HTML

Szarjon sünt

Örök emlék tahó, pofátlan, gátlástalan, vagy épp hazug közszereplőknek, médiamunkásoknak. S talán majd a követendő példáknak is.

Friss topikok

Végre vége. Véletlenül kapcsoltam rá, de annyira undorító volt, hogy végig kellett nézni. Az RTL Klub leg-IQ-rombolóbb műsora úgy ünnepelte meg 15 éves fennállását, hogy egy teljes adásban szopta önmaga virtuális faszát.

Minden egyes mondat arról szólt, hogy a fantasztikus siker a nagyszerű minőségnek köszönhető, holott csak a populáris népbutítást fejlesztették tökélyre. Persze ez sem semmi, el kell ismerni, a maga műfajában a Fókusz a király, csak ne állítsa már be önmagát, mint aki jót tett az emberiségért. Ennek ugyanis épp az ellenkezője igaz.

A műsorban váltakoztak a stáb ünnepi kirándulásának képei és a fantasztikus munkatársak monológjai arról, hogy milyen kibaszott jó dolog ezt a csúcdsműsort csinálni. A csapat Patcára vonult le ünnepelni (a falu nevét ugyanakkor képtelenek voltak helyesen kiejteni paca hangzott el), ahol az elkényeztetett pesti tahók szépen rácsodálkoztak mindenre: hideg van, hoztunk kabátot. "Lecsúszni egy drótkötélen első pillantásra félelmetesnek tűnt" - mondja a riporter, majd látjuk, ahogy valamelyik szarceleb sikítozik egy olyan lecsúszón, amilyenen a 3 éves gyerkőcök is vidáman suhannak.

"Hosszú volt ez a 15 év és nagyon sűrű" - állapítja meg a műsorvezető, s valóban: ez a mondat jól kifejezi készítői önelégültségét, felszínességét. Jobb és szebb lett volna a világ nélkületek, bazmeg!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sunt.blog.hu/api/trackback/id/tr984873644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása