HTML

Szarjon sünt

Örök emlék tahó, pofátlan, gátlástalan, vagy épp hazug közszereplőknek, médiamunkásoknak. S talán majd a követendő példáknak is.

Friss topikok

Valami nagyon elpattanhatott azoknak a norvég parlamenti képviselőknek agyában, akik a Nobel békedíjról döntöttek. Az Európai Uniónak adni a díjat csak azért, mert a tagországok a történelmi előzmények után évtizedekig képesek voltak nem seggbelőni egymást, nehezen minősíthető.

Persze az effajta hülyeség örökletes, elég ránézni a korábbi díjazottak listájára: pl. Obama, Al Gore, Arafat, vagy Simon Peresz. Ha megnézzük, milyen elkötelezett és elnyomott békaharcosok voltak állítólag versenyben, még lehangolóbb a döntés.

S még fel sem emlegettük azokat az eseteket, amikor a délszláv háborúban az európai békefenntartóktól néhány kilométerek folytak a tömeggyilkolászások. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sunt.blog.hu/api/trackback/id/tr564845460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása