusról. Sok a dolga, minden ideióta nyilatkozattal mégse foglalkozhat. Nem is hallott róla. Profi volt. Talán végre Olga is elgondolkodott arról, hogy lassan le kéne akadni erről a szánalmas témáról.

Videó itt. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sunt.blog.hu/api/trackback/id/tr934920456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása