HTML

Szarjon sünt

Örök emlék tahó, pofátlan, gátlástalan, vagy épp hazug közszereplőknek, médiamunkásoknak. S talán majd a követendő példáknak is.

Friss topikok

Annyi baromság, annyi elmebeteg mondat hangzott el az ünnepi beszédekben, hogy simán a hazugság, vagy baromságfaktor alapján nagyon nehéz lenne kiválasztani a nap seggfejét.De ezek döntő többségére számítani lehetett.

Volt azonban egy arc, akiről eddig azt lehetett hinni, hogy távol tartja magát a legdurvább demagóg hazugságoktól, de ma bebizonyította: ő is csak egy szerencsétlen Orbán-bérenc, aki örömmel köpi szembe magát, ha a helyzet úgy kívánja.

Csak két idézet Varga Mihálytól: "ismét idegen erők szorításába kerültünk, ismét távoli érdek hozta fejünkre a bajt." Vagy: "külföldi katonák csizmája nem tapos hazai földön, mégis megbéklyózták országunkat". Mondja ezt az ember, akinek munkaköri leírásában az van, hogy a nemzetközi szervezetekkel tárgyaljon és hozzon össze egy országnak előnyös egyezséget velük. 

Miska bazmeg, most írtad ki magad végleg a még épp szalonképes fideszesek amúgy is egyre rövidebb listájáról.

Címkék: Varga Mihály

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sunt.blog.hu/api/trackback/id/tr654864744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása