HTML

Szarjon sünt

Örök emlék tahó, pofátlan, gátlástalan, vagy épp hazug közszereplőknek, médiamunkásoknak. S talán majd a követendő példáknak is.

Friss topikok

Kifli Gabi bőven ütötte a mércét, de ő biztos sokszor pályázik még itt díjra. Meg aztán tegnap Giró-Szász már mondott nagyobb tahóságot is tanárfizetés-ügyben, így egy ilyennel, hogy 

"elsősorban éppen az MSZP tehet arról, hogy a jelenlegi kormányzat nem tudta már a ciklus elején megindítani a pedagógusok életpályamodelljét. Ha a szocialisták nem növelték volna meg brutálisan az államadósságot, akkor lett volna esély már a ciklus elején béremelésekre"

nem lehet labdába rúgni. Még akkor se, ha Rózsika két napja még emelést ígért, tehát elég ordas nagy volt az a hazugság.

Vasárnap a bulvárgecik is versenyeznek, nyerjen tehát az elmúlt évek legvisszataszítóbb figurája, meg aki ezt a cikket róla elkövette.

A gennyláda elhinti, hogy millióit megforgatja, duplázza-triplázza a pénzt. Elismeri, soha nem tanult pénzügyeket, de eddig csak jó döntést hozott. Nem kockáztat nagyot, de ketyeg a duplázás. És ezt a Blikk olvasótábora nyilván el is hiszi. 

Mindig van lejjebb.

Címkék: Alekosz Blikk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sunt.blog.hu/api/trackback/id/tr234825637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása