HTML

Szarjon sünt

Örök emlék tahó, pofátlan, gátlástalan, vagy épp hazug közszereplőknek, médiamunkásoknak. S talán majd a követendő példáknak is.

Friss topikok

Az MSZP-góré szenved éppen az Egyenes Beszédben, nem lényeg, mit mond, viszont kurvára hiányzik róla valami. Atis bazmeg, hol a címer?

Tegnap nagy arccal jelentették be a szoccerek, hogy mostantól mindenki tűzzön Kossuth-címert, aki szemben áll az Orbán-rezsimmel. Lehet is hordani egészen addig, amíg a Viktátor el nem tűnik a balfenéken. A címer lesz a párt legfontosabb szimbóluma a következő hónapokban.

Már az jókora baromság, hogy minden ellenzékit meg akar címerezni: hadd utáljuk már a Törpöt a nélkül, hogy ti mondjátok meg, mi legyen ennek jelképe. Azokkal az emberekkel meg ne basszunk már ki, akik szívből hordanák, de esetleg valami állat fidesztroll emiatt leköpi őket az utcán. Sajna erre a magyar társadalom nem elég érett.

Ti pedig ha kitaláltok valami faszságot, legalább egy napig ragaszkodjatok már hozzá. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sunt.blog.hu/api/trackback/id/tr284868198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása