HTML

Szarjon sünt

Örök emlék tahó, pofátlan, gátlástalan, vagy épp hazug közszereplőknek, médiamunkásoknak. S talán majd a követendő példáknak is.

Friss topikok

Az első kitüntető cím odaítélése nem okozott nagy problémát.Igazából magyarázatot sem kell hozzá fűzni. 

Ez történt: a pénteken bejelentett költségvetési kiigazító csomag, népszerű nevén megszorítások legnagyobb vesztesei a pedagógusok. Kicsesztek persze a közszolgákkal is, de az jórészt érthető, hamarabb kellett volna. A tanárok szopatása, fizetésemelésük elhalasztása azonban igencsak rövidlátó intézkedés, kulcsszerepük van abban, hogy utánunk jól képzett generáció nőjön fel, ami alapvetően meghatározza az ország versenyképességét is.

Elbaszott és pofátlan intézkedés tehát, ráadásul minden előzetes ígéretet megszegve, mely rengeteg jó tanár anyagi nehézségeit hosszabbítja meg. A derék kormányszóvivő viszont ezt találta mondani:

"Amikor nagy vihar van a tengeren, akkor azt is értékelni kell tudni, hogyha valaki kikötőbe vezet minket, nem biztos, hogy éppen konyakot kell rendelni."

Tövig benyalás a Főnöknek és a pedagógusok bealázása egy mondatban. Gratulálunk a Szarjon sünt emlékérme ezüst fokozatához. 

Címkék: Giró-Szász András

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sunt.blog.hu/api/trackback/id/tr274823699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása