HTML

Szarjon sünt

Örök emlék tahó, pofátlan, gátlástalan, vagy épp hazug közszereplőknek, médiamunkásoknak. S talán majd a követendő példáknak is.

Friss topikok

Olyan dózisban árasztotta el az országot ma az impotencia, az idiotizmus és a leggusztustalanabb magyar tulajdonság, a hiba másokban történő keresése, a felelősség áthárítása, hogy itt az ideje a blog újraindításának.

Mi is történt? A korrekt időjárás-előrejelzések ellenére a hatóságok megint csak basztak felkészülni a hófúvásokra, mert persze ki a fasz gondolta, hogy március idusán egyszerre eshet hó és fújhat viharos szél? A sok pancser barom meg elindult, bele a vakvilágba, hiszen hosszú hétvége van, azt meg ki nem szarja le, hogy szakad a hó és minden hírműsor figyelmeztet az igen nehéz közlekedési feltételekre? Menjünk bazmeg, majd lesz valahogy. Aztán mikor beszopjuk a hófalat, ott állunk kaja, pia, benzin nélkül, akkor ugatunk, hogy szopjanak lovat az illetékesek.

Szinte eldöntetetlen, hogy ki szarjon nagyobb sünt: a felelőtlen, majd másokat fikázó autósok, a felkészületlen, az eseményekre jó 12 óra késéssel reagáló illetékesesek, vagy azok az ellenzéki politikusok, akik azonnal saját népszerűségük növelésére használták fel a történéseket. Persze joggal bassza a csőrüket, hogy annak idején augusztus 20-án a Fidesz nyomta ugyanezt a mocskot, de ez se indok a mai teljesítményükre.

Szaron tehát farfekvésest alaphangon Szanyi Tibor, Bakondi György katasztrófafőnök, meg az összes geciláda, aki nagy arccal belerohant a hófalba, majd teli pofával üvöltözött, hogy miért nem fingják le az útról a havat 5 perc alatt és mentik meg őt kábé azonnal. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sunt.blog.hu/api/trackback/id/tr705136938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása