HTML

Szarjon sünt

Örök emlék tahó, pofátlan, gátlástalan, vagy épp hazug közszereplőknek, médiamunkásoknak. S talán majd a követendő példáknak is.

Friss topikok

A derék Gabcsi, akinek az óráit azért tették kötelezővé annak idején a katkó egyetemen, mert egyébként lófasz se ült volna be a kormányszóvivő előadásaira, szokásos kis vezércikkében tévesztette el kibaszott mód az arányokat. Kezdi azzal, hogy legutóbb a Békemenetnek eufemizált birkavonulásnak semmi haszna nem volt, "a magyarok mégis összekapaszkodtak, és szembefordultak az uralkodó trenddel, a nyakukban ülő külső hatalommal, hogy sikeresebbek és szabadabbak lehessenek. Aztán elbuktak." De most megint meg kell csinálni, mert - és most jön a fejlövés - a kiegyezéshez is kellett a 48-as forradalom, és a kommunizmus gulyás részéhez is kellett 56.

"Magyarország ma kettős lázadás centruma". És "Az egyik oldalon Orbán Viktor, aki az Augiász istállójához hasonlatos örökségből új eszközökkel próbálja kihúzni az országot, a másikon az örökhagyók egyike, Bajnai Gordon, aki immár a szabadságjogok harcosaként, a jó piac megtestesítőjeként tér vissza a rendcsinálás ígéretével." 

Főszerkesztő úr, Viktor kurvára nem Petőfi Sándor, nem Bem József és nem Nagy Imre, csak egy tény, amelyen túl kell lépni. És kend sem Karinthy Frigyes és nem Pethő Sándor, csak egy lény, akinek csak azért jelennek meg agymenései nyomtatásban, mert nincs rovatvezető, aki visszadobja a hülyeségeit.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sunt.blog.hu/api/trackback/id/tr324861391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

captcha35 (törölt) 2013.07.22. 14:10:55

Nálad van rovatvezető?
süti beállítások módosítása