HTML

Szarjon sünt

Örök emlék tahó, pofátlan, gátlástalan, vagy épp hazug közszereplőknek, médiamunkásoknak. S talán majd a követendő példáknak is.

Friss topikok

Haknira készült a neves államtitkár, Magyarpolányba mégse minden nap jut el az ember. Szeptember eleje óta magolta a szöveget, ekkor dobták be először a nagyfiúk, s amikor véletlenül elé ugrott az MTI tudósítója, séróból tolta bele az arcába: hiába kéri az EU, nem csökkentünk nyugdíjat.

Jól felmondta a kötelező leckét, talán már azon ábrándozott, hogy még néhány ilyen és kitúrhatja a pártelnöki székből Tömjén fővadászt.

De sajnos a dolgok máshogy alakultak, a Habony Művek stratégiát váltott, csak erről Mikinek nem szóltak. Még száguldott Pest felé az államtitkári Merdzsó, amikor a Fővezér Brüsszelben eljátszotta az áldozati bárányt: ó, kedves Unió, mondd meg nékem, mennyire szorítsam meg az én kedves népem, én biza megteszem. 

Így aztán Miklós volt az utolsó, aki büszkén böffentette az arcunkba a hazugságlista gyöngyszemét az EU által kért nyugdíjcsökkentést.

Gratula, kétségtelenül Te vagy a nap balfasza, ezt a vasárnapi gyónásnál se felejtsd ki!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sunt.blog.hu/api/trackback/id/tr874858831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása