HTML

Szarjon sünt

Örök emlék tahó, pofátlan, gátlástalan, vagy épp hazug közszereplőknek, médiamunkásoknak. S talán majd a követendő példáknak is.

Friss topikok

Annyira szép, hogy meg kell örökíteni az utókornak. Az ember, aki saját állítása szerint sose hazudik, ezt találta mondani, mosolyogva, szemrebbenés nélkül.

Magyarországon nincsenek megszorítások, nem voltak, és nem is lesznek, a kabinetnek csak akciótervei, átszervezései vannak, a terheket pedig kifejezetten a nagy cégekre és a bankokra helyezik, nem pedig az emberekre.

Az egyetlen kérdés, amit nehéz eldönteni: komolyan elhiszi, amit mond, vagyis egy alternatív valóságban élő beteg emberről van szó, vagy pontosan tudja, hogy minden mondatának épp az ellenkezője igaz, de úgy gondolja, a hatalom megtartásához a gátlástalan hazudozáson keresztül vezet az út.

Talán az első verzió lenne egy fokkal jobb, de csak akkor, ha ez a szaros ország örökre elhajtaná a politikai szemétdombra, ahova való. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sunt.blog.hu/api/trackback/id/tr754907670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása