HTML

Szarjon sünt

Örök emlék tahó, pofátlan, gátlástalan, vagy épp hazug közszereplőknek, médiamunkásoknak. S talán majd a követendő példáknak is.

Friss topikok

Pszichiáterek számára eddig is kötelező olvasmánynak számított Matolcsy György könyvrovata a Heti Válaszban, de hétről hétre megállapíthatja bárki: nem kell ahhoz orvosi látlelet, hogy egyértelmű legyen, ennek az embernek elgurult a gyógyszere.

A mai írás alapján a diagnózis megerősítést nyert, Magyarország gazdasági minisztere nem normális. Láthatóan halvány fingja nincs arról, hogy működnek a hedge fundok és a recenzált könyv minden idiotizmusát kivetíti saját kényszerképzetei igazolására. A pénzvilág kalózai be akarják dönteni Magyarországot, a londoni elemzők, akik korrekten leírják, mekkora szar van Magyarországon, szerinte szándékosan befeketítik az országot, az országot támadó spekulánsok nem akarják az IMF-féle védőhálót, Soros György pedig csaló. Az írás kalózos vezérvonala önmagában is komoly agyi problémát sejtet.

Rossz hírünk van, György, Soros minden mondatán csüng a gazdasági világsajtó, rajtad pedig mindenki csak röhög. Egyetlen előrejelzésed se vált be a gazdaság teljesítményével kapcsolatban az elmúlt két évben és utólag a szopásért mindig külső tényezőket okolsz - lásd a mai szar GDP-adatot. Az elmúlt 20 év legkártékonyabb minisztere vagy, ami alól nyilvánvaló elmebajod sem ment fel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sunt.blog.hu/api/trackback/id/tr544909077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása