HTML

Szarjon sünt

Örök emlék tahó, pofátlan, gátlástalan, vagy épp hazug közszereplőknek, médiamunkásoknak. S talán majd a követendő példáknak is.

Friss topikok

Első fokon ismét lesittelték Tribuszer Zoltánnét, ezúttal 40 misit csalt ki muhahahahaha befektetőktől. A derék asszony azt mondta, hogy kirabolták, de a rendőrök ennek nem találták nyomát. Az egészen komolyan sajnálkoznék, ha nem Tribuszernéről lenne szó.

Mégis ki volt képes odaadni a pénzét annak a nőnek? Több milliárd forintot csalt ki idiótákból ezzel a reklámajánlattal: adj kölcsön, jövő héten a dupláját adom vissza. Hát a bolt csak egy ideig ment, Tribu pedig pár évig gondolkodhatott a tuti bizniszen a sitkón. És mit dobott a gép? Hogy ennél jobb üzlet nincs.

Hát tényleg nincs. Ugyanaz a szöveg, kicsit szerényebb összeg. Megkérdezném, hogy hogy a picsába gondolta, hogy nem fog lebukni egy perc alatt, de rögtön az jön, hogy a picsába lehetett ezt a nőt elfelejteni? Hát csak gratulálni tudok. Van még pár fasza ajánlatom a volt ügyfeleknek: lehetsz Stadler Józsi beszállítója, de a Pilis Investes fiúkat is megéri felkutatni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sunt.blog.hu/api/trackback/id/tr464868475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása