HTML

Szarjon sünt

Örök emlék tahó, pofátlan, gátlástalan, vagy épp hazug közszereplőknek, médiamunkásoknak. S talán majd a követendő példáknak is.

Friss topikok

Kurvára mindegy, miről folyik egy tévéinterjú, amikor valaki tahóságba fojtja saját szánalmasságát, annál nem sok minden van lejjebb.

Tarlós főpolgi Kálmán Olgánál ment helybe a lófaszért, amikor pedig már minden érv kifogyott, a műsorvezető ócsárolásában nyert kielégülést.

Ezt mindenki, akinek 95 felett van az IQ-ja érti, azt, hogy maga nem, betudom a fáradtságának - közölte a vadbarom Olgával, aki csak annyit tudott visszakérdezni, hogy minden nővel így beszél? Aztán megdöbbenve le is zárta az interjút.

Puszi mindenkinek, aki ezt a csávót annak idején megválasztotta.

Frissítés: felkerült az atv.hu-ra az interjú, lehet nézegetni. Nem szóról szóra úgy hangzott el, ahogy hallás után, első felháborodásban feldobtam, de így még gusztustalanabb.

Címkék: Tarlós István

516 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sunt.blog.hu/api/trackback/id/tr854856913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mdavid89 · http://iranynewyork.hu 2012.10.18. 21:51:37

És Tarlós még a józanabb fideszesek közül való. Na ez a szomorú...

Peteetow · http://www.automentes-szallitas.hu 2012.10.18. 21:53:42

Ritka paraszt stílusa van, illik a Fidesz "új" arcszabásához, ki nem lehet zökkenteni a tahó szerepből.

dr kíváncsivagyok 2012.10.18. 21:57:29

Láttam a műsort.... Kényelmetlen kérdésre a műsorvezető(hölgy!) sértegetése volt a Taplós válasza ! Eddig is unszimpatikus volt Taplós , de most végképp leszerepelt előttem !
Szegény Olga úgy meglepődött, hogy a (szokásos ) éles visszavágás helyett befejezte a riportot . Látszott rajta , hogy komolyan megsértette ez a bunkó ! De legalább adott is valamit Budapestnek Taplós,...egy Új(náci) Színházat !

dr kíváncsivagyok 2012.10.18. 21:59:47

Mikor jönnek már rá ezek a kőbunkók , hogy a riporter azért van hogy kérdezzen - esetleg többször is ,..és kellemetlen témákban - a politikus meg azért van (a kurva anyját) - hogy válaszoljon !

telepi vagány (törölt) 2012.10.18. 22:00:03

Mondjuk Olgicska drága is csak a nőisége mögé bújva tudja védeni magát, akkor ő a szánalmasabb a kettő közül. Hiszen nem a női nemet sértette meg Tarlós, hanem Olgicskát, mint szerkesztőt, hivatásos, fizetett kötekedőt rendezte le elég nyugodt, de határozott hangnemben.
Ha Olgicska nem kötekedne, akkor még a volt munkásőr nyugdíjasok sem néznék a műsorát.
Pont Olgicska elvtársnő ment helybe szopni, mert dilettáns és valóban kialvatlan szerkesztőként, szájzáras pitbull módjára ragaszkodott a (de-nem-de igen-de nem-csak azért is) "vitához".
Az ATV kb. az Echo TV szintjén van, akár össze is bútorozhatna a két csatorna egy valóságshowban.

Tarlós nem a női nemet sértette, hanem az ostoba, csökött műsorvezetőt, aki történetesen nő. A csaj meg ezt próbálta lejáratásra használni. Mondjuk az egész műsor arra ment ki...

HoLa 2012.10.18. 22:01:16

Szegény Olga? Nála arrogánsabb, nagyképűbb, okoskodóbb riportert még nem látott a magyar média. Tarlóstól függetlenül. Nem véletlenül ül egy ilyen nagy nézettségű, minőségi csatornán. Oda való.

pelikán* 2012.10.18. 22:03:06

Azért Olgát levadbarmozni, hát az sem valami szép.

The brain 2012.10.18. 22:03:16

Igaza volt Tarlósnak!Respect

fidesz = házmesterek pártja 2012.10.18. 22:03:55

Már milliószor leírtam: mit lehet várni egy olyan tetűtől, aki öltönyben zsebrebaszott mancsokkal pózol egy fotózáson? A négy évvel korábbi menetre gondolok, amikor még bukott Demszkyvel szemben ez a szarházi.

fidesz = házmesterek pártja 2012.10.18. 22:04:29

@HoLa: Hát igen... egy agymosott fidesz zombitól nem is várható más vélemény.

telepi vagány (törölt) 2012.10.18. 22:04:54

@dr kíváncsivagyok: Olga mondjuk ebből épít magának hírnevet, hogy ő keményen, de értelmetleneket kérdez és még meg is sérti a bunkó Tarlós

komolyan a Vidám Vasárnap a legértelmesebb műsor az ATV-n, pedig hát az is egy nagy rakás fosch

a pártkatonaként viselkedő médiumok mind így működnek, jobb és baloldalon is, mennek elébe a pofonért, aztán mutogatják a bibit az arcukon és mártírrá válnak a balos-jobbos nézőik szemében

fidesz = házmesterek pártja 2012.10.18. 22:05:28

@The brain: de ha ugyanezt megkapja egy maszopostól valamelyik hörrtívís picsa, akkor egyből indul a háborgás, hogy micsoda paraszt! Pedig a hörrtévések alapból seggfejek.

telepi vagány (törölt) 2012.10.18. 22:05:38

@dr kíváncsivagyok: Olga mondjuk ebből épít magának hírnevet, hogy ő keményen, de értelmetleneket kérdez és még meg is sérti a bunkó Tarlós

komolyan a Vidám Vasárnap a legértelmesebb műsor az ATV-n, pedig hát az is egy nagy rakás fosch

a pártkatonaként viselkedő médiumok mind így működnek, jobb és baloldalon is, mennek elébe a pofonért, aztán mutogatják a bibit az arcukon és mártírrá válnak a balos-jobbos nézőik szemében

johevi 2012.10.18. 22:06:00

Szerintem kimondottan udvarias volt, hiszen felmentést adott a hölgynek, hogy a 95 alattiak közé került :-)

BHJ-962 2012.10.18. 22:06:02

Amikor kivívta a Főpolgi rangot,azt hitte Ő lesz a MEDVE az erdő állatai közt.
Aztán szép csendben a nyakára tették a láncot és óvatosan elkezdték táncoltatni.
Nos ennek a medvék a közhiedelemmel ellentétben nem nagyon örülnek,amit látsz a pofájukon az nem nevetés, az VICSORGÁS !
Végső soron még úriember is volt,mert egyszerűen pofán is vághatta volna Olga asszonyt.Ahogy elnéztem a vicsorgását előbb-utóbb az is bekövetkezik.
(Olgikám hallgass rám,ha legközelebb leülsz vele,biztos ami biztos,láncoljátok az asztalhoz ! )

N_Fantom 2012.10.18. 22:06:05

Megnéztem Én is és egyrészt 90-es IQ-t mondott Tarlós nem 95-t.
Másrészt, szánalmas és bunkó volt. Senki sem, még egy politikus sem beszélhet így sem egy nővel sem senkivel sem.
Ez így ebben a formában tisztán bunkóság volt.
Politikai értelemben pedig nem látom a hozamát, mit ért el vele?

2012.10.18. 22:06:20

Tarlós észrevehette volna már, hogy Olgán kívül szinte senki nem áll szóba vele, ő az egyetlen, aki teret ad neki, ahol végre kibeszélhetné magát, erre beleharap az őt "etető" kézbe. Hát ehhez tényleg 95 alatti IQ kell, méghozzá jóval. Én soha nem éreztem, hogy Olga valaha is le akarta volna járatni Tarlóst, mindig a legjobb szándékkal kérdezgette, fel nem fogom, miért lát ellenséget benne.

gébics · http://www.geebics.blog.hu 2012.10.18. 22:10:25

@telepi vagány: Ezt, és az ehhez hasonló kommenteket olvasva meggyőződtem arról, volt elég sok bunkó, hogy Tarlóst főpolgármesterré válasszák.

telepi vagány (törölt) 2012.10.18. 22:11:49

@A fidesz a betegek kiirtására készül: ha a HírTv riportereit megsértik, akkor ők ugyanígy nagy feneket kerítenek a dolognak, mint jelen esetben Olgicska elvtársnő

ezek párttévék, ebből élnek, ezt várják el tőlük a gazdáik, a nézőik, ilyen jelenségekre akarnak fújolni, köpködni, naugyemegmondtam szöveget nyomni

ahogy anno Veres János is direkt lefejelte a HírTV kameráit amikor csak a szeme elé kerültek, aztán azóta erről híres Veres elvtárs a jobboldaliak szemében, ezzel jó kis muníciót szolgáltatott a HírTv-nek
a baloldalon meg abból csinálnak mítoszt, hogy Tarlós megsértette a nőket, mint nemet, közben csak Kálmán Olgát tette helyre, mert pitbullt játszott vele
Olga ezzel a műbalhéval és műsértődéssel nagyobb elismerést kap a gazdáitól, mint ha értelmesen interjúztatott volna
ez a dolga, az Echo Tv meg majd megcsinálja ennek a műsornak az inverzét egy balos politikussal

nagy ügy... vihar a biliben

peti papagáj 2012.10.18. 22:12:15

@Kispangit: biztos a fáradtságnak tudható be

Kelly és a szexi dög 2012.10.18. 22:13:45

Na, a Kálmán Olga is egy tahó - azé lehet meg is dugnám (persze csak, hogy elmondhassam, amúgy dugja aki akarja!)

Zámolyi 2012.10.18. 22:14:43

@telepi vagány: "Ha Olgicska nem kötekedne, akkor még a volt munkásőr nyugdíjasok sem néznék a műsorát." Ha minden riporter olyan volna, mint az MTV-ben és a HírtTV-ben, akkor még jobban tudnák hülyíteni a népet a politikusok. A riporternek kötekednie kell, ha rá akarja bizonyítani a politikusra a hazugságot. Az igaz, hogy Olga csak a jobbos politikusoktól kérdez kellemetleneket, de egy politikusnak, ha igaza van, meg kell tudnia védeni magát. Jellemző ez a mai Tarlós interjú: nem volt érve. Ahogy Pokorni is jellemző volt korábban, aki egyszerűen felállt, és kiment a stúdióból, mert nem akart válaszolni egy kérdésre. Normális politikustól ilyen viselkedés elképzelhetetlen. Ezt csak a fidesznyikek engedhetik meg maguknak, mert híveik ezt erénynek tekintik. Szánalmas.

K3rnel 2012.10.18. 22:15:37

ha egy picsa hülye, akkor hülye picsa! :D

fidesz = házmesterek pártja 2012.10.18. 22:17:13

@telepi vagány: az a gáz, hogy a hörrtívís picsákat nem lehet megsérteni, annyira buták. Legalábbis amelyiket láttam szerepelni, annál az állatkerti tyúkok is okosabbak voltak.
Kálmán Olgát már nem tudom, hány éve nem láttam, de nem tűnt egy buta libának. Ellenben tarlóskám egy modortalan, tahó seggfej, aki a dilettáns intézkedéseivel már most többet ártott Budapestnek, mint amennyit Demszky összesen.

Dr_utcai_arcos 2012.10.18. 22:17:15

Itt sajnos Tarlósnál volt a pont. Semmi köze nem volt a "nőiséghez". Vitapartner minősítése volt. Ennyi.

telepi vagány (törölt) 2012.10.18. 22:17:40

@Kispangit: Kálmán Olga meg a jó szándék... aha :)

és nem 95 hanem 90

@N_Fantom: a politikai hozam ebben az esetben a baloldalon realizálódik, ahogy a kommentekből is kiderül, most Kálmán Olga lesz a mártír és majd körbehordozzák a Milla tüntetésen, hogy lám Tarlós gyíkká változtatta, de már elmúlt

amúgy Kálmán Olga boldogabb ezzel a lehülyézéssel, mint ha egy rendes hangnemű riport kerekedett volna ki belőle
elérte a célját, róla beszélnek, Tarlóst meg tovább utálja, aki eddig is utálta

Benzoate Ostylezene Bicarbonate · http://fbi.gov 2012.10.18. 22:18:16

Tarlós nem a nap büdös bunkója, hanem úgy általában büdös bunkó. Fél Óbuda egy vállrándítással nyugtázza: mindig pontosan ekkora gyökér volt.

zsebi66 2012.10.18. 22:18:37

Hááát én mint technokrata leszarom a politikát mindkét oldalon és középen is.
Tarlós egy értelmes embernek tűnik, iszonyatosan türelmes és ész érvei vannak, nem mondvacsináltak. Kálmán Olga meg tényleg nem tud többszöri felszólításra értelmeseket kérdezni. Megkapta. Értelmes riporter elsőre veszi a lapot és keres más érdekes témát.
A demagóg marhákat sem piros sem fekete, sem narancs színben nem tolerálom.
Olga semmi mást nem csinált csak villával hányta a trágyát egyik helyről a másikra majd vissza. Mi értelme volt az egésznek ???

egyjózsi 2012.10.18. 22:19:17

Sok ilyen riporter kellene Magyarországnak! S kevesebb olyan tahó, mint a Tarlós... Bár a fidesznyikok nevű birkatábor nem díjazza! Szervezzenek békamenetet, "Megvédjük Szeretett Vezetőnket Is!" logó alatt...

Kobakos 2012.10.18. 22:19:39

Olgica rettenetesen ostobácska volt :)

Külön röhejes volt, amikor úgy csinált színlelet félreértést, mintha Tarlós bókolni akart.

Riportnak unalmasnak volt Olga.

Kobakos 2012.10.18. 22:21:01

Fájdalmasan ostoba volt Olgica, megérdemelte a leszúrást

zotyesz11 2012.10.18. 22:21:05

Úgy látszik a poszt írója sem értette.
Meg a 95 IQ-ús célozgatást sem...
(Rólatok beszélt Tarlós)

OftF 2012.10.18. 22:21:24

Hoppá tarlós úr, asszem vesztett pár szavazatot a kovetkezon.
De nyugodjon meg, Demszkit az sem hozza vissza, ha maga élő adásban gyerekeket pofoz

fingerbangs 2012.10.18. 22:21:37

olga... hagyjuk már ezeket a tehetségtelen hülye picsákat

telepi vagány (törölt) 2012.10.18. 22:21:42

@A fidesz a betegek kiirtására készül: nekem mondjuk Kálmán Olga egy arrogáns elvakult embernek tűnik már elég régen

a HírTv-s nőket meg éppen most sértetted meg, női mivoltukban, amit Tarlós nem tett Kálmán Olgával

Demszkynél többet talán csak a szovjetek ártottak Budapestnek
Tarlós meg nem tudott annyit összegányolni, mint Demszky több, mint egy évtizedes fosztogatása
de majd pár ciklus után meglátjuk a mérleget

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2012.10.18. 22:22:34

Üzenet azokhoz a külföldi, magyar és nem magyarokhoz akik részt kívánnak venni a kormánypárti békemeneten.

Önök nem a mi országunkban élnek!

Önök egy fél feudális, fél fasiszta, a demokrácia szabályait nem tisztelő kormányt és pártot támogatnak részvételükkel!

Mi nem akarunk az Önök országában a kormányuk mellett tüntetni!

Kérjük, Önök se tegyék ezt nálunk!

Tapló s Pista egy óriási tahó, bunkó fasz!

az_igazi_trebitsch 2012.10.18. 22:23:46

@telepi vagány: ahhoz képest, hogy hogy ekézed az ATV-t, rendesen lóghatsz rajta, ha ilyen ilyen jól ismered. A narancsagyúak nem csak hülyék, de mazochisták is?...

Benzoate Ostylezene Bicarbonate · http://fbi.gov 2012.10.18. 22:24:05

Azért az komolyan meglep, hogy milyen sokan nézik Kálmán Olgát azok közül, akik utálják. Ez ilyan szadomazo fuck shui dolog vagy mi?

szamaritánus 2012.10.18. 22:24:10

@telepi vagány: rühellem a fideszt, mint a szart, de minden szavaddal egyetértek.

rajen 2012.10.18. 22:24:19

Nőiségre hivatkozás fals érvelés. Egyébként inkább Tarlós volt fáradt.

huha mi lesz itt 2012.10.18. 22:24:25

taplos pisti hirhedt arrol hogy mar kerulti polgikent is szemuveget akart leverni vmelyik kepviselorol es ugralni akart rajta. szegeny, a sors csak 25-os EQ-val verte meg!

telepi vagány (törölt) 2012.10.18. 22:24:31

@zsebi66: a bal oldalon ezért szeretik, mert hozza a kötekedő formát
hogy ezt nem értelmesen teszi, az ne akadály a pár ezer hűséges ATV néző szemében

minden politikai oldalon van ilyen éterbe böfögő fizetett kötekedő

2012.10.18. 22:25:26

@zsebi66: "Kálmán Olga meg tényleg nem tud többszöri felszólításra értelmeseket kérdezni."

Az az érzésem, hogy Tarlósnál nem is lehet értelmeset kérdezni, mindent olyasmikkel reagál le, hogy "hagyja már ezt a marhaságot" "ne fárasszon már ezzel" "ki mondta ezt a hülyeséget magának?" stb. - hogy a fenébe lehet ezzel az emberrel értelmesen szót váltani? Minek megy akkor az országos médiába? Maradjon otthon, vagy az irodájában, ott leszúrhatja a titkárát.

hauptrichter 2012.10.18. 22:25:30

Szerintem Tarlós még a normálisabb / értelmesebb politikusok közül való, nekem szimpatikus és tetszik a stílusa is - volt oka, hogy most ezt mondja.

telepi vagány (törölt) 2012.10.18. 22:26:02

@Gyűlik a trágya a békamenetre, ki ellen is?: ezt talán nem magyarul kellene kiírni, ha külföldi nem magyarokhoz címzed :)

ember100 2012.10.18. 22:26:17

Helló !
Most Tarlós Pistike válaszolt , értelmesen , vagy nem az itt a kérdés , szerintem Nem akkor menjen ely egy 8. ker. kocsmába és válaszoljon ugyanígy a pultoslánynak , meglátom menni foga és ép csontja marad , büdös bunkó paraszt :)

bioLarzen 2012.10.18. 22:26:20

Tarlós egy tekintélyelvű, indolens, pökhendi tahó.

Elnézést a kemény szavakért, de ez nem az én véleményem, csak idézek olyasvalakit, aki évekig együtt dolgozott vele. Orbánhoz hasonlóan kizárólag az erőből ért, nem képes máként gondolkodni, csak az erő oldaláról, és hatalmi pozícióban úgy gondolja, nem köteles valódi magyarázatokat adni bármilyen fontos döntésének. Emlékszünk ég, hogy indokolta anno, hogy megváltoztatja Budapest történelmi zászlóját? Az indok ez volt: neki nem tetszik a régi.

Ez nagyjából jól jellemzi.

Ja, és több történet is beugrik, amikor a városházán ehhez hasonlóan beszélt képviselőnőkkel.

... és könnyen lehet, hogy 2014-ben ezt a Napóleon-komplexusos antilovagot újraválasztják.

bio

K3rnel 2012.10.18. 22:26:42

A gender csak addig tart amíg valamelyik hülye picsa nem érzi úgy, hogy őt megsértették, és akkor hogy, meg miért, hisz ő nő, igaz, hogy előtte felvonult és követelte az azonos mércét, de most ne há ne meg mé, hisz ő nő. Közben nem az a lényeg, hanem, hogy buta, mint a föld, nemtől függetlenül :D

Kobakos 2012.10.18. 22:26:49

Ez a nőci a nullánál is kevesebb. Itt nem férfi - nő, hanem riporter - interjúalany szerepben kellett volna lenniük.

Gyikarc 2012.10.18. 22:26:54

Utálom Tarlóst mint a szennyet, de szerintem most igaza volt. Vagy az is lehet, hogy az én IQ-m 90 fölött van mert elsőre megértettem, hogy mit válaszolt a riporter kérdésére szemben a nővel aki búgócsigaként pörgött körbe-körbe ugyanazon a témán, mert szemlátomást nem esett le neki (vagy nem akarta, hogy leessen).

bioLarzen 2012.10.18. 22:27:41

@hauptrichter: Neked komolyan tetszik az az arrogancia, ami szinte minden mondatából árad?

bio

Budapesti Szexipari Vállalat 2012.10.18. 22:28:17

Elég szar az, koma, hogy Tarlós volt a legkisebbik rossz a választhatók közül. De ő volt. Pedig én sem szeretem.

Demszkynél pl. nagyságrendekkel jobb.

A szerelő 2012.10.18. 22:28:50

Aki ezt a kőbunkót védi, az egy akolból való vele, így kár rácsodálkozni az ilyenekre :)

HoLa 2012.10.18. 22:29:01

@A fidesz a betegek kiirtására készül: Ez miből is derült ki? Ja, bocsánat, most látom: te egy színvonalas, "jó igényessen" fröcsögő blogot üzemeltető (?- utolsó fröccsögés júliusban) blogger vagy! Ne haragudj, Te mindent tudsz. Igazad van. További jó gyalázkodást!

shwarcz bácsi 2012.10.18. 22:29:23

Tarlós napjai megvannak számlálva. A Fidesz és a nagyvezér elintézik, pusztán csak idő kérdése.
Aztan Pista majd ugrálhat a szemüvegén odahaza...

telepi vagány (törölt) 2012.10.18. 22:29:44

@az_igazi_trebitsch: nagynéném nagy ATV és egyben HírTv fan nyugdíjas

na ezt add össze...
képzeld el, hogy mindkettőt nagy lelkesedéssel követi
én meg néha megkapom ömlesztve a beszámolót tőle élőszóban

vannak ilyen emberek a környezetemben, akiknek mindegy, csak szardobálás legyen, a politikai oldalak már nem is érdekesek :)
na az ő kedvence Kálmán Olga, de néha a HírTv-re kapcsol, hogy megnézze a műsorát, olyankor rá kell szólni a nagynénémre, hogy rossz helyen keresgél
ez sajnos komoly, nem viccelek!

Igazságos János 2012.10.18. 22:30:21

@telepi vagány: Olga ("Olgicska, szájzáras pitbull, csökött, szopni").
Öregem, micsoda barom vagy.
Nem a kedvencem a riporternő, de kérdezni, olyat ami érdekli a nézőt, nem hagyni a "rettenetes" hatalmasságot, az önelégült agyatlan ámokfutó barombanda elbizakodott, patriarcha típusú (egyébként még kevésbé irracionalis mint a többi majom) képviselőjét kibújni egy kérdés alól, az nem kötözködés.
Mennyire más, ha Obersovszkikácska nyuszifül fekélyféreg kérdez lágyat fideszestől és nehezet ellenzékitől.

Ébredj fel segnyallancs, fidesz game over.

a fene tudja még · http://hatker.blog.hu 2012.10.18. 22:31:04

@telepi vagány:
"telepi vagány 0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2012.10.01. óta tag."

ebből vajon mennyi volt az értékelhető, tényeket is tartalmazó hozzászólás?
ööööö...hülye vagyok!
mennyi fizet egy hozzászólás?

Igazságos János 2012.10.18. 22:32:34

@Dr_utcai_arcos: A politikus hogyan minősítheti a riportert, a kérdezőt? És ez hogy nem veri ki mindenkinél a biztosítékot?

Kobakos 2012.10.18. 22:33:12

@A szerelő: gyöngécske az agyad. A konkrét esetről beszélünk, hogy olga hülye és idegesítő volt. Ha egy riporter hülye, erre fel kell hívni a figyelmét.

K3rnel 2012.10.18. 22:33:40

@Igazságos János: Van több is, várjál, mondom, olgicska, semmirekellő, buta, bárgyú, együgyű, hazátlan, gerinctelen, paraszt picsa... Azt hiszem így hirtelen ennyi. Most lehet elképedni, meg műfelháborodni, azt nagyon tudtok :D Tudod, ahogy tanították! :)

tede 2012.10.18. 22:33:42

Nekem akkor meglett a véleményem az ATV-ről, amikor megnyerte a srác az első magyar aranyat, na vajon mi volt a téma a Hir TV-ben és az ATV-ben? Nagyjából egyidőben ment, mert átkapcsoltam, azért tudom.

Hir Tv-n beszélgettek egy vivó edzővel az ATV-n meg azzal foglalkoztak, hogy miért nem az eredeti hímnuszt játszották, még képesek voltak valami erkel leszármazottat is felhívni, komolyan azt mondtam, hogy ilyen nincs. Ezek semminek nem tudnak örülni?

ásványi répacukor 2012.10.18. 22:34:29

Egy-két hozzászólásból süt a 90 alatti IQ.

smartdrive 2012.10.18. 22:34:37

Olga sem volt kevésbé szánalmas, ahogy a női mivolta mögé menekült, miután érdemi riposztra nem tellett tőle. nyiván az óvodától kezdve belénevelték, hogy ő nő, tehát vele nem szabad durván beszélni (mert elsírja magát)

Kobakos 2012.10.18. 22:35:53

@Igazságos János: miért ne lehetne minősíteni a riportert? Főleg ha amatőr, unalmas és egyben idegesítő is.

a fene tudja még · http://hatker.blog.hu 2012.10.18. 22:36:21

amúgy meg szimplán lehet, hogy olgi miniszoknyát viselt és tahónak meg nem tetszett a lába.

purplehaze 2012.10.18. 22:37:20

Na most őszintén! Egy magyar politikustól mit lehet elvárni??? Hogy is mondják vidéken? Nem az a paraszt aki elveti a búzát, hanem aki letapossa!
Tarlós meg a hülye fideszes (mszp-s, stb pártos) haverjai meg menjenek a kurva anyjukba!

Igazságos János 2012.10.18. 22:37:45

@bioLarzen: Reméljük nem választjág meg újra az elfuserált mininapóleont, mert akkor aztán fokozódik a hülység. Majd saját kétharmados tákolmányuk meg sarkalatos törvlnyeik fogjai lesznek.
Növelik a majd a 80%-os adóéket, zárolják befektetéseket, nem fizetik ki államkötvényeket, és tobzódnak tovább az alkotmányasztalán, Rogán és Kósa leszopja Kövért, miközben Semjén veri a ritmust vadászcsizmája szárán. Csodáljuk a történelmi képsort de a pest megyei középiskolák étkezést nem tudnak fizetni, kényszerszünetelnek.

Állami mobiltársaság:)))))))
Eszem faszom megáll.

Olyan hülyék mint a bot.

telepi vagány (törölt) 2012.10.18. 22:37:54

@Igazságos János: engem ne sértegess pubikám, mert le leszel bontva, mint a régi Nemzeti

Obersovszky nekem egy szinten van Kálmán művésznővel, akár párt is alkothatnának, én a butaságot, lefetyelő seggnyalást, bértollnokságot egyik oldalnak sem nézem el
meg lehetne a Bayer Zsolt a szerelemgyerekük
komolyan néha az az érzésem, hogy ezek egy alomból jönnek, csak a tojáshéj felrepedése után az egyik csapat Gyurcsányt, a másik meg Orbánt látta meg, ezért őt követi, mint a frissen kikelt kiskacsák az első mozgó objektumot, akit anyjuknak hisznek... (bevésődés)
na jó, némelyik néha köpönyeget vált, de ennek nem ismerem az etológiai hátterét, kacsáknál nincs ilyen :)

purplehaze 2012.10.18. 22:38:09

Bocs a hangnemért! De politikussal és pártokkal úgy vagyok hogy róluk rosszat vagy semmit!

a fene tudja még · http://hatker.blog.hu 2012.10.18. 22:38:49

@smartdrive: jaja.
és akkor tarlóska a te szokásos érvrendszeredben fel is van mentve.

smartdrive 2012.10.18. 22:39:23

@a fene tudja még: az értő olvasás csodákra lenne képes

Tita nick 2012.10.18. 22:41:50

:-) frappáns beszólás, nekem speciel kurvára tetszik. Egyébként ötmilliűószor jobb, mint Demszky.

Igazságos János 2012.10.18. 22:42:42

@K3rnel: :)))))))
Ostoba, töketlen, együgyű, tájékozatlan birka.
Tarlóson is fel vagyok háborodva, de főleg azért mert fidesz arroganciájától, mértéktelen butaságától nem tudok elvonatkoztatni, ezért fájdalmas ez, meg a békemenet. Figyelem, közalkalmazottaknak kötelező, minisztériumi dolgozóknak fejevesztés terhe melett!

Magyarisztánban nem látjátok, a király meztelen???

Ami ellenzékből helyénvaló, kemény beleállás (Tarlós 2010 előtt), az hatalomban aljas arrogancia, fenyegetés, undormány.

Ne pakolj semmilyen csoportba, én jobboldali vagyok. Talán az utolsó.

szeszkópé 2012.10.18. 22:47:34

Igazából totálisan értelmetlenül telt el ez a beszélgetés.

Olga kb. negyedórán keresztül rágódott ugyanazon az 1 db kérdésen, míg Tarlós ugyanennyi ideig hárította.
(1:1)

A végén Tarlós bepöccent és lehülyézte a riportert, mire Olga populista módon kijátszotta a női kártyát.
(2:2)

Gratulálok a mindkettőjüknek és alig várom a visszavágót...

Igazságos János 2012.10.18. 22:47:47

@telepi vagány: Engem fenyegethetsz, csak rugaszkodj el 115 ös IQdról, hogy ujjad hegyével megérinthesd az enyém alját, mikor két feles után vagyok.

Aki védi ezt a szarfaszú, balfasz, mintaszerűen idióta bandát, vagy bármelyik tagjának arrogáns fellépését, az sértegetésnél többet nem kaphat.

Az hogy egy értelmes nőre milyen jelzőket használtál, csak idéztelek, az téged minősít.

Ha van hasonlóan szar mint a fidesz, az a baloldal, összes tagjával együtt, de becsomagolhatjuk Vonáékat is, és le a budin az egész félresikerült csótánycsordát.

smartdrive 2012.10.18. 22:48:33

@szeszkópé: jueszéjben Tarlós beperelhetné szexuális zaklatásért

tede 2012.10.18. 22:48:52

Az tényleg iszonyűan egyszerű gondolat a riporter, hogy a fővárossal és a főpolgármesterrel másról nem lehet beszélni csakhogy mi a fidezszhez a viszonya. Igaza van a Tarlósnak, együgyüre kell venni a figurát, alkalmazkodni kell.

Teljesen feleslegesen megy el az ATV-be, másról úgysem fogják kérdezni, minthogy van-e feszültség közte és a fidesz között.

Próbálta szegény Tarlós mondani, hogy mik most a kiemelt témák a fővárossal kapcsolatban, de láthatóan nem érdekelte az Olgát, szerintem azt se tudta, miről beszél a Tarlós, nem nézett ezeknek utána, mert minek, hiszen neki tényleg csak egy kérdés körül jár az agya.

Jól csinálta a Tarlós, remélhetőleg leszoknak róla, hogy az ATV-be hívják, tehát nem kell visszautasítania, amiből megint országos botrányt csinálnának. Az ATV nézői között úgysem talál szavazókat, de mégcsak olyant sem, aki meg akarja hallgatni őt.

Igazságos János 2012.10.18. 22:50:06

@Kobakos: Hm, igazad van, lehet minősíteni. Nem a kérdezett politikusnak. Akkor úgy tűnik, hogy hatalmával visszaélve akarná elhallgattatni, mert kellemetlen neki.

Félresikerült vagánnyal is ez a baj, védi Tarlóst, az hogy széparcú Olgát nem szereti, nem érdekel.

pocimon 2012.10.18. 22:50:55

csak annyiban volt iq-tlan Olga, hogy tudhatná, Tarlós soha nem fogja elárulni, az igazi, vagy az általa igaznak vélt okot, ami ilyen szintű belharcot eredményezett az egy a zászló egy a táborban

vénkujon 2012.10.18. 22:51:56

ohh. hát én túlzásnak gondoltam a címet...:D
utólag-megnézve a riportot-helyénvalónak találom.

dzsugasvili 2012.10.18. 22:55:01

1. Tarlós egy büdös paraszt volt mindig, néha ez tetszett is benne. Néha viszont kiesik a szerepéből, akkor már nem tudja kontrollálni a hihetetlen bunkóságát, és akkor az már kínos mindenkinek.
2. Kálmán Olga iszonyatos tud lenni. Néha okosan szívatja a kormányoldalhoz közelálló interjúalanyokat, néha viszont tényleg primitíven magát ismételgeti, és akkor magát járatja le ő is. Ez sokszor előfordul.
3. Tarlóssal már láttam máskor is, tényleg eléggé egysíkú KO gondolkodása vele szemben. Ez pedig így olyan Tarlós esetében, mintha az oroszlán ketrecénél fadarabbal piszkálnánk az állatot. Na ne legyen félreértés, Tarlós nem oroszlán, de a reakció hasonlóan drasztikus. Ilyenkor meg szokás kérdezni: minek kerested a bajt?

Ezt tudnám itt is mondani.

moncayo 2012.10.18. 22:55:38

Miért, Tahós IQ-ja mennyi lehet? Állitólag 1x weben ki akart tölteni egy IQ form-ot, de lefagyott a szerver, mert a szoftver nem volt felkészülve a negatív tartományok kezelésére. De ez biztos nem igaz, csak aljas rágalom. Én min. 70-re tippelem.

Ganyé 2012.10.18. 22:58:27

Kicsit elfogult a tisztelt blogger...azért ne csináljunk már az Olgából mártírt! Semmivel nem különb a Tarlósnál! Szerintem az újságírói szakma szégyene ez a nő...

Igazságos János 2012.10.18. 23:00:08

@tede: Te, igazad van, a riportalany tematizálja a riportot. Legjobb lenne, ha előre megkapná a kérdéseket, és kihúzhatna, hozzáírhatna. OMG

dzsugasvili 2012.10.18. 23:01:33

@Ganyé: Miért, ma ki nem az? Két hányadék nagy csoport küzd egymás ellen az egész sajtófronton teljesen elvtelenül, minden eszközt felhasználva. És igen régóta. Ez a világ szégyene igazából.

telepi vagány (törölt) 2012.10.18. 23:01:59

@Igazságos János: Mondjuk Kálmán Olga az én standardom szerint nem egy értelmes, de pláne nem kellemes nő, ember, jelenség. Olyan, mint Selmeczi Gabriella invertálva. Vagy nem is tudom...

@tede: na kb ennyi a lényeg, el se kell hívni Tarlóst az ATV-be, Gyurcsányt sem a HírTv-be, mert úgyis ez a vége
az adott tv nézői úgysem fogják hirtelen megszeretni, tisztelni őket, a saját szócső csatornáján nyomuljon mindkét politikai oldal
én meg nézek majd valami külföldi adót, ahol még véletlenül sem fordulnak elő ezek a majmok (se a politikusok, se a fizetett gyökér szerkesztők, műsorvezetők... pl. Obersovszky és Kálmán)

Igazságos János 2012.10.18. 23:04:48

@pocimon: Nem láttam a riportot, de egyértelmű. A nehézsúlyú politikust, lobbibajnokot, korrupcióirányító mellé odatettek egy nyeretlen kétévest, ezt a szerencsétlen közlekedési igazgató Dávid gyereket, akivel nem tud mit kezdeni, jó nagy büdzséje van, jó nagy hatalma, tapasztalata 0, mert akkor megmogyorózza Viktor meg a frakció.
Nem is értem, ha mégoly hasznos is volt korábban fidesznek, és jó javaslatokat dolgoztak ki BP közlekedésére, miért gondolták hogy egy felelős vezetői pozícióba, ráadásul ami bűzölög a politikától és a korrupciós pénzektől, maj helyt tud állni. Hiba. mondjuk 1 az 1000ből.

billy reed 2012.10.18. 23:05:57

@Ganyé: "Kicsit elfogult a tisztelt blogger...azért ne csináljunk már az Olgából mártírt! Semmivel nem különb a Tarlósnál! Szerintem az újságírói szakma szégyene ez a nő..."

Tényleg nem érted, mi? Így senki sem beszélhet senkivel. Pláne nem a főváros főpolgármestere. Pláne nem egy férfi egy nővel. Legalábbis civilizált országban.

@gébics: "Ezt, és az ehhez hasonló kommenteket olvasva meggyőződtem arról, volt elég sok bunkó, hogy Tarlóst főpolgármesterré válasszák."

Sajnos így van.

Tarlós pedig...a mértékadó, mérsékelt magyar jobboldal prominens képviselője.
Így már érthető, hogy a magyar lakosság jelentős része miért a külföldre távozásban látja az egyetlen lehetőséget ara, hogy nyugalomban élhessen.
Ezektől.
/Tudom, idegenszívűballibsizsidócigányhazaáruló vagyokszánombánombocsássmegédesistenédesviktorapánkésatöbbi/

dr. mesterséges színezék 2012.10.18. 23:06:14

@The brain: "Igaza volt Tarlósnak!Respect "

Akkor ez Szijjártóra, Rogánra és a többi oda még betérőre nézvést igen kellemetlen, ui. akkor egy 95-ös IQ-jú nő szoktak őket pusztán kérdésekkel felmosóronggyá alázni.

- o -

Az értelmes sportolók ezért nem szokták (nyíltan) fikázni egymás képességeit: ún. bénától kikapni még ciki lehet.
De tudom, a Fideszben nincsenek értelmes sportolók, csak focisták.

rockjano 2012.10.18. 23:09:10

@HoLa: Olga nézettsége vetekszik a közTV nézettségével kispupák!!!!

Igazságos János 2012.10.18. 23:09:14

@telepi vagány: Selmeczi Gabriella politikus. Olyan amilyen. A riporternek csak ellenzéki hozzáállással van értelme, elemzőnek semlegesen.

Szégyen volt köztévé 2010 előtt (utána hányadék), és tetszett ahogy Tarlós helyretette Oroszt vagy más szoci seggnyalókat.

Ez most hatalomból visszataszító. Meg az is, hogy szerinted helyénvaló, még akkor sem értem, ha szerinted Olga biorobot, a politikus odamegy, és eszével, de nem erejével szerzi meg magának az emberek bizalmát. Ez így nem megy, kontraproduktív.

Nagyon helyes hogy a női kártyával visszaszívatta. Tudatos hölgyemény.

Jajj, már úgy beszélek, mintha értük izgulnék, nem ellenük...

kalloa121 2012.10.18. 23:09:53

kálmánolgaforeveryoungandrulez!!!

dr. mesterséges színezék 2012.10.18. 23:10:38

@telepi vagány: "Mondjuk Olgicska drága is csak a nőisége mögé bújva tudja védeni magát,"

Ez viszont tényleg megérdemel egy gondolatot. Olga jól felkészülhetett Tarlósból, nem lehetett titok előtte, hogy van akkora diplomata, mint falusi punkzenész ingyenes pálinkakóstoló idején. Tkp. számítva egy übertahóságra egy visszafogott, udvarias, de megsemmisítő lecsapással kellett volna készülnie.

Igazságos János 2012.10.18. 23:11:26

@dzsugasvili: Nekem úgy tűnik, itt Tarlós került szívóágra. A gyengébbe belerúgni nem nagy művészet.

Igazságos János 2012.10.18. 23:12:11

@dr. mesterseges szinezek: Ez igaz, de a női kártya sem lehetett rossz.

HavocS · http://www.obsidianshell.com 2012.10.18. 23:17:41

Megnéztem a videót, mondom hátha, már csak azért is, mert az ATV az MSZP ideje alatt pont olyan okádék volt mint most a Hír TV. Itt viszont kb a nyolcadik percben megszületik az, hogy tényleg Tarlós a fasz, Kármán végig azt próbálja sugallni, hogy ne feküdjön le a Fidesznek mert neki van igaza, próbál választ kapni hogy mégis miért éri meg neki, ha elviszi a balhét a párt faszsága miatt, erre Tarlós bevágja a durcit és átmegy támadóba. Azért a sértésnél volt egy sokkal tanulságosabb megnyilvánulása:

"Adhatok egy tanácsot? Ne gondolja tovább!"

Ez gyönyörűen tükrözi az egész pártja gondolkodását: szarni rá, hogy mi lesz később, nekünk most ez jó, a többi miatt meg majd fáj más feje.
Ugyanaz van bazzeg mint 2006-ban, csak az oldalak cserélődtek fel. Ezért megérte váltani...

champagneM 2012.10.18. 23:17:44

imádnivaló ez a krapek, ez a buta, ámde annál agresszívebb csaj pedig köpni nyelni nem tud.:)

rockjano 2012.10.18. 23:17:55

Tarlós nem akar beszélni a Fidesszel kapcsolatos viszonyát mert nagyon kényes kérdés neki, nem véletlenül...

Kérdés hogy akkor miért megy el egy olyan műsorban ahol tudja hogy erről fogják kérdezni????

Amikor megkapja a kérdést amire számíthatott akkor elkezd bunkóskodni...
Ez történik.

Egyébként le lehet szerelni egy kellemetlen kérdezőt ennél sokkal okosabban politikusabban is. Vagy ne menjen el.... a dolog őrült ciki Tarlósnak és ha ez volt a műsor célja akkor ezt el is érte.

Természetesen nem fogják Tarlóst megválasztani Bp-es soha többet mert indulni sem fog, senki nem indítja őt soha többet, meg egyébként sem fog a fidesz nyerni soha többet budapesten..Egyszer volt kutyavásár és akkor is csak éppenhogy...

Nézzetek közvéleménykutatást...

dr. mesterséges színezék 2012.10.18. 23:18:37

@Igazságos János: Olga helyében ha legközelebb egy asztalhoz ülnék Tarlóssal, befűznék a szövegbe ilyesmit:
"amellett, hogy köztudott, és személyesen is megtapasztaltam már, hogy ön a frappáns visszavágások nagymestere, hadd kérdezzem meg..."

dunaparti 2012.10.18. 23:18:44

Tarlóssal egy értelmes mondatot nem lehet váltani. Félrebeszél, hülyeséget válaszol, de leginkább értelmetlenséget.

dr. mesterséges színezék 2012.10.18. 23:21:25

@champagneM: "ez a buta, ámde annál agresszívebb csaj "

Mondom, kíméld meg Szijjártóékat attól, hogy "a buta csajnál" kerüljenek szellemileg parlóra, mint jellemzően.

bioLarzen 2012.10.18. 23:21:48

Egyébként király, hogy mindenki az "önálló, autoritást el nem ismerő személységének" tudja be, hogy szószban van a fővárosi fidesz-frakcióval - én meg nagyon úgy gondolom, hogy felmérte, hogy most kell elkezdeni eltávolodni tőlük, ha 2014-ben is nyerni akar...

bio

CsárliFirpó 2012.10.18. 23:23:17

Tarlós most szerintem hatalmas volt!:) Van egy spéci stílusa, amit birok. Pláne amikor Horváth Csabival törli fel a padlót, de most az eddig kedvelt, ám elszemtelenedő Olgájának is adott egy kis tockost:)

Tita nick 2012.10.18. 23:24:56

@dunaparti: :-) Ez baromság. Tömény. :-)

dr. mesterséges színezék 2012.10.18. 23:25:15

@bioLarzen: Tarlósnak megvolt a pünkösdi királysága. A Fidesz nélkül ő még annál is kevesebb, mint ami Demszky az MSZP/SZDSZ nélkül volt, pedig az se egy nagy érték.

dr. mesterséges színezék 2012.10.18. 23:28:11

@CsárliFirpó: Azt a stílust, amit a téházban meghonosítottak, nem kéne onnan kihozni egyetlen politikusnak sem.
Ha egyébre nem képes, otthon kell maradni, forralt bort szürcsölni és családi körben azbabazbesztozni.

averes 2012.10.18. 23:31:25

Ismerjük Tarlóst, Olga is ismeri.... Mégis, mire számított? Más - aki itt Tarlós ekézi, azoknak: nekem úgy tűnik Ti csak a bármilyen színű pártkatona panelszövegeit vagytok képesek elfogadni. Hosszú idő óta Tarlós az egyetlen ember (politikus), aki nyíltan kimondja, amire gondol és ragaszkodik az elveihez.
A Fidesz előre tudta, hogy Tarlós nem lesz kifejezett "pártkatona". Ezt előre megmondta.
El akarták zavarni Demszkyt (hálistennek!), ő volt az egyetlen szóba jöhető alternatíva. Most persze ahol tudnak, keresztbetesznek neki, mert nem áll be a sorba!

Kaja Ibrahim 2012.10.18. 23:32:55

Tarlós egy orbitális bunkó.
A hülyéje még mindig nem jött rá, mennyire csőbe húzta őt szeretett miniszterelnöke, az alcsúti, zsebbre tett kezű mini Schickgruber?
Csak a rend kedvéért: 90-es IQ-t mondott, továbbá azt, hogy a kialvatlanságának köszönheti, hogy....
Ja, és akik szerint Olga néni buta, azokra felesleges koptatni a tasztatúrát.
A Fideszről pedig annyit: Sic transit gloria mundi.
Gyengébb képességüek -gondolok itt a békemeneten csápolókra - kedvéért magyarul: Így múlik el a világ dicsősége.

Kaja Ibrahim 2012.10.18. 23:34:43

@averes: Most politikai hovatartozástól függetlenül: szerinted Tarlós ma úgy viselkedett, mint egy európai főváros főpolgármestere?

hópapa · http://siorultek.blog.hu 2012.10.18. 23:37:33

Gyerekek!
Pista bátyánk bemondta a frankót, és ti észre sem vettétek! ;)
Olga meg nem csapott le rá egyből, és itt hibázott egy nagyot!
A kulcsmondat így szólt: "Nézze, mi nagyon jól elvagyunk egymással, higgye el!"
És ez itt a lényeg, drága testvéreim!
Lefordítom: "Olgica, te kérdezhetsz bármit, és a nézőid is szekálhatnak azzal, hogy miért herdál el a BKK a szűköcske 50 millerből(amihez működésügyileg kellene még vagy 90, ha jól értettem) egy rakat lóvét Mergákra, mert mi itt a fiúkkal már úgyis tudjuk a tutit. Az, hogy ti ebből semmit nem értettetek meg, és fingotok sincs a lobbiról meg az újabb pénzügyi körök előnybe-hozásáról, arról én nem tehetek."
Én bírom Olgát, de most csak erre a szerintem bazári jellegű, és valójában nem létező "Tarlós kontra Fidesz" ellentétre felépíteni a műsort tényleg hiba volt.
Viszont Pistánk meg egy kicsit elvetette a sulykot, mert ahelyett hogy valami ügyes kis válasszal elterelte volna a témát, inkább nekiállt lebutítani Olgát élő adásban, ami nem biztos, hogy protokolláris szempontból jó ötlet volt.
Ha Pista bátyánkban lett volna egy kis kurázsi, akkor nevesít néhány fiktív és előnytelen szerződést az elmúthúszévbő', és akkor lehetett volna egy kicsit kötekedni, de így csak jól összekaptak egy kanál vízben, és egyikük sem fulladt bele.
Arról is meg vagyok győződve (csak mert realista vagyok), hogy a Demszky-éra sok kárt okozott a fővárosnak, viszont azt is tudom, hogy a BKV üzemeltetése mindig is egy ilyen nagyon látványos fax-cibálás volt az éppen aktuális kormány és a főváros között. Ez most sincs másképpen, csak annyi változott, hogy most azok vannak hatalmon a kormányban, akik a fővárosban is.
Így látszólag a sajátjukat cibálják kölcsönösen, miközben TE, drága választópolgár, észre sem veszed, hogy tulajdonképpen ezek nem is a sajátjukat, hanem a tiedet ráncigálják.
És aki van annyira naiv, és elhiszi azt, hogy ez a gárda a becsületesség büszke lovagjaként fog minden egyes adóforintot a budapesti köznép javára fordítani a BKK-n keresztül, az kérjen felvételt a lakhelyéhez legközelebbi óvodába, mert a naivitást ott még talán megérti valaki.
Majd jussak mindenki eszébe akkor, amikor elkezdenek szállingózni az ilyen-olyan szakértői megbízások, horror áron megrendelt közlekedési felmérések, vezetői prémiumok, PR-ra és arculatra költött százmilliók az Ezüsthajó-kaliberű cégeken keresztül, és valamelyik Si...ska-szerű cég nyomdájában sokszorosítva.
De semmi gond, mert a magyar értelmiség diadala ezeknek a csávóknak a helyzetbe-hozásával eljött, és az ország emelkedik felfelé (mint Felix Baumgartner kapszula nélkül)!

rockjano 2012.10.18. 23:39:40

@HavocS [www.obsidianshell.com - sunametál]:

""Adhatok egy tanácsot? Ne gondolja tovább!""

Ez azt jelentheti hogy nem fidesz szinekben fog talán indulni... vagy a fene tudja

villamos alóli kacaj 2012.10.18. 23:41:58

Gondolom otthon a felesége megdícsérte a bunkó főpolgármestert.
Úgyhogy szerintem hamarosan a főpolgármesterné is fog a Hajdú műsorban szerepelni mint a családon belüli erőszak áldozata.

Kaja Ibrahim 2012.10.18. 23:42:55

@telepi vagány: Öcsém, fejben-integrálási versenyen ne indulj!Remélem, a jövő heti békemeneten ott leszel a többi IQ-bajnok társaságában!Tudjuk, nem lesztek gyarmat!Ne is legyetek! Jó nektek ez a posvány, ahová a Kárpátok géniusza vezetett titeket!

Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ · http://stefania.blog.hu/ 2012.10.18. 23:43:46

Kedves Barátaim!

Magyarország Orbán Viktor államférfiúi képességeinek köszönhetően a nemzetközi válság által teremtett kedvezőtlen gazdasági környezetben is épül, szépül, lüktet benne az élet, és a szinte letaglózóan gigantikus nehézségek ellenére is egyre fejlettebbé, erősebbé válik. A balliberális médiabirodalom azonban aljasul kiszámított, előre kitervelt módon nem engedi átszűrődni a pozitív tartalmú híreket, ezzel próbálva letargiába taszítani a magyar nemzet pesszimizmusra hajlamos rétegeit.

Ezért úgy döntöttem, hogy minden nap harmatos csokorba gyűjtöm az éppen aktuális jó híreket.

A mai nap pozitív hírei:

1.Martonyi János Hillary Clinton amerikai külügyminiszterrel tárgyalt Washingtonban. Ez azért különösen fontos és elgondolkoztató, mert a balliberális hazugsággyár folyamatosan azt hamis hírt terjeszti, mely szerint a "parlamentáris demokrácia felszámolására készülő" magyar állami vezetőket már nem fogadják nyugaton.

Videó a közös sajtótájékoztatóról:

www.youtube.com/watch?v=2TcN5VRQOXY

2.Budapesten lesz a Fiat regionális központja:

mno.hu/automobil/budapesten-lesz-a-fiat-regionalis-kozpontja-1112132

3.Budapest lehetne az Európai Szabadalmi Bíróság regionális központja:

www.hirado.hu/Hirek/2012/10/18/14/Navracsics_Budapest_lehetne_az_Europai_Szabadalmi_Birosag_regionalis.aspx

4.Jelentősen estek a magyar államkötvények hozamai a csütörtöki aukción. A forint is erősödik, a CDS-felárunk is csökken:

www.origo.hu/gazdasag/20121018-jelentosen-estek-a-magyar-allamkotvenyek-hozamai-a-csutortoki-aukcion.html

Egyed Ildikó 2012.10.18. 23:44:50

Ez a sok fideszbirka, aki itt gyalázza az ATV-t mind látta a műsort? Mért nem a HírTV-t vagy a köztévét nézik?

dromer 2012.10.18. 23:47:42

Demszkynek igaza volt:Tarlós egy gyenge képességű valaki.

sorica123 (törölt) 2012.10.18. 23:48:40

@Dr_utcai_arcos: milyen minősítés? Hablatyol összevissza a vén szentfazék, és aki vissza mer kérdezni, hogy wtf, az hülye? Kabaré... Most az mindegy is, hogy nővel vagy pasassal szemben, de ez a válasz elég legalja volt.
@dr. mesterseges szinezek: na ez viszont így van, ahogy az is szánalmas, amikor egy férfi "kézcsókkal"/libázással intézi el a vitát, ugyanúgy csajok se védekezzenek már azzal, hogy "de hát én egy védtelen nő vagyok". Ilyenkor baromira nem arról van szó, hogy ki néni és ki bácsi.
@Tita nick: hát ha a viccfaktort nézzük, Demszky uncsi műsor hozzá képest, azecce biztos.

Kandabula 2012.10.18. 23:51:50

Nem történt itten semmi különös, csupán a kétharmad igazi stílusa és bunkósága. Mert hiszen mi történhet? Semmi.Hazamegy és szarik az egészre. Ősgyökér ez az illető. De nála van az erő, amit pofátlanságra és zászlótervezésre használ. No, meg utcanév-átkeresztelésre. Nyomokat akar hagyni a városon, hogy amikor ő már nem lesz, még mindig emlegessék. Gondolom, máris bekerült egy csomó lexikonba.

Indriq 2012.10.18. 23:52:20

Tarlós közszolga... vannak olyan kötelezettségei amiket nem kerülhet ki, amikor elfogadta a meghívást a műsorba, elfogadta, hogy kérdeznek tőle. Igenis kötelessége lett volna akkor X+1-szer elismételni a kérdésre a saját betanult válaszát. (csak egy példa, ha vizsgán vagy és a tanár 10-szer megkérdezi mi a pitagórasz-tétel, elmondod 10szer... és nem állsz fel, hogy a második után menjen a vizsgáztató a **** anyjába).
Kálmán Olgának pedig lehetősége van X+1-szer megkérdezni ugyanazt, amíg úgy nem ítéli, hogy megkapta a választ.
Ha 90 felett lett volna Tarlós IQ-ja, akkor X+1-szer elismétli a saját válaszát, úgy Kálmán Olga jött volna ki pancsernek, így Tarlós megmutatta, hogy akkora paraszt, hogy szédül a betonon. (és tanulhat a nem sokkal 90 feletti IQ-val rendelkező Navrasicstól papagájkodni).

(hozzáteszem átfutottam a kommenteket, rögtön látni, hogy aki kormánypárti az Tarlósnak ad igazat, aki nem, az Kálmán Olgának, pedig itt csak arról van szó, hogy paraszt módon viselkedett egy riportalany egy riporterrel).

In Motion 2012.10.18. 23:52:57

Azt mondta a Tarlos, hogy 90-es IQ felett. Nem 95.

béla a görög (törölt) 2012.10.18. 23:53:07

Tarlós egy öreg vén f...sz. És nincs szánalmasabb mint, ha egy öregember hülyét csinál magából.
Nem egy XXI. századi ember. Szépen elirányitgatják aztán megy a süllyesztőbe. A stilusa meg már annyira paraszt, hogy már nem is zavar.

Kaja Ibrahim 2012.10.18. 23:54:18

@hópapa: Van igazságod, de: nem véletlen, hogy Olga erőltette ezt a Tarlós-Fidesz frakció konfliktust!(mert egyértelmű, hogy ez létezik)
Világosan kell látni: az alcsúti, Turulban született főkuruc a fővárost nagy ívben leszarja. Ez a szerencsétlen Pityu pedig ezt nem akarja látni és még ma is valami olyasmit mondott, hogy majd ő a miniszterelnökkel együtt megoldja a problémákat.
Mindettől függetlenül ő is egy hiteltelen, flexibilis gerincű játékos - ebben a sportban a magyarság első a világon - mivel anno még SzDSz-tag volt és a Fidesszel közös jelöltként lett Óbuda polgármestere.
Ilyen is volt ám, elvtársak! SzDSz-Fidesz közös jelölt!Csak hát közben Viktorovics megvilágosodott!
Hiteltelen, farizeus banda.

hópapa · http://siorultek.blog.hu 2012.10.18. 23:57:30

OFF:
csak úgy zárójelben kérdezném, hogy ezt a röpke 800 milliós kis kampányocskát(Mit várunk az IMF-től(mi a hatalmas erejű pannonpumák)?) szerintetek nem lehetett volna értelmesebb célokra költeni? Mondjuk 3-as metró felújítás, vagy hasonlók?
Csak mert itt is egy látszat-tender, látszat-elnyerése van napirenden, és ezt megint a TI zsebetekből húzták ki, drága testvéreim!
barikad.hu/mit_varunk_az_imf_tol-20121009
Csak hogy nehogy azt higgyétek, hogy itt az elsőáldozók bálja folyik éppen. :o(
ON.

Kaja Ibrahim 2012.10.18. 23:59:09

@Egyed Ildikó: Dehogy látták! Nekik nem is kell látniuk! A vezérbirka ezoterikus képességei révén képes a nyájat olyan tulajdonságokkal is felruházni, hogy napi szinten képben legyenek, mindenről tudjanak!
Turulban született minden magyar!

dr. mesterséges színezék 2012.10.19. 00:03:41

@In Motion: "Azt mondta a Tarlos, hogy 90-es IQ felett. Nem 95. "

Nem akart bókolni, nehogy szexuális zaklatásnak vegyék. Mértéktartó ember.

tepsiszett 2012.10.19. 00:08:02

olgi szívességet tett tarlósnak azzal, hogy nőként vette magára a megjegyzést. ezzel félrevitte a dolgot, és megfelezte az érintettek számát. pedig tarlós bunkóparasztsága minden embert sért, aki szerint vannak alapvető érintkezési normák, és aki szerint egy politikusnak nem csak olyan kérdésre kell válaszolnia, amit ő maga indokoltnak tart.

vénkujon 2012.10.19. 00:11:37

@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
alig várom, hogy felépítsük a szeretcsillagot, melynek sugarával beterítjük a világ kallódó nemzeteit. aztán egyesülhetünk velük, egy nagy közös békemenetben, ahol interferálhat a sok szeretettől túlcsordult szív, s felsugárzódunk egészen a szférákig. köszönjük VIKTOR

zelmavagyok · http://sikospálya.blog.hu 2012.10.19. 00:11:41

@rajen: "Nőiségre hivatkozni..." ez igaz. Az ilyesmit éppen K. O. kérné ki magának fordított esetben.( Én mindenképpen, ha észnél vagyok.) Ütősebb lett volna: Maga mindenkivel így beszél?

Kaja Ibrahim 2012.10.19. 00:12:35

@Kandabula: Igazad van. A jobbos felsőbbrendűség éreztetése(bár tudnánk,mire alapozva, az arrogancia naponta tetten érhető.

hópapa · http://siorultek.blog.hu 2012.10.19. 00:18:51

@Kaja Ibrahim:
biztos vagy benne hogy létezik ez a konfliktus?
Honnan tudhatjuk, hogy ez nem egy színházi produkció szerves része? A pénz nagy úr, és ezek a csávók eléggé közel ülnek ahhoz a kondérhoz, ahonnan azt vásári merőkanállal kiszedegetik maguknak.
Szerintem simán belefér egy kis "látszat-vitázás" a Városházán, hiszen Pistánk is tudja, hogy: "BKVere necesse est!", és ezáltal az is biztos, hogy amíg van budapesti polgár ebben a bűzfészekben, addig lesz büdipesti közlekedés is.
Az, hogy az éppen milyen színű kék árnyalatban fog éppen gurulgatni, szerintem csak látszat-balhé, ami ahhoz kell, hogy közben mi ne vegyük észre a többi simlit.
Itt egy kis buszmázolás, ott egy kis IMF-fel való keménykedés, amott egy Erzsébet-utalvány felesleges reklámozása kétnaponta a Metropolban A4-es formátumban, és már mehetünk is uzsorakamatra adott hitelért bárkihez, mert ezek a buzik elsíbolták a birka nép lóvéját.
És ezzel nem is lenne semmi gondom, ha mindebbe nem kellene szenvedő félként részt vennem.
De mivel viszonylag sokat dolgozunk és azt gyakorlatilag elég kevéske pénzért, ezért egy kicsit bosszant, ha ennyire látványosan átqrják a fejemet.
És ami még ennél is jobban bosszant az az, hogy a sok agyhalott, magát értelmiséginek gondoló "ember" még mindig megmentő szentként imádja ezeket a dilettánsokat, és "Hajrá Magyarország!" lózungokkal az ajkán ül fel vidáman a szopórollerek bármelyikére, ész és gondolkodás nélkül. :o(

Namir 2012.10.19. 00:21:02

"Ezt mindenki, akinek 95 felett van az IQ-ja érti, azt, hogy maga nem, betudom a fáradtságának - közölte a vadbarom Olgával, aki csak annyit tudott visszakérdezni, hogy minden nővel így beszél?"

Az el sem képzelhető, hogy igaza volt Tarlósnak? Merthogy Kálmán Olga igen nagy hülyeségeket tud (szándékosan) kérdezni.

Arról nem beszélve, hogy reakcióként agresszíven elferdíteni a helyzetet "Maga minden nővel így beszél?" gusztustalan.

Vagy Kálmán Olga nem újságíró/műsorvezetőként volt jelen, hanem női mivoltában? :)

Namir 2012.10.19. 00:27:42

@komissarlajos:
Szép estét! Honnan is írsz, tanyáról?

komissarlajos 2012.10.19. 00:28:19

@dr. mesterseges szinezek: Végre valaki, hogy pontosan idézi a kijelentést!!!!

komissarlajos 2012.10.19. 00:29:24

@Namir: Mondom, te egy iszonyú nagy tahó paraszt vagy. (Pécsről)

zajos1 2012.10.19. 00:29:25

@billy reed: És akkor egy képviselő ( mszp-ből) tettlegesen bántalmazhat egy nőt, egy bizottsági ülésen

hvg.hu/itthon/20121005_Meghuzta_a_parlamentben_egy_no_hajat_egy_

Ekkor miért nem bunkózott senki, itt egyébként Tarlós csak az igazat mondta...

Gáborom 2012.10.19. 00:29:49

Bár valóban van egy "érdekes" stílusa Tarlósnak, az is igaz, hogy a sok idióta politikus között kell neki nap mint nap kivakarnia szarból a fővárost és benne a békávét.
Jó tudom, minek vállalta, de nem lehet könnyű.

Kálmán Olga pedig mindig a jobbos interjúalanyokkal keménykedik, ha nincs érve akkor értetlenkedik, ha ez sem megy, akkor a szavukba vág sorozatosan, akár a műsor tönkretétele árán is.

Nem tisztem Tarlóst védeni, de Kálmán Olga egy kicsit túl van hájpolva: ha akkora újságíró lenne mint ahogy sokan kérdezik,akkor először is semleges lenne és tárgyilagos - mindenkivel.

Egyébként szeretem nézni, részben rajta csodálkozom, részben meg a sok ökör politikuson, akiket megfingat - aszerint, hogy éppen mit súgnak a főnökei....

Én így látom.

béla a görög (törölt) 2012.10.19. 00:30:17

Egyébként Tarlós kontra Fidesz...
Végül is csak csak az a főpolgármester lesz aki alól kiszervezik a hivatalt :) Csak az iskolákat, kórházakat, közlekedést... És mindezt köszönheti a cimboráinak. Nevét adja hozzá és aszisztál. :) ha ilyen barátaid vannak akkor már nem is kell ellenség. Végül is a csúti paraszt csak felszántatná Budapestet és sóval hintené be ha tehetné.

TH 2012.10.19. 00:31:28

Hmm, mindkettőjüknek voltak jó pillanataik, de alapvetően tényleg beleragadtak egy témába, és az istennek sem tudtak továbblépni belőle, amit Tarlós "zseniális" módon személyeskedő megjegyzésekkel próbált feloldani. Igen ellenszenves megoldás, de egy riporternek is éreznie kéne, hogy mikor nem lehet egy adott kérdésből többet kihozni, és onnan továbblépni...

zajos1 2012.10.19. 00:31:49

Hova lett a kommentem?

hvg.hu/itthon/20121005_Meghuzta_a_parlamentben_egy_no_hajat_egy_

Tarlós bántjátok az igazságért. Az mszp-s képviselő meg tettlegesen inzultál egy nőt

komissarlajos 2012.10.19. 00:35:12

Namir! Nincs érved? Tanyán laksz? Elvégezted a 8 általánost? (Lehetünk még barátok?)

komissarlajos 2012.10.19. 00:37:51

Nos te egy köcsög vagy! (Namir)

allegretto23 2012.10.19. 00:37:53

Most éppen én is szívesen beszólnék FőTarlósúrnak, hogyaszongya: mondja kedves Tarlós, ki volt az az IQ negatív, tajparaszt vadbarom, aki októberre időzítette a nagykörúti villamossín felújítását, amikor az egyszerű dolgozó/tanuló jómunkásemberek szeretnének munkába/iskolába menni a 4/6-os villamossal, de ehelyett a megállóban dekkolnak 10-15 percet, mire fölférnek a tujapótlékra? Persze ótóval se érdemes nekiindulni a Belvárosnak, hacsak nem szeretne a jómunkásember sírógörcsöt kapni a dugóban... Értem én, hogy kegyedéket ott a városházán nem zavarja, hogy az egyszerű honpolgárt a guta kerülgeti a dugóban - olyan magácskáéknak nem létezik, elvégre is politikus csak szirénával közlekedik, rendőri fölvezetés + TEKes kíséret (na hunaza dugó!?)- meg megértem én azt is, hogy nyáron, amikor majdnem kihalt volt a város és amikor ezeket általában normális önkormik le szokták zavarni (még a kevésbé szeretett elődje idejében is így volt), akkor kegyedék épp üdültek, de attól még ez a mértékű agyatlanság, meg teszekrá faktor erőst sün-pozitív..

Namir 2012.10.19. 00:38:47

@komissarlajos:
Pécsen sok rendes, értelmes ember lakik, és te is...

Namir 2012.10.19. 00:40:40

@komissarlajos:
"Namir. Alszol?" Nem. Csak a röhögéstől nem tudok gépelni. :)
Na jó éjt!

komissarlajos 2012.10.19. 00:40:42

@Namir: Felvettelek a kedvenceim közé. (Elnézést, barátomnak tekintelek)

zajos1 2012.10.19. 00:40:47

@komissarlajos: A 8.o.-t neked kellene kijárnod ezért a hangnemért.

_tx_ 2012.10.19. 00:42:18

Kálmán Olga rettenetesen felkészületlen és buta... Jézusom, kezd szimpatikus lenni a Tarlós, mi történik velem???

komissarlajos 2012.10.19. 00:42:32

Helyesen: Pécsett! (Nem Pécsen)

Namir 2012.10.19. 00:44:08

Ha érettségiztél, tudod, hogy mindkét változat helyes. Persze, ha nem...

jet set 2012.10.19. 00:45:23

@A fidesz a betegek kiirtására készül: Te teljesen hülye vagy! Ha egyetlen érved is lenne. Persze 90-es IQ alatt nem várható el, de betudom a fáradságodnak.

komissarlajos 2012.10.19. 00:45:23

@zajos1: Hufi! Te is megszólaltál? A TESCO-ból ma mennyit loptál?

komissarlajos 2012.10.19. 00:47:08

@Namir: Mondjuk úgy, hogy te az irodalmi nyelvet alkalmazod. Akkor viszont...

komissarlajos 2012.10.19. 00:48:29

Namir. (Menjünk feljebb az érettséginél!)

jet set 2012.10.19. 00:51:31

@allegretto23: Megszépülnek az emlékek, ugye?
"A Combino villamosok fogadásának további előkészítéseképp április 18-június 9. között a Nagykörúton több ütemű vágányzár mellett átépültek a villamosperonok, a felsővezeték, az áramellátás és helyenként a villamospálya is."
villamosok.hu/balazs/valt/index2.html#05
Baromarc!

dekol84 2012.10.19. 00:51:32

@Igazságos János: "Olyan hülyék mint a bot. "

Most miért alázod azt a botot? Bántott az téged?

régebb óta vagyok Subban mint te 2012.10.19. 00:51:44

Nagy jóindulattal sem lehet engem Tarlós vagy Fidesz rajongónak mondani, sőt Tarlós urat tajtparasztnak tartom, de most neki volt igaza.

15 perc ami semmiről sem szólt, mert KO kötötte az ebet a karóhoz, hogy T. ismerje el, utálják egymást a Fidesz frakcióval.

T. egy percben elmondta, a frakció látványos eredményeket akar, mert azt akarják hogy a nép szeresse a fiúkat, (választás!), Tarlós meg látja hogy üres a kassza, és nem tudja a lóvét előteremteni rá, még ha szépek is azok az új buszok. Ennyi, 90-es IQ felett bárki megérti.

Kérdezhetett volna értelmeseket is a hölgy, akkor most nem lesz fejlesztés?, netán szinten tartás sem, ha igen akkor milyen területeken?
De ő megragadt a "ismerd be, hogy a fidesz gonosz" szinten.

Ez egy szar riport volt, és nem Tarlós miatt.

komissarlajos 2012.10.19. 00:52:34

Namir! Minden becsmérlő kijelentésemet, szitokszavaimat visszavonom, miket neked írtam. Nem érdemelted meg, és bocsánatot kérek!

Namir 2012.10.19. 00:52:52

@komissarlajos:
bocs, de már nem köt le a sztori...

régebb óta vagyok Subban mint te 2012.10.19. 00:56:47

És elegem van a a pc-ből, a tolvajt hívjuk már tolvajnak, és ne megélhetési bűnözőnek, a hája kibuggyan a nadrágból ember kövér disznónak, és ne molett vagy testesnek, aki meg idiótán viselkedik, azt idiótának, és ne tisztelt hölgyemnek.

dekol84 2012.10.19. 00:58:40

Akkora tapló paraszt, hogy 25-ször mondja azt, hogy "higgye MEG". Akkor viszont ő meg"bassza el " az anyját+

Egy idióta öles csapásokkal nyalja a fidesz seggét, csak a kinyalt seggből fost kap a képébe ez a barom!

huttinger 2012.10.19. 01:13:54

Szerintem Tarlós már túl van a személyesen küldött bocsánat kérő SMS-n Kálmán Olga felé.

Mackósajt66 2012.10.19. 01:18:33

Pár nappal ezelőtt az ATV-n majdnem egymás torkának esett a Millás gyerek, Szanyikapitány meg Vadai Imádomafletót Ágika....

Magyar ellenzék 2012....

Az egy dolog, hogy a fideszesek is tenyérbemászóak, de az ellenzékük dettó.

Ki a francra lehet itt szavazni 2014-ben????

wilson77 2012.10.19. 01:28:35

Kedves Nemzet!

Tarlós mai produkciója még engem is meglepett, nem teljesen értettem a Főpolgármester Urat.
Ennyire leharcoltnak és fáradtnak régen láttam Tarlóst.
Vagy talán még sosem.

Csatlakozom a posztíróhoz.

-wilson

komplikato 2012.10.19. 01:31:38

@tede: "Jól csinálta a Tarlós,..."
Mint arra rávilágítottak nem abban a stúdióban volt tahó először riporter csajjal. Szóval lehet igazad van, de ettől még áll a bejegyzés címe, hogy egy sima bunkó.
Most vagy szociális zavarai vannak vagy pszichopata ... vagy az ő IQ-ja alulról sem súrolja a 95-öt.

komplikato 2012.10.19. 01:34:53

@Mackósajt66: Van még remény ... ööö ... például egy jó kis iszlám terrorista eltéved egy iOS6-os GPS programmal amikor fel akarja robbantani a svéd parlamentet és ülésezés közben elpárologtatja a jelen kormányt ellenzékestül.

Na jó, nagyobb eséllyel lesz lottó ötösöd vagy üt lovaggá az angol királynő.

"Mi az a piros gomb a falon?"
"Hooool?"
"Csak vicceltem ... mind meg fogunk halni."

govegan 2012.10.19. 01:55:33

@vénkujon: basszus! kommented kozben megvilagosdtam, hogy Stefi neni lehet az elozo meneten nyavogo oregholgy.

vénkujon 2012.10.19. 02:14:04

@govegan: stefi egy férfiember. ki van csukva, hogy nő lenne.

dr. Trebitsch 2012.10.19. 02:27:02

Legalább azért tudhatná, hogy a nőkkel udvariasnak kell lenni, mert náluk van az összes pina...

wilson77 2012.10.19. 02:38:56

@vénkujon:
Kedves vénkujon!

Köszönöm szépen, hogy leírtad mindezt!

Köszönöm, hogy megtetted, de ha nem tetted volna, - amit fel sem merek tételezni, s amiért most megorroltam volna rád - akkor bizony a Miniszterelnök Úr és Szeretett Kormányunk renoméját nekem kellett volna sürgősen helyreállítani.

Köszönettel adózom neked, hogy leírtad a szívhez szóló és érzelemdús, szeretettől vezérelt és a Miniszterelnö Kurat s a Kormányt óvó és egyben figyelmeztető mondataidat, s ekképpen is ellenálltál a Globális Baloldali, Liberális Támadásnak, s a te kis külön Békemeneteddel demonstráltad: a jövő, bizony, elkezdődött.

Köszönettel tartozom Neked, hogy Viktornak (ha szabad így szólítanom az Örökös Miniszterelnökünket [gyurcsánytakarodj, elmúltnyolc!!]) és a Világmagyaroknak a kommenteddel is irányt mutatsz és bizodalmat adol nekünk, a Békemenet vonulóinak.

Köszönöm Neked, hogy felismerted: itt nem Minket, MAGYAROKAT, hanem az egész Turulnemzettséget (Turul Nemzettség? Turul-Nemzettség?) érinti a kérdés, a túlélés kérdése, a szab.harc kérdése, s érettünk is őskatolikuspogányok és varázslók mellett is kiálltál a baloldali, liberális IMF-EU-Jeruzsálem-New-York-Brüsszel-tudjukkik tengely mentén szerveződő és főként ezeket és a világot, az EGÉSZ VILÁGOt irányító nem magyar söpredékkel szemben.

Tisztelettel Köszönöm Neked, és kérem a Békemenet áldását a Miniszterelnök ÚRRRA, a fehérvári huszárokra és a Kormányunkraa!!!4!

üdv:
-wilson

Csigafattyú 2012.10.19. 02:54:53

Jajj, ez az álszentkedés. Ha egyszer odaállt a képernyőre, és hülyeségeket beszél, fogadja el, ha a lealázni próbált vitapartner visszavág. Én Tarlósra szavaztam, és ezek után megint rá fogok, jól megmondta!

Wagem 2012.10.19. 05:14:22

Blogger..
Büdös bunkó a jó retkes kurva anyád.
Meg az Olga Kálmán.

csavari 2012.10.19. 05:47:18

Mi a baj? Zsák a foltját megtalálta! A sarlós-tarlós elvtárs és kálmán olga elvtársnő ugyanazon csapat tagjai, mindkettő Magyar gyűlölő!

dean23 2012.10.19. 05:56:02

Tarlós se fog jó ods-okkal indulni a következő választáson! :D

Krajczig&Khaas (törölt) 2012.10.19. 06:04:11

Olga egy agresszív, szenzációhajhász hülye picsa, jól egymásra találtak.

kigyurt álat 2012.10.19. 06:10:25

Megnézve riport végét annyi látszik, hogy a proli kálmán ötvenedszer kérdezte meg ugyanazt: hogy mi Tarlós viszonya Fidesz frakcióval. Tarlós pedig válaszolt rá többször is, de kálmán ezt látványosan nem akarta megérteni, valami más választ próbált kihúzni a riportalanyból. Nyilvánvalóan valami olyasmit, hogy Tarlós és a Fidesz között nagy ellentétek vannak, ennek örült volna. Nyilván így tanítják a riporteriskolában: ha nem azt mondja az alany, amit hallani akarunk, akkor tegyük föl ugyanazt a kérdést kicsit másképp, így gyakoroljunk nyomást, puhítsuk a riportalanyt - csakhogy az ilyesmi Tarlósnál pont nem jön be.
kálmán ostobaságához képest pedig Tarlós példásan nyugodt volt és türelmesen válaszolt.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.10.19. 06:12:36

mialott vegigolvasnam, bar lehet nem fogom, a kommenteket, ezzel Tarlos azt mondta, hogy maga nem tartozik a 95 alattiak koze, csak valoszinuleg faradt

Wagem 2012.10.19. 06:22:21

"közölte a vadbarom Olgával.."
Nos szerintem is vadbarom ez az Olga.
Jól látod blogger,akár mennyire retkes is vagy..

平八 2012.10.19. 06:28:36

Kálmán Olga mióta számít nőnek? Hát látom a tévében, nem az. Mit kell itt kavarni a szart?

különvélemény 2012.10.19. 06:36:49

2 dolog:

1, tarlós mindig is bunkó volt, ő egy ilyen keménykedő alak, EQ-ja a 0-hoz közelít

2, olga mindig is agitprorp marad, soha sem volt jó riporter, csak elleste nyugatról, hogy kell mindig visszakérdezni
csakhogy visszakérdezgetni eldöntendő kérdésre szokás IQ-sabb körökben, tehát igen, vagy nem
egyéb kérdésekben a jó riporter úgy szedi ki az infót, hogy témát váltsak, mondjuk egy celeb családjáról, hogy teljesen más jellegű kérdéssel terelgeti az alanyt
ha rákérdez, és az alany nem akar róla beszélni, gáz van, ha többször is megpróbálja, kidobják, mint macskát szarni

csak sajnos a mai húdefaxavagyok riporterek elfelejtik, hogy őket azért fizetik, hogy infót szedjenek ki az alanyból, MINDIG a riporter a hibás, ha nem sikerül a riport

árnyékgyuri 2012.10.19. 06:47:53

Szerintem Kálmán Olga női, vagy Tarlós férfi mivoltának vajmi kevés köze van ehhez az ügyhöz, ezért elég sportszerűtlen volt az, hogy ez az Olga egy sima IQ kérdést magára vett: mi köze van az IQ-nak ahhoz, hogy valaki nő, vagy férfi?

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2012.10.19. 06:51:32

jááááj jááááj...
ilyenkor jön a nekem MINT NŐNEK ne ugasson senki...?
olga a legvéresszájúbb pártnyaloncok egyike, most milyen kis finnyás lett...

jbl 2012.10.19. 06:54:26

@dromer: nem teljesen volt igaza! tarlós egy senki!

szájhúzó kutya · http://szajhuzokutya.blog.hu 2012.10.19. 06:55:32

Ha valaki pasiként viselkedik, ne csodálkozzék, ha úgy is bánnak vele! Nők szégyene ez a karót nyelt, bunkó média segédmunkás!

grani 2012.10.19. 07:05:47

Hát széplélek ne menjen se polgármesternek, se riporternek. Engem egyáltalán nem érdekel, hogy küldi el a fenébe a főpolgi a számára uncsi, vagy tahó riportert. Aki meg ezen kiakad, az járjon irodalmi kávéházakba széplelkeskedni és finomkodni.
Tiszteletem :)

kirsten 2012.10.19. 07:12:23

@champagneM: Az a csaj nagyon is okos és felkészült. Te vagy a buta ha ezt nem veszed észre. Tarlós pedig egész életében egy tahó volt, most sem tagadta meg önmagát.

Uva 2012.10.19. 07:14:04

tarlós egy zsírparaszt bunkó, mindig is az volt, olgának meg állandóan beakad a lemez és ugyanazt megkérdezi 10x, egyre idegesebben, mindig is ilyen béna volt.
amúgy 2 éve nyilvánvaló hogy a fityiszesek kiakadnak, ha nem olyat kérdeznek tőlük, ami előre meg van beszélve, ez sem újdonság.
nekem a tegnap esti jelenet nem okozott meglepetést a fenti 3 ok miatt.

mirigy187 2012.10.19. 07:14:32

Láttam az interjút. Az elején nem is volt semmi gond de tarlós egyszer csak bekattant és elkezdte sértegetni Olgát. Semmi olyan kérdést nem kapott amire elmebeteg módon kellett volna reagálnia. Tarlós régóta tajparaszt de most még azt is felülmúlta. Rendesen le lett oltva a végén.

kirsten 2012.10.19. 07:14:33

@szájhúzó kutya: Te vagy a kommentelők szégyene, te fityisz segédmunkás. Egy hányadékok vagytok egytől egyig.

mirigy187 2012.10.19. 07:16:15

Látom a büdöslábú trollok is előmásztak. Végül is selmeczi színvonalát hozta tarlós

mirigy187 2012.10.19. 07:17:58

@Csigafattyú: Nem alázta le senki. Éppen arról szólt az egész, hogy ne hagyja magát. De sem te sem tarlós nem értette meg

Patreides · patreides.blog.hu 2012.10.19. 07:30:24

@champagneM: "imádnivaló ez a krapek, ez a buta, ámde annál agresszívebb csaj pedig köpni nyelni nem tud.:) "

Ezt mondogasd folyamatosan, sokszor egymás után.
Hátha a végén még el is hiszed. :)

Shirkan8 2012.10.19. 07:32:08

"közölte a vadbarom Olgával"

ezt úgy is lehet érteni, hogy Olga a vadbarom
ami igaz is, mármint, hogy vadbarom
évek óta a baloldal (volt szadesz és maszop) f@szát szopja, a jobb oldalt pedig rugdossa
az elfogultsága rettenetesen felháborít
persze a a másik oldal elfogultsága is felháborít
és persze tarlós pityunak is van egy stílusa, de "öröm", mikor két ilyen valaki egymásra talál és ütik-vágják egymást

csorsza 2012.10.19. 07:34:19

Érthető, Olgika jobban szeretne egy snájdig, belvárosi úrifiúval flörtölgetni a képernyőn. Mint amilyen pl. Demszky volt.
Ugye, őt szeretnétek vissza, kedves budapestiek? :)

Kutchek (törölt) 2012.10.19. 07:34:35

@szájhúzó kutya: " Nők szégyene ez a karót nyelt, bunkó média segédmunkás!"

Baszod, a "karót nyelt"-ről kinek nem Tarlós ugrik be először? Meg a "bunkóról" is?

Tarlós, nem most először volt bunkó. Paraszt ez bárkivel, kezdve a Hírtv-s riporterektől egészen a munkatársaiig.

puffatag 2012.10.19. 07:35:52

olga szerintem közepes képességű, ez elég ahhoz, hogy messze jobb, mint az untersovszkyk és rémhírtévések

mirigy187 2012.10.19. 07:36:14

@Shirkan8: Akkor miért nem ment a hír tv-be ott tarlósét szopták volna :) Ha valaki ellenzéki csatornához megy akkor ne csodálkozzon ha nem nyalnak be neki.

ezu 2012.10.19. 07:36:57

Lássuk be, Tarlósnak ebben az ügyben igaz van. Sokmindenben nincs, de ebben igaza van.

ezu 2012.10.19. 07:38:15

@Kutchek: Emeber! Aki kurvának megy, ne kényeskedjen, ha úgy viselkednek vele!

mirigy187 2012.10.19. 07:38:39

@ezu: Tarlós állandóan cirkuszol amikor elmegy hozzá. Nem először ilyen. Fingatta már meg a szocikat is főleg szanyit tudja :)

Hertelendi 2012.10.19. 07:41:43

@csorsza: "Ugye, őt szeretnétek vissza, kedves budapestiek? :)"
Rosszul hiszed kedves...Amit mi szeretnénk az egészen más! Takarodjon a fidesz orbánostól és mindenestől!

2012.10.19. 07:43:09

Tarlós lehet hogy bunkó volt (bár szerintem üdítően nyers és egyenes a faszi a sok köcsög politikus között), de Olga meg állítólag egy profi riporter. A profizmus viszont kizárja azt, hogy a pinámra hivatkozva keveredjek ki nehéz helyzetekből.
Ez a a lukba szorult nyuszi reakciója.

felcsutisuttyo 2012.10.19. 07:44:18

TAPLÓS ISTVÁN---ez a neve ennek a vizenyős tekintetű, ferdeszájú, krákogó vén fa...nak!!!!

Kutchek (törölt) 2012.10.19. 07:44:19

@ezu: Pont ezért nem értem, miért játszanak sértődött picsát ezek a fideszes politikusok, ha olyan ripoterek kérdezik őket, akik nem az előre megbeszélt kérdéseket teszik fel.

Azért mert nem minden médiamunkás Obersovszky, az még nem az ő hibájuk.....

Hertelendi 2012.10.19. 07:44:33

@ezu: Tarlósnak sok mindenben igaza van, csak hogy ezt a fideszben nem szeretik. Szembemenni orbánnal...??? Ugyan már! Biztos halál!

ezu 2012.10.19. 07:45:18

@mirigy187: Én leszarom kit miért fingatott meg, egyiknek sem vagyok híve, szerintem mindegyik lop és Tarlós jól láthatóan nem a fidesz kedvence.

Ezekkel együtt fenntartom, hogy a riporter nem hölgy vagy úr, a riporter, riporter. Ha ő keményen kérdezhet a válaszok is lehetnek kemények. És azt gondolom, Tarlós válaszolt. Hogy a luvnyának ez nem elég, azt ki nem szarja el? Nem kérdezhet egy érteles ember addig, míg nem olyan választ hall, ami neki tetszik. Kétszer maximum és le kell szállni a dologról, ha tetszik a válasz, ha nem! Szereptévesztésben van a csaj.

mirigy187 2012.10.19. 07:46:00

@_zulu_: Ez már csak a legvégén volt amikor tarlósnál végleg elgurult a gyógyszer ezután lett vége gondolom az adásidő miatt is.

ezu 2012.10.19. 07:46:43

@Hertelendi: Éppen ezt írtam pármásodperccel később, hogy nem szeretik a fideszben.

Hertelendi 2012.10.19. 07:48:04

@Kutchek: Szerintem a konkrét kérdéseket nem beszélik meg, inkább csak a témakört.
Kálmán Olgát azért fizetik, hogy mindent megtudjon a riportalanytól. Obersovszkyt meg azért, hogy fényesre nyalja a fideszesek seggét.

ezu 2012.10.19. 07:48:37

@Kutchek: Én nem szeretem a fideszt (legfeljebb a bolsiknál jobban, ami nem nagy kunszt), de a tarlós egy szuverén ember, nem azzal tűnik ki, hogy vérfideszes lenne.

Emberként, meg had vágjak vissza, ha valaki tahó velem!

mirigy187 2012.10.19. 07:48:53

@ezu: Csakhogy tarlós ezzel nagyon is tisztában lehetett ugyanis nem először volt nála. Ha meg nem bírja elviselni a kérdéseit akkor ne menjen oda. De most nem ő került ki győztesen. Aki látta a műsort az látta azt is hogy tarlós ezzel most lejáratta magát.

Névtelen Betelefonáló (törölt) 2012.10.19. 07:49:52

Volt szerencsém (?) látni az ominózus interjút. Vajon miért nincs itt egy youtube videó róla? Amilyen alattomos kérdéseket tett fel, csodálom, hogy Tarlós beérte ennyivel.

Egyébként ezzel mi a baj? A baloldal értékrendje szerint az teljesen rendben volt, amikor Wittnert le k****ák. Akkor ez most miért is probléma?

hhh. 2012.10.19. 07:49:55

@_zulu_: ez bizony így vain, ott a pont.
A piacról meg egy idegbeteg gyökér; )

ezu 2012.10.19. 07:55:08

@mirigy187: Tisztáéban volt és visszavágott, mikor kellett. Mi a probléma?

A ballereknél lejáratta (csak akkor nem azt tette volna, ha azt mondja legjobb a bolsi-szadesz párosítás), aki meg jobber, annál meg nem. Akkor sem, ha nem a fidesz seggét nyalja. A fideszesek meg (mint külön jobber kategória) vegyes érzelműek, van aki nem szereti (annak lejáratta), van aki meg igen, annak nem.

Én úgy gondolom, ennyire egyszerű ez. Főleg itt. Olyan régen járok az indexre politizálni(több mint tíz éve), hogy le tudom vonni a következtetéseket.

Névtelen Betelefonáló (törölt) 2012.10.19. 07:55:35

@Hertelendi: "Rosszul hiszed kedves...Amit mi szeretnénk az egészen más! Takarodjon a fidesz orbánostól és mindenestől! "
Erre azért ne vegyél mérget. Vagy megkérdeztélk külön-külön mindenkit?

Pont, hogy Tarlós az az ember, akit még azok közül is sokan elfogadnak, akik amúgy utálják a fideszt. A fidesznek sose volt erőssége Budapest, Tarlós előtt soha nem is volt fideszes (tudom, elméletileg független) főpolgi. Valamit csak tudhat, hogy csomó olyan ember is rá szavazott, aki a fidesz más jelöltjét elutasította. Nem?

Egyébként tudom, hogy nem jó ez a Tarlós gyerek. Mérnök végzettségű, talán még azt is tudja, hogy hogyan zajlik egy város üzemeltetése. Egy ilyen téren semmit sem tudó jogász biztos jobb lenne... :)

durcás 2012.10.19. 07:59:19

@Krajczig&Khaas: Igy van. Legyen inkább Bayer Zsolt az etalon. Kifinomult, kulturált, jószagú, egyenes gerincű (lásd életútját) és ki is keresztelkedett. Mi kell még? Vagy legyen Lovas István? Turkálhattok a választékban...(ne felejtkezzetek Semecziről sem!)

lobster thermidor 2012.10.19. 07:59:28

A korábbi tanácselnök most sem tagadta meg önmagát!
Süt belőle a bunkóság.

Az elmúlt években megtanulhatta volna, hogy a riporternek az a dolga, hogy kérdezzen. Olykor még olyat is, amire esetleg kényelmetlen válaszolni. Az csak a diktatúrákban szokásos, hogy a riportalany megadja a kérdéseket előre, vagy maga szabja meg a beszélgetés menetét. Tarlós többször utalt arra, ha a riporter nem azt kérdezi, amit ő gondol témának, akkor annak gyengék az értelmi képességei.
Ez inkább a hózentrágeres tapló bürgermájszterre áll, mert az színtisztán csak értelmi kérdés, hogy az építőiparban művezetőként, és az IKV-nál szerzett tótumfaktum modorát nem tudta levetkőzni az elmúlt évtizedekben.
Szomorú volt látni ennek a mindenfajta intelligenciát, és nagyvonalúságot nélkülöző, a saját maga által felvállalt szerepébe befeszült embernek a szánalmas vagdalkozását.
Mindenesetre ez a példa is beszédesen bizonyítja, ahogy az ország, úgy a fővárosa is jó úton halad a balkániság felé, elsősorban a választott vezetőinek köszönhetően.

notib 2012.10.19. 07:59:55

@komissarlajos: rosszul tudod komisszár, a Pécsen alak is helyes, a Pécsett a régies írásmód....

hiába, ilyen finomságokat nem oktattak a pártiskolán, de még fejlődhetsz, talán...

Hertelendi 2012.10.19. 07:59:55

@Névtelen Betelefonáló: Nyilván nem kérdeztem meg mindenkit, de nyitott szemmel és füllel járok, olvasom mindkét oldalt és ebből szűröm le a véleményemet. Nem tartom butának Tarlóst, de pont ez az, amit a fideszben nem szeretnek.
Most már érted?

gnme 2012.10.19. 08:02:11

építjük a szocializmust

Jóóóóó'zsi

www.youtube.com/watch?v=LYUQIEAd8II

mirigy187 2012.10.19. 08:03:32

@ezu: Mivel tarlós nem egyszer ismerte el, hogy szeret KO-val vitatkozni ezért is érthetetlen a kirohanása. Valószínű, hogy megviselte az utóbbi napok vihara és most rajta verte el a port. De ettől még bunkó volt függetlenül attól, hogy mennyire erőltette a másik a kérdéseit vagy nem. Élő adásban nem viselkedik így egy politikus legalábbis olyan aki ad magára valamit.

Krajczig&Khaas (törölt) 2012.10.19. 08:06:59

@durcás: Leszarom Zsoltit, te meg pöcs vagy, ha azt hiszed, hogy ha valaki nem szereti a dominacsizmás Olgát, akkor automatikusan Bayer-rajongó.

2012.10.19. 08:07:21

@lobster thermidor: "a riporternek az a dolga, hogy kérdezzen"

Így van. De attól még szánalmas, ha a nemi identitása alapján kér ki magának valamit.
Nem profi magatrtás.

M_R 2012.10.19. 08:09:27

Tapló Istán budipesti főszolgamester :)

Kanten_vagyok_Montarzsiból 2012.10.19. 08:09:40

De most őszintén...ránézek tarlósra...mint 1 öregekotthonában vegetáló,bekakiló,bepisilő alkoholista bácsika akire néha öltönyt adnak és belökik a tvbe 30deka parizerért vagy 5 db kupakos kifliért...

ezu 2012.10.19. 08:10:07

@mirigy187: Fenntartom, hogy jobbereknek általában jó, ballereknek meg soha nem, bármit tesz.

Ide meg semlegeseket még nem láttam írni. Valaki vagy utálja az utódpártot és kapcsolódó pártjait, vagy utálja a fideszt és kapcsolódó pártjait, de semleges, az nincs. Olyan van aki egyiket sem szereti, de hozzáállásában az sem semleges. Vagy az egyiket szeri kicsit jobban, vagy a másikat, még akkor is, ha nem szavaz rájuk. Így alakítja ki a véleményét is. aztán itt ragozgatja napszám.

ezu 2012.10.19. 08:11:03

@Kanten_vagyok_Montarzsiból: Van ennek értelme? Szerintem nálad kb. kétszer több esze lenne, ha elitta volna a felét akkor is.

VJVMan 2012.10.19. 08:11:59

Ha egyenjogúság van akkor Kálmán miért nem azt kérdezte, hogy minden emberrel így beszél? Miért emelte ki a nőket? Ha egy férfinak mondanak ilyet akkor az rendben van?
Elhatárolódom...

Ja! Kálmán Olga meg egy rakás szar.

Tarlós legalább vicces.

Exploiter 2012.10.19. 08:18:10

Ha a néni elmegy kekszet kapálni, akkor nem sértegetik majd.
Ha velem beszélgetnek ilyen szinten én is így reagálok, bármekkora bunkó is legyen tarlós egyébként.

Vieso 2012.10.19. 08:20:51

Na akkor most valaki bizonyítsa be, hogy Kálmán Olgának van 95 IQ-ja... szerintem nincs, tehát Tarlós kijelentése korrekt volt :D

Környezettudatos 2012.10.19. 08:21:13

Ez az olga lány csak nagyhangú. A nagyhangú nem azonos a felkészült és keményen kérdező riporterrel. A kettő között ott van választó vonalként a szakmaiság. Tarlós lehet akár neveletlen is, de eddig a legjobb polgármester a büdös város élén - nem nehéz - ezért bosszantó a szíjgyárosék fia és tsai. gáncsoskodási.

Blogger Géza 2012.10.19. 08:25:44

Azért úgy posztot írni, hogy az sem derül ki, mit produkált Olgika, amivel ezt hozta ki Tarlósból, az már a legalja.

különvélemény 2012.10.19. 08:26:20

@mirigy187: "Ha meg nem bírja elviselni a kérdéseit akkor ne menjen oda. De most nem ő került ki győztesen."

Sajnos sokan így látják az újságírást, ezért életképesek az ilyen káolgák.
Ez nem verseny. Nem nyerésre megy a játék, hanem arra, hogy a riporter, akinek ez a szakmája, szót értsen a riportalannyal, és kiszedje belőle az infót.

De nálunk mindenhol ez van, a postástól a hivatalnokik mindenki azt hiszi, hogy ő tesz neked szívességet.

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2012.10.19. 08:28:55

KálGa egy meggyőződéses, kommenista provokátor, aki full érzelemből, rendkívül udvariatlanul és neveletlenül folyton folyvást az alany szavába vágva "vezet műsort"... ezek után érthető, ha valaki, aki ugyan bírja cérnával elfogy nála ez a termék. Btw érdemes megnézni az ő kettejük beszélgetéseit, Tarlós mindíg számokkal, tényekkel és logikus (de abszolút logikus) összefüggésekkel operál, Kálmán meg... a közbedumázáson kívül nem sok mindenhez ért... úgyhogy én tökéletesen megértem a Főpolgármester reakcióját!!!

ezu 2012.10.19. 08:34:42

Kitiltani az ellenvéleményt kommunista szokás.

Vieso 2012.10.19. 08:36:29

Atyaég... csak erős idegzetűek nézzék meg...
atv.hu/cikk/video-20121018_tarlos_istvan

Nem vagyok biztos benne, hogy nem rúgnám arcon ezt a nőt, ha szembe jönne velem az utcán... :D

qrisz 2012.10.19. 08:37:48

Jajjjj kedves posztoló ugye te annak örülnél ha a SZENT EMBER, Budapest vőlegénye, a Fődemokrata DEMMMMMCKI lenne még a főpolgár ugye?!

megmondtam előre 2012.10.19. 08:39:22

Azért azt világosan látni kellene,hogy ezek a politikusnak nevezett emberek ha kapnak egy keményebb kérdést akkor vagy mellé beszél vagy másról beszél vagy azt mondja,hogy már le van zárva az ügy és jöhet a következő kérdés.Példa gyanánt megemlíthetem a Pálffy féle mellébeszélést vagy a Rogán féle blikk maszatolást.Tehát ha kérdezni kell akkor kérdezzen bármi áron.

Hertelendi 2012.10.19. 08:41:10

@qrisz: Hülyegyerek! Budapest vőlegényét Podmaniczky Frigyesnek hívták!

Állítsuk meg a ......... 2012.10.19. 08:42:05

Ha a fidesz megjelenik az ATV-n, akkor felüti a fejét a tahóság.
Náluk ez úgy látszik vírusosan terjed és krónikussá válik.

Hertelendi 2012.10.19. 08:43:06

@ezu: "Kitiltani az ellenvéleményt kommunista szokás."
De mint tudjuk a fidesz hemzseg a volt MSZMP tagoktól...erre gondoltál?

Hertelendi 2012.10.19. 08:44:43

@Blogger Géza: Tévedsz Gejza! A legalja az orbán és a fidesz!

lobster thermidor 2012.10.19. 08:49:14

@_zulu_:

Remélem az nem kerülte el a figyelmedet, hogy Tarlós a beszélgetés közben, oda nem illő módon többször is utalt arra, hogy a riporter nőnemű.
Egyébkánt pedig lehetne igazad is, mert ha felveszi a riportalanya stílusát, annak megfelelően akár elküldhette volna a jő édes anyjába is a mindenki számára sértő modorért!

Hertelendi 2012.10.19. 08:49:14

@Blogger Géza: Tévedsz Gejza! A legalja orbán és a fidesz!

Pistie 2012.10.19. 08:50:24

Szerintem akinek 95 felett van az IQ-ja az alapból nem Tarlósra és a Fideszre szavazott.. a nyugdíjasok meg amúgy sem töltögetnek ki IQ teszteket..

Exploiter 2012.10.19. 08:50:42

@megmondtam előre:

Ezt pont azért tehetik meg, mert itthon kétféle riporter csinál ilyen beszélgetéseket, az egyik a hithű fanatikus, aki épp csak a seggét nem nyalja ki az alanynak, a másik meg az elvakult ellendrukker, aki még csak meg sem próbál profinak tűnni.
Ja, ez a két csoport ráadásul egy és ugyanaz.
Objektív, tényszerűen rámenős riporterek KELLENEK akik tudják kezelni az ilyen helyzetet és nem csak a faszságukat szajkózzák újra meg újra. Meg lehet és meg kell szívatni ezeket, de ezen a színvonalon nem lehet.

Stabilo 2012.10.19. 08:52:26

Olga egy nagyon jó műsorvezető volt nagyon sokáig, de mostanra már őt is tönkreteszik.
Az ATV-ben állandó nyomás alatt van, hogy így meg úgy irányítsa a beszélgetést és ezt vagy azt mondassa az alannyal ki mindenképpen.
Sokszor ő maga sem ért már ezzel egyet.
Én úgy halottam, hogy év végével már lép is a csatornától.
Egyébként tényleg bunkó volt a Tarlós.

zajos1 2012.10.19. 08:52:44

hvg.hu/itthon/20121005_Meghuzta_a_parlamentben_egy_no_hajat_egy_

Tarlós bántjátok az igazságért. Az mszp-s képviselő meg tettlegesen inzultál egy nőt

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.10.19. 08:53:11

Tarlós mindig ekkora tajparaszt volt, aki valaha is lakott Óbudán az pecsétes papírt tud erről kiállítani...a volt szadeszes polgármester aki véresre szopta a Fidesz f.szát és jutalmul amikor már nem indult a százszorosan bukott Demszky megkapta a főpolgármesterséget. Nagyon büszke lehet rá minden jobber, címerállat hogy úgy mondjam, semmihez sem ért, ha kellett köpönyeget váltott és ha nincs érv jöjjön a sértegetés, alázás, ostobázás.

Kivlov 2012.10.19. 08:53:25

wehehehehehehe, kommer kálmán megkapta, amit megérdemelt. :D

global001 2012.10.19. 08:54:21

Nem kell csodálkozni!
Ez fidesz stílus!

Az a baj a fideszesekkel, hogy komplett hülyének nézik a világot, ugyanakkor a saját "zsenialitásukat" pedig többszörösen túlértékelik !!

Pedig a számok pont az ellenkezőjét mutatják !!

is 2012.10.19. 08:54:44

Két megjegyzésem van:
1. Ez férfival szemben is bunkóság, de az első fele, amennyiben valakinek egyébként igaza van, az legfeljebb nem PC.
2. Ennek megfelelően, ha egy nő a nőisége mögé próbál bújni ilyen helyzetben, akkor fel kell hívni a figyelmet rá, hogy egyenjogúság van, mert ha nincs egyenjogúság, és ő lehet nő, akkor viszont csináljuk vissza a nők egyetemre járását, az általános választójogot, meg a teljes zsüfrazsett mozgalmat. Szóval ezzel a riposzttal Olga is jól megmutatta magát.

Anti Anyag (törölt) 2012.10.19. 08:55:01

"Puszi mindenkinek, aki ezt a csávót annak idején megválasztotta."

Ja, Demszky nyilván jobb volt, aki a nőt meg is verte.

Egyébként sem az a fontos, hogy egy főpm, hogy akad ki, hanem az, hogy mennyire érdekli a főváros.

Tarlóssal ez ügyben egyáltalán nincsen gond, elég jól látható, hogy amit Demszkyék nem tudtak évekre előre elkúrni, azt jól megoldja, pld. hajléktalanprobléma, dudálás helyett felújíttatta a főutakat, a BKV úgy szar ahogy van, mégis jár minden.

Szavazatom 2014-ben is az övé.

2012.10.19. 08:55:33

@lobster thermidor: "Tarlós a beszélgetés közben, oda nem illő módon többször is utalt arra, hogy a riporter nőnemű"

Nem láttam a riportot. Ha így is volt, nem a profizmust jelzi, hogy sértődötten a nőiségemre hivatkozok. A riporter riporter, és nem nő.
Nem randin volt, hanem a munkáját végezte. Utálom azt az emancipunci magatartást, hogy elvárja, hogy a ne a nőt hanem az embert és szakembert lássák benne, kivéve ha érdekei úgy diktálják. Ez is kettős mérce.

is 2012.10.19. 08:56:49

@Blogger Géza: azért Gyurcsányt leőszödibeszédezni, amikor azt sem tudjuk, hogy mivel baszták fel az agyát reggeltől kora délutánig, amikoris elmondta azt a beszédet, hát az a legalja. Igaz Gézám?

global001 2012.10.19. 08:57:01

Kíváncsi lennék ha Olgának 95 alatti tarlós szerint az IQ-ja, akkor matolcsynak mennyire tippeli ??????

Mert, hogy MÍNUSSZAL kezdődne az egyszer biztos ...

sisszi 2012.10.19. 08:58:31

bármilyen tahó vagy zseni vagy akármilyen riporter BÁRMIT kérdezhet egy tahó, zseni bármilyen politikustól a munkájával kapcsolatban! BÁTMIT! mivel a bármilyen politikusnak a munkája közügy! aki nem ezt gondolja annak tényleg jó lesz a kádár (bocs orbán) rendszer

is 2012.10.19. 08:59:08

@Anti Anyag: "dudálás helyett felújíttatta a főutakat,"

aha: Bartók Béla út, Szentendrei út, Hungária körút, Üllői út, Kőbányai út az nincs megcsinálva, felújítva; csak 2010 óta a ... melyik út is?

Anti Anyag (törölt) 2012.10.19. 08:59:21

@csizsikpizsik - pique takarodj!: Tarlós Óbudán mindig is ügyelt arra, hogy bevonja az MSZP-t csupán azért, mert rengetegen szavazták rájuk is. Ezzel épphogy a politikai kultúra egyik helyes példájának tekintették, az ottani ellenzéki pártok.

Te viszont elég primkó lehetsz.

Muity Mijo · http://sos-bunyevacok-bunjevci.blog.hu/ 2012.10.19. 09:00:09

Tarlós ez esetben csak kommersz hülye, hiszen semmi keresnivalója nem lehetne a HIT-gyülekezet szócsövében, de ha már ott volt, mi kivetnivaló van abban, ha egy hírhedt provokátorral a maga nyers módján őszinte volt?

Exploiter 2012.10.19. 09:01:13

@sisszi:

Nem ez a baj... én szeretnék a saját izzadságukban úszó politikusokat látni a tévében, ahogy próbálják magyarázni a hülyeségeiket. Ehelyett ostoba beszélgetéseket látok, értelmetlen kérdésekkel, értelmetlen válaszokkal.
Minek.

Krajczig&Khaas (törölt) 2012.10.19. 09:02:17

@ezu: Egyetértek. Az a baj a prolikkal, hogy egybitesek. Akiknek drukkolnak, az az Isten, a másik oldal tehet bármit, pocskondiázzák. Mikor jön a választás és az ő pártjuk kerül kormányra, azt hiszik nyertek. De nem, csak egy másik opportunista bandát juttattak hatalomra. Birkák, akik vállukra emelik a farkast.
Ha belátnák, hogy némely intézkedések előre mutatnak, illetve a politikus is hibázhat, nagyobb konszenzus lenne az országban is és a posztok alatt is.

szájhúzó kutya · http://szajhuzokutya.blog.hu 2012.10.19. 09:05:01

@kirsten: szánalmasan beszűkült vagy, ha csak fekete-fehérben vagy képes látni a dolgokat. Tarlós egy szörny, pont megérdemlik egymást Olga efftálsnővel!

wowerman 2012.10.19. 09:05:13

@Anti Anyag: juj de vak vagy :D Tarlóst lehet hogy érdekli a várost de a fideszt egyáltalán nem, amit lehet visznek Debrecenbe (pl különleges villamosemelő daru), a pénzt is talicskával tolják ki. Tarlós és a frakció kapcsolata olyan mint amikor mindkét fél tartja a kést a másik hátához. Orbán konkrétan utálja a fővárost.

Már olyat is nyilatkozott valaki hogy Tarlós és társai kúrták el az Alstom metrószerelvények engedélyeztetését amikor még Demszky volt hatalmon hogy kibasszanak vele, csak aztán visszanyalt a fagyi. Az hogy börtönbe viszik a hajléktalanokat pedig nem a probléma megoldása csak szőnyeg alá söprése.
De azért szavazz rá 2014-ben is. Ha nem indít helyette mást a fidesz (pl olyat aki párttag, mert elegük lesz Tarlósból)

balfék 2012.10.19. 09:05:40

Tarlosnak nincs mas tv.je, hogy ott hintse bunkóságát?

genyamagyar 2012.10.19. 09:05:50

@Anti Anyag: "BKV úgy szar ahogy van, mégis jár minden."

Merthogy Demszky megvette a Combinokat. Tarlós viszont HÁTRÁLTATTA az új metrószerelvények beszerzését, csak és kizárólag politikai okból.

Hadd szívjanak a budapestiek!

wowerman 2012.10.19. 09:08:05

@Anti Anyag: olvastál valaha kivonatot a fővárosi közgyűlés vitáiról? Tarlós akkora paraszt hogy ostorral kapcsolja le a villanyt. Mindenkinek visszaszól ha valami fáj, és megteheti mert a közgyűlés vezetőjeként övé az utolsó szó mindig, és ezt ki is használja. A posztban említett példa egy a nagyon sok közül.

dübörgő gazdaság 2012.10.19. 09:09:02

"A legutóbbi közgyűlésen tapintható volt az ellentét a főpolgármeseter és a Fidesz-frakció között, hogy áll most a helyzet?"
A mai első kérdés az Index címlapján...

genyamagyar 2012.10.19. 09:09:29

Kálmán Olga messze a legjobb riporternő. Igaza volt, hogy lezárta beszélgetést. Egy primitív bunkóval az ember nem áll szóba. Nem kötelező. Nem úgy egy politikusnak, neki akkor is kötelező válaszolni, ha közben kurvaanyázzák.

Elijah_Baley 2012.10.19. 09:09:47

85 a normál szórásos skálán az átlag íkú alsó értéke, biztos a tarlós is fáradt volt, azért tévedett egy tizest :)

Anti Anyag (törölt) 2012.10.19. 09:09:56

@is:

Nálunk az összes olyan utat felújítatta, amelyen BKV jár és szükség volt rá, végig. (Egressy, Thököly, Öv, Mogyoródi, de nézem, megcsinálták egy csomó fontos fő utat a XV. ker-ben és Újpesten is.

lobster thermidor 2012.10.19. 09:11:22

@_zulu_:

Azt jómagam sem kedvelem, ha valaki azt gondolja, hogy a kromoszómái mássága miatt kivételezett elbánást jár neki, de szerintem te félreérted a helyzetet.
Ez a beszélgetés alapvetően normális keretek között indult, csak a feltett kényelmetlen kérdések nyomán Tarlós befeszült, és kultúremberhez nem illő módon kezdett viselkedni. K.O. először nem vette a sértegetéseket, de később sem volt eszköze egy elborult ember hülyeségével szemben. Gondolom ezt a helyzetet él ő adásban még egy olyan nagy tapasztalattal újságíró is nehezen kezeli.
Sajnos abból az álláspontomból nem tudtál te sem kimozdítani, hogy nem csak Tarlósnak, de az itt hozzászólók jó részének is komoly problémája van azzal az alapvető illem, és kulturáltság szabályaival.

osztom ezt a véleményt 2012.10.19. 09:12:03

Az az érzésem, hogy Tarlósnál nem is lehet értelmeset kérdezni, mindent olyasmikkel reagál le, hogy "hagyja már ezt a marhaságot" "ne fárasszon már ezzel" "ki mondta ezt a hülyeséget magának?" stb. - hogy a fenébe lehet ezzel az emberrel értelmesen szót váltani? Minek megy akkor az országos médiába? Maradjon otthon, vagy az irodájában, ott leszúrhatja a titkárát.

Anti Anyag (törölt) 2012.10.19. 09:12:05

@wowerman: Tarlósra mint főpolgármesterre fogok szavazni. Mi köze ennek a fideszhez?

Én leszarom ki náci és ki a demokrata, arra szavazok, aki hatékony és nem lop.

Anti Anyag (törölt) 2012.10.19. 09:12:52

@genyamagyar: Öcsém, Bp. közlekedésének 90%-a nem combino. Még akkor sem, ha vidékről csak ez látszik.

Anti Anyag (törölt) 2012.10.19. 09:13:43

@wowerman: Tarlós jóval hatékonyabb mint Demszky.

Kurvára nem érdekes, hogy ezt hogyan veri ki a többiből, magánügye.

vladimir964 2012.10.19. 09:13:51

Nem tudom, én baromi nagyot röhögtem rajta. Ez megint egy kontextusából kiemelt nyavalygás lehet egy valóban ostoba libától. Intelligens újságíróval szemben, aki intelligens kérdéseket tesz fel (nem összetévesztendő a megrendelt és/vagy előre megírt és kézbe nyomott kérdésekkel!) elképzelhetetlennek tartom, hogy Tarlós ilyen stílusban reagáljon.
Nem vagyok Fidesz vallási fanatikus, de éppen ő az egyik az egész brancsból, aki a megfelelő ember a megfelelő helyen van.

KopaszMercis 2012.10.19. 09:15:33

Jo lenne ha Tarlos George Carlint pontosan tudna idezni... Persze ahhoz eloszor legalabb egy fideszes megtanulhatna angolul (akar politikus akar szavazo), bar ugye tudjuk, hogy a budos ciganyok es a nyelvtanulas nem nagyon passzol ossze, ugy hogy erre meg varhatunk jo sokaig...

ggroland91 2012.10.19. 09:16:03

Sajnos Tarlóstól ennyit lehet várni. Aki testületi ülésen fenyegeti egy képviselőtársát ("leverem a szemüveged és még rá is ugrok"), annak ez a stílus fekszik. Mások sértegetése, lenézése.
Úgy látszik a fideszes polgármestereknél ez a tempó, láttuk Lázár Jánost szintén testületi ülésen megnyilvánulni, miszerint mindenki annyit ér, amennyi a pénze. Mintha neki nem a szüleitől lenne az első milliója, magyarul nem ő dolgozott meg érte.
Márcsak emiatt a stílus miatt sem szavaznék soha fideszes politikusra, nem mennék fideszes rendezvényre, nem olvasok fideszes újságot. Macimum a hirklikk.hu-n, mint hírgyűjtőportálon (mert azt azért minden nap átböngészem) futok bele egy-egy mno.hu-s cikkbe, na de aztán ennyi elég is.

KopaszMercis 2012.10.19. 09:16:15

@vladimir964:
Igen, ez jol latszik A Budapesti allapotokon...

altimus 2012.10.19. 09:17:40

a riport meglehetosen kinosra sikeredett, mint kalman olga minden tarlossal keszult riportja. tarlosnak abban igaza van, hogy kalman _mindig_ ugyanazt kerdezi, es tarlos minden alkalommal elmondja, hogy erre nem akar valaszolni. raadasul a kerdes tulajdonkeppen irrelevans is. kalman konstans kerdese a fidesz es tarlos viszonyat boncolgatja, ahelyett, hogy konkretan kerdezne. tarlos egy technokrata, nem tud szepen szoviragokban beszelni. tole konkretan meg kell kerdezni dolgokat. persze ez nem mentseg, tarlos is bunko volt, nem kicsit nagyon. de kalman is. semmit nem tett annak erdekeben, hogy egy konstruktiv riport szulessen. feltett egy kerdest, tarlos nem valaszolt. ujra feltette, tarlos ujra nem valaszolt. ez igy ment otszor. majs tarlos kozolte, hogy erre a kerdesre nem valaszol, kerdezzen tole mast, mert van itt meg ezer erdekes es fontos tema, amit erinteni lehetne. de ezutan kalman meg mindig ugyanazt kerdezte. ...

wowerman 2012.10.19. 09:20:26

@Anti Anyag: ha indulni sem fog mert a fidesz mást indít akkor nagyon is sok köze lesz a Fideszhez :D Tarlós a fidesz kreálmánya, ők találták ki és indították a posztjáért, a fideszes szavazók juttatták hatalomra. kb csak ennyi.

Anti Anyag (törölt) 2012.10.19. 09:20:30

@vladimir964: Éppen ezért irrítálja a párttagokat.
Tarlós kíméletlen és mivel nagyon kicsik a lehetőségei, nyilván rengeteg a konfliktusa.

Demszkyék valójában nagyon kibasztak vele, de szerintem még a következővel is.

KopaszMercis 2012.10.19. 09:21:01

@Anti Anyag:
Igen, kesz csoda, hogy ilyen benzinarak mellett is kepes elhetetlen kozlekedesre alkalmatlan varost fenntartani... Ilyen szempontbol kurva hatekony. Ha csak a kozlekedesi lampakat kikapcsolna, es oda figyelne arra, hogy egy katyu befoltozasa miatt ne legyen tovabb lezarva egy fo ut, mint amennyi ido alatt civilizalt (ertsd 50 eve meg a sivatag kozepen kozmu nelkul basztak a kecskeket) orszagban felhuzzak a VILAG LEGMAGASABB EPULETET... Nem lenne dugo a fovarosban sehol.

De ezt baormi hatekonyan elkeruli! Ez teny.

Senogabi 2012.10.19. 09:21:50

Jól tette fel a kérdést egyszer egy interjúban Mogács Dániel:
"-Hogyan szólíthatom, Kálmán, vagy Olga?"

dr Smittpálelnökúr 2012.10.19. 09:22:29

@mrbloodbunny: OK, ne nézd, te figyeld obersovszki seggnyaló műsorait!

KopaszMercis 2012.10.19. 09:22:43

@altimus:
"tole konkretan meg kell kerdezni dolgokat." ezek szerint, akkor Tarlos olyan mint Dustin Hoffman az eso emberben, csak gondolom a fogpiszkalok meg a blekdzsekes extrak nelkul...?

Anti Anyag (törölt) 2012.10.19. 09:22:58

@wowerman: Tarlós azért a Fidesz kreálmánya, mert a FIdesznél senki másnak nem lett volna esélye (megpróbálták), szóval amit írsz, nettó hülyeség.

A Fidesz keresett egy embert, aki vélhetően meg is nyeri ezt a posztot, ennyi. Olcsóbb és hatékonyabb is volt ez így.

xycd 2012.10.19. 09:23:11

Hát ez a kálmánolga egy nagy BUNKÓ!

Kaja Ibrahim 2012.10.19. 09:24:01

@vladimir964: Szegénykém...Te sem az eszeddel keresed meg kannás borra valót....

KopaszMercis 2012.10.19. 09:24:18

@dr Kangörény:
Vagy... Vagy.... VAGY :))))))))

Imadom, o az ujsagiras Uhrin Benedkje.... Annyira faj, de nem tudsz nem oda figyelni :)))

azekezetnelkulitelseolvasom 2012.10.19. 09:24:40

Tarlósnak mi is volt az első ilyen megnyilvánulása? Nem sokkal a megválasztása után, az egyik képviselőnek szólt be durván. Emlékszik erre még valaki, vagy mindenki ezután született:)?

Anti Anyag (törölt) 2012.10.19. 09:27:01

@KopaszMercis: Ilyen itt soha nem volt, legfeljebb 45 előtt. Egyébként pld. nálunk pikk-pakkra megcsinálták az utakat és nem rövideket. Nem kátyúzták, hanem felszedték és alapjaitól az újat, pedig pld. a Mogyoródi elég forgalmas.

Amin elcsodálkoztam, hogy ellenőrizték is, azaz egy 30 méteres szakaszt hónapokkal később felszedtek és újraburkolták.

Ha találnak olajat, itt is ez lesz, elhiheted.

magaslabda 2012.10.19. 09:27:17

@azekezetnelkulitelseolvasom: "Meh úgy leverem a szemüveged és még rá is ugrok"
erre gondolsz?

rókafogta 2012.10.19. 09:27:21

Tarlóst is megfertőzte a Fidesz vírús ! Aminek tünetei nagyképüség , bunkóság önteltség és még lehetne hosszan sorolni. Aki meg Kálmán Olgát pártkatonának stb. nevezi( még annak tudatában is,hogy egyértelmű a szimpátiája a bal oldalé) az egy seggfej. Nagyon régóta nézem hallgatom bárkit hív a műsorába senkivel sem előre egyeztetett kérdéseket vitat meg és senkit(szocikat se) kímél és senkinek nem kérdez alá és elvárja mindenkitől a választ a mellé dumálást jogosan utálja , hiszen senki sem kíváncsi arra.Elég szomorú ,hogy Mgyarországon a médiákban nincs több Kálmán Olga akár jobbról akár balról, akkor sok mindent sokan másképp látnának, értenének.

Hari Seldon 2 2012.10.19. 09:27:35

@tede:

Mondta volna, a Tarlós.
Na itt vagy eltévedve barátom. Tényleg ezért "sikeres" a fideszmaffia, hogy sok embernek ezt be lehet adni.
A politikus NEM azért van ott, hogy azt mondja amit akar. Azért van ott, hogy a riporter kérdéseire válaszoljon.
Ha nem válaszol, akkor addig kell kérdezni, amíg minimum olyan választ ad hogy "nem tudom" vagy "igen" vagy "nem".
Egy civilizált világban elvileg elképzelhetetlen, hogy ne arra válaszoljanak amit kérdeztek.
Itt persze már 15 éve megy az előre megbeszélt "riport". Így persze nem is várható, hogy az emberek tájékozottak legyenek.

wowerman 2012.10.19. 09:27:52

@Anti Anyag: Ettől még simán indíthatnak pártkádert legközelebb ha annyira megromlik a viszony. És most úgy tűnik, meg fog.

Anti Anyag (törölt) 2012.10.19. 09:28:15

@azekezetnelkulitelseolvasom: Nem ismered a sztorit, de az kurvára megérdemelte. Röviden, megzsarolta Tarlóst.

Te nyilván ekkor még meg is köszönted volna neki?

champagneM 2012.10.19. 09:28:32

Főpolgi mester úr nem szarozik, a 19. századi eredetű, udvariasságon alapuló, modoros viktoriánus polgári kultúra nem hozza lázba. Neki ami a szívén, a száján. Én ezt marhára értékelem, a sok fanyalgó "tahózó" hülye kommentelő meg le van szarva.

afazekas 2012.10.19. 09:28:48

Inkább 10 Tarlós, mint egy Demszkáj Nokia dobozostul, Hagyóstul, BKVstul...

Kálmán Olga meg tényfeltárás helyett inkább a kötözködést tudja csak űzni...

Anti Anyag (törölt) 2012.10.19. 09:30:03

@wowerman: Ez így van, de mivel a szavazók döntenek, egyetlen alternatívájuk marad, Tarlós. Szerintem. Kizártnak tartom, hogy egy Rogán, vagy Pokorny érdemben indulhasson.

KopaszMercis 2012.10.19. 09:30:46

@Anti Anyag:
Van "olajunk" ezer eve... A mezogazdasag... Csak hat itt nincsen rend es fegyelem, hogy abbol gazdagodjunk. Nezd meg a Nemetekrt vagy az USAt... Kurvara nincsen annyi olajuk mint a kecskepasztoroknak, meg sem tart 3 evig egy metromrgallo epitese... Vagy 2 evig egy hidfelujitas.

Ha esetleg egyszer kikeverednel a mogyorodrol latogass el pl a fovamterre ahol mar tobb mint 3 eve epitik a 4es metro megallojat...

fepe 2012.10.19. 09:32:22

Szerintem Olga nem votl fáradt, hanem tényleg 95 alatt van az IQ-ja.
Az arányos egykulcsos adót sem sikerült neki anno elmagyarázni, arra emlékszem...

zotyikaa 2012.10.19. 09:33:05

Ki az a Kálmán Olga?

Mert ő nő vele másképp kell beszélni?

Nem ők küzdenek mindig az egyenjogúságért???

parrre 2012.10.19. 09:33:10

jól megtanulta a gazdáitól a lenéző kommunikációt ez a paraszt

wowerman 2012.10.19. 09:33:54

@Anti Anyag: Szvsz a Fidesznek nem fog számítani ha annyira megutálják. De majd meglátjuk. A 2010-es választásokon se az embert nézték a választók, csak azt hogy Fideszes legyen, és már ment is a szavazat, mindenhol.

Prussia 2012.10.19. 09:34:02

Mennyi idióta szereti itt Tarlós papát.
Aztán megy a csodálkozás,hogy a magyar határtól 5 centire már a levegő is jobb.

MZ/x 2012.10.19. 09:34:27

Egy, ha elmegy ilyen műsorba ,akkor tudomásul veszi, hogy olyant is kérdeznek tőle ami kellemetlen.
Kettő, ha mérnök, ha polgármester, ha eddig eljutott annyit csak tud mondani " Erre a kérdésre nem válaszolok!". S, ha tízszer kérdezik tízszer ezt mondja.
Három, én láttam a műsort sokakkal szemben akik itt úgy osztják az észt, hogy csak olvasta a blogg-ot. Hát fenyegetni a riportert, mert kérdez... Főleg egy főpolgármesternek, csak kisbetűvel írható még a neve is.

Anti Anyag (törölt) 2012.10.19. 09:35:06

@KopaszMercis: A négyes metró nem Tarlós projekt, nyilván nem is ő akadályozza. Ott a probléma az, hogy már Demszkyék idejében elhúzódott, ezért egyik cég kötbérre perli a másikat. (Ez a gond a Keletinél is).

Ezzel Tarlós nem nagyon tud mit kezdeni.

champagneM 2012.10.19. 09:35:49

@afazekas: buta, mint a segg, de annál agresszívebb. Abban igaza van, hogy a riporter bármit kérdezhet, de mivel 2 bites az agya ki tudod találni mi az a 2 kérdés, amit fel bír (tud, akar) tenni.

KopaszMercis 2012.10.19. 09:36:26

@champagneM:
Ez IGY TOK KORREKT LENNE, ha igaz lenne...

Persze gondolom az nem szamit, hogy hulyeseg, es egy tevkepzet...

Elmondom mi lenne ha nem csak onamitas lenne (egy fajta ugymond mentalis maszturbacio) a reszedrol ez az allaspont, hanem a valosag:

Nem ott kezdodne, hogy egy utolso ujsagiro senkivrl ugy beszel ahogy a sajat anyjaval, hanem kiallna es azt mondana:
"Orban Viktor egy degeneralt melynovesu cigany hulyegyerek, aki olyan videki mint a gemeskut, es eleve hogy lehet valaki miniszterelnok aki Marok Marcsanak nevezi a gazdasagi miniszteret.."

Mert ez a valodi velemenye... Szoval amit te irsz, az minimalisan szelektiven van ugy, mar pedig az ugy oszintetlen es kettos merce, es nem bir tartslommal, nincsen sulya

altimus 2012.10.19. 09:36:54

@KopaszMercis: annyira nem durva, de tarlos nem tud szabad prozaban beszelni. de gondolom mar hallottad ot beszelni te is.

nekem nem tunik tarlos rossz embernek. szakmai szempontok alapjan probal mukodni. az a baj, hogy a fovarosbol minden forrast kiszivattuznak. nemcsak orbanek, elotte is. egyszeruen nincs forras a bkv-ra peldaul. a bkv adossagot soha senki nem fogja visszafizetni, konszolidalni kellene az egeszet. szoval tarlos csak kuszkodik. raadasul egyatalan nem konfrontativ. joval erosebben is tamadhatna a kormanyt es orbant. az is igaz, hogy nincs komoly, nagyivu elkepzelese a varosrol, de ismet, az soha sem volt. demszky a rengeteg ideje alatt nem tudott ertelmes koncepciot kidolgozni.

raadasul a keruletek kiskiralysaga is nehezen menedzselheto.

en egy megoldast latok, odacsapni a penzert, es kozben ertelmes programot letenni az asztalra.

2012.10.19. 09:36:56

@lobster thermidor: Őszintén sajnálom hogy csalódást okoztam neked. Remélem kihevered. Én biztosan.

KopaszMercis 2012.10.19. 09:37:50

@Anti Anyag:
Jah ertem, tehat Budapest nem demszki felelossege... Gondolom a Demszkaj tehet arrol is amikor a Vitezy felrakta a buszsavot a budaoesi uton.... A Szemet geci demszki tehet arrolmhogy azert senkit nem rugtak ki

wowerman 2012.10.19. 09:38:01

@fepe: talán azért mert olyan nincs? a többkulcsos rendszer arányos, az egykulcsos maximum egyszerű, vagy aranyos, de biztos nem arányos.

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2012.10.19. 09:38:34

ettől még mondjuk jó polgármester

Anti Anyag (törölt) 2012.10.19. 09:38:42

@wowerman: Szerintem a Fidesz akkora szarban lesz 2014-ben, hogy más alternatíva nem lehet nekik mint Tarlós, aki épp a józanságával és a nehéz helyzethez képest a hatékonyságával rengeteg szimpatizánst szerzett. Óbuda is mindig balliberális volt, mégis ragaszkodtak ott Tarlóshoz, soha nem bukott ott meg. Kb, mint Derce Újpesten. Szóval azért a név elég sokat számít.

2012.10.19. 09:38:57

@KopaszMercis: Lám így fér meg a demokrataság a rasszizmussal.

KopaszMercis 2012.10.19. 09:39:13

@altimus:
Holgyeim es uraim, ime egy hellyel kozzel kulturalt "assesment" tessek elolvasni es peldat venni a szerzojerol...

Kaja Ibrahim 2012.10.19. 09:40:32

@Prussia: Nem Tarlóst szeretik, ő csak egy bábu. Az alcsúti - egyébként hasonló, zsebretett kezű bunkó parasztot szeretik - mert ő nem akarja, hogy a népe -bocs, a nyája - gyarmat legyen! Ő a turulban születettek vezére és az ő embere babarózsaszín hajú Pityu!
Egy szerencsétlen, fülkeforradalmár banda, akik a szakadék felé vezetik az országot!

Anti Anyag (törölt) 2012.10.19. 09:41:23

@KopaszMercis: Hülye példákkal jössz. Ez problémát akkor jelentetett volna, ha ott is hagyják. Megpróbálták, látták, hogy nem OK? leszedték.

Mi a problémád? Hogy próbálkoztak? Mégis, mi a lófaszt kellett volna csinálniuk, nyilván meg akarták javítani a buszkapcsolatokat, de rájöttek, hogy ez az ár túl magas.

Kaja Ibrahim 2012.10.19. 09:41:43

@Anti Anyag: ...mégis ragaszkodott Tarlóshoz....
Olvass többet, cimbora!Tarlós SzDSz párttag volt!

KopaszMercis 2012.10.19. 09:42:03

@_zulu_:
Milyen demokratasag? Milyen rasszizmis? Ki mondta, hogy en demokrata vagyok? A fideszes szavazok nagy resze feher boru... Azok nem a boruk miatt budos ciganyok... A dontesuk, hogy hagyjak magukat erkolcsileg megbaszatni a szellemi putrijukban..

Nincs itt rasszizmus, itt egyenloseg van...

Demokrata meg soha nem voltam, en mar akkor csalodtam a demokraciaban, amikor te allo fasszal dudoltad a vidocséndzst valamelyik Csurka beszedre

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.10.19. 09:42:21

@Anti Anyag: Jaja, én vagyok a paraszt, Tarlós "leverem a szemüvegét" István pedig a politikai kultúra helyes mintaképe. Maximum fideszéknél...

fepe 2012.10.19. 09:43:11

@wowerman: Üdv az Olga klubban. Ő sem értette...

champagneM 2012.10.19. 09:43:12

@KopaszMercis: azt is tudtam, hogy te mit fogsz írni.:) függő, nyomoronc kis kommentelő, már évek óta ugyanazt írod:)

Anti Anyag (törölt) 2012.10.19. 09:44:25

@Prussia: Ja, Tarlós az oka a magas államadósságnak és még az IMF hitelt is felvette. Gyurcsány, Demszky csak nézett is, basszus, ellenzékben van, de micsoda dinamizmus.

El kellene gondolkodnod azon, miért más a levegő a magyar határtól 5 percre, de kurvára nem Tarlósnál kotorásznék, mert a dolog kb. 30 éves és a kommunisták bankvezérjétől indult ki. (Feketének hívták az elvtársat).

KopaszMercis 2012.10.19. 09:44:27

@Anti Anyag:
Mi a problemam? Hogy ezt egy 13 eves gyerek kepes lemodellezni... Es ki sem basztak senkit erte...

Az a problema, hogy eleve egy civilizalt fopolgarmester alatt ilyen buszsav fel sem kerul, de ha megis, egyfelol azonnal felajanlja a lemondasat es kibasz feltucat embert, koztuk azt a mihaszna csicska vitezyt..l

Tudom, akinek veget er hegyeshalomnal a vilg ezt nem vagja... Vagy ahogy tarlos mondana rad: ezt 95-os IQ felett mindenki megerti, de most ezt be tudjuk annak hogy pentek van

wowerman 2012.10.19. 09:44:52

@Anti Anyag: A fideszben mindig van választás külsős és pártkáder között :D És simán lehet hogy annyira elvakultak hogy nem fogják akarni látni hogy szarban vannak 2014ben.

Sadist 2012.10.19. 09:45:25

Nem láttam még így megalázni és teljesen lenullázni politikust, mint ahogy olga tette 8:35-től :D
- ... de azért más színű az én székem.
- Nem narancssárga ugyanúgy?
[Tarlós hirtelen elbizonytalanodik, lesüti a szemét, majd halkan motyogni kezd.]
- Hátö...öhm...nem.

Anti Anyag (törölt) 2012.10.19. 09:45:41

@Kaja Ibrahim: Ja, 1994-ig, amíg össze nem álltak az MSZP-vel.

Inkább te olvass többet, mert te hiszed azt, hogy még mindig SZDSZ-es.

KopaszMercis 2012.10.19. 09:45:51

@champagneM:
Persze, hogy tudtad, hogy valaki le fogja irni az igazat, es fulon csip... Szeretnel ezert vmi kulondijat kapni, hogy tudtad hogy most is valaki hulyet csinal beloled?

dobzse.laci 2012.10.19. 09:46:22

@dr. mesterseges szinezek:
"akkora diplomata, mint falusi punkzenész ingyenes pálinkakóstoló idején"

:))))

Ezt loptam, nagyon jó.

pilar ternera 2012.10.19. 09:46:50

lehet KO-t utálni. lehet TI is utálni. de ez nem változtat azon a tényen, hogy KO azért kérdez meg mindent 5x,10x (sokaknál ez kiveri a biztosítékot), mert nem hagyja, hogy a parasztvakító politikusok mindenféle szokásos mellébeszéléssel bújjanak ki az érdemi válaszadás alól.
Tarlós meg nem járt illemtanra, vitakultúrája nulla és ez betette nála a kaput.
HirTv-be, meg Echoba kell menni nyilatkozni, ott fényesre is nyalják a seggét.

wowerman 2012.10.19. 09:46:53

@fepe: ja bocs, talán a PSZF-es évek butítottak el hogy nem értem az adókulcsokat, gondolom te nagyon kompetens vagy. Szóval miért is jó hogy kevesebbet adóznak az emberek, annál több folyik be a kasszába? És miért arányos hogy a gazdagok nem fizetnek többet mint a szegények? Meséld már el, mert a PSZF-en valahogy tényleg nem ezt mondták.

Anti Anyag (törölt) 2012.10.19. 09:47:06

@csizsikpizsik - pique takarodj!: Ja, Demszky lepofozom anyu pedig nyilván csak apró botlás volt.

Kaja Ibrahim 2012.10.19. 09:52:04

@Anti Anyag: Ne írj marhaságokat.Szerinted azért állt át, mert az SzDSz összeállt az MSzP-vel?Okos....Viktorka is azért lett bal-liberálisból keresztény-konzervatív? Nem véletlenül a gerince flexibilis? Meséld már el, hogy is áll a regnáló kormány volt MSZMP tagokat illetően? Az alcsúti mágus hol is szocializálódott? Csak nem a KISz-ben?Ugye az ő Vaterja volt párttitkár, Mama pedig mezei párttagként belülről bomlasztotta a pártot? Vagy rosszul tudom? Biztosan nem olvastam eleget.

champagneM 2012.10.19. 09:52:24

@KopaszMercis: az a szerencséd, hogy öregapádnak szólítottál kisfiam

Anti Anyag (törölt) 2012.10.19. 09:53:12

@wowerman: Tarlós simán elindulhat Fidesz támogatás nélkül is, hiszen volt 4 éve.

Egy elvakult ballibsi ugyanúgy nem fog rászavazni, mint egy elvakult fideszes, de a legtöbb ember nem ez a kategória.

mirigy187 2012.10.19. 09:54:18

@Sadist: Ezen én is jót röhögtem :) Hirtelen köpni nyelni nem tudott. Valószínű, hogy itt vágta ki a biztosítékot :)

KopaszMercis 2012.10.19. 09:54:20

@champagneM:
Rossz a vetel.. Mi a szerencsem? Hogy oregapad hatan basztalak meg? :)

dr. Balta$ár 2012.10.19. 09:54:53

érdekes a kommentek között nagyon sok kőbunkó fidesznyik van...

kezdem érteni hogy miért egyeoldalú minden ijjen társalgás...

ezek tényleg ennyire bunkók gátlástalanok és hüjék...
ezekkel beszélni nem érdemes...
pedig reménykedtem hogy feudalizmusig vettette vissza a fides az országot...
de nem ! a kőkorszakig ! kőbunkók ezek mind...

fepe 2012.10.19. 09:55:04

@wowerman:
"Szóval miért is jó hogy kevesebbet adóznak az emberek, annál több folyik be a kasszába?"
Ezt írd le még egyszer, mert nem értem teljesen az ok-okozati összefüggést. Főleg annak fényében, amit eredetileg írtam.

"És miért arányos hogy a gazdagok nem fizetnek többet mint a szegények?"
A gazdag, meg a szegény, az nem a keresettől függ. Ez inkább a vagyon alapú adózás kérdésköre. Kár idekeverni. Mert én nem erről beszélek. Bár szerintem Olga ezt sem értette volna meg...

De ha a keresetekre gondolsz és ez alapján beszélsz szegényről meg gazdagról, akkor aki többet keres, az többet is adózik. Jelenleg még aránytalanul többet, reméljük már nem sokáig.

Sőt, a gazdagok (sokat keresők) az oktatásért, az egészségügyért és mindenért, ami az adóból van fenntartva többet fizetnek most is. Valakinek 1 millió forintjába kerül az "ingyenes" gipsz a lábára, valakinek meg közel 0 Ft-jába. Ezt jelenti az, hogy arányos.

Örülök, ha segíthettem.

KopaszMercis 2012.10.19. 09:55:12

@Anti Anyag:
Ja ertem... Igen: "Na hogyne"... A Gyurcsanyistak is ebben a stilusba reagalnak az oszodi beszedre

shushu2 2012.10.19. 09:55:22

Mindig csodálkozom azon hogy Budapestet tartják az ország agyának, ahol Demszky 3x nyerhetett az ottani lakók - Tarlóst idézve- fáradtak lehetnek nagyon :D

Kaja Ibrahim 2012.10.19. 09:57:35

@shushu2: Az agy Te sem lehetsz,mert nem tudsz 20-az 4-el osztani....De azért ott leszel a békemeneten....

Anti Anyag (törölt) 2012.10.19. 09:57:49

@Kaja Ibrahim: Öcsém, van egy hülye elméleted, amit nekem erőltetsz, de még érvek helyett is alcsútozol.

Tarlós értékrendje egyszerűen jobboldali, ennyi. Egyébként szavazáskor 90-ben én is filóztam, hogy SZDSZ vagy MDF, 94-ben egyértelmű volt, hogy SZDSZ tutira nem. Ha SZDSZ tag lettem volna, akkor sem. Szóval Tarlós éppen ezzel bizonyította, hogy nem elvtelen, elhiheted, az SZDSZ-ben arany élete lehetett volna.

wowerman 2012.10.19. 09:57:55

@fepe: Kösz a segítséget! gondolom ott tanultál közgázt ahol Matolcsy.

Gondolom az véletlen hogy a sikeres országokban 2-3-4 adókulcs is van.

champagneM 2012.10.19. 09:58:09

@KopaszMercis: az adás rendben, te viszont menj Olgához, hátha segít feltornázni magad 95-re, és akkor a vétel is rendben lesz

Trompf · http://trompf.blog.hu 2012.10.19. 09:59:54

Bántották a Kálmán Olgit ?
Mecsoda fertő..

Torkos Matild meg megérdemli gondolom, a negatívnak csak jószándékkal nevezhető nyilatkozatokat, blogirományokat.

Kaja Ibrahim 2012.10.19. 10:00:31

@KopaszMercis: az öszödi beszédet a diszlexiások és diszgráfiások nem fogták fel.Bármikor vállalható.
Meggyőződésem, az öszödi beszédet a bírálók 5 %-a sem olvasta. Max. a taknyos zsidózó, szlovák rendszámos Bayer Zsolttól(na, ő még egy igazi hulladék) hallott róla az Echo TV-ben.

Kutchek (törölt) 2012.10.19. 10:00:42

@shushu2: "Mindig csodálkozom azon hogy Budapestet tartják az ország agyának"

Vízfejnek...

Jaffar 2012.10.19. 10:01:01

@csizsikpizsik - pique takarodj!:
Amint látszik, ez az, ami bejön a seggnyalóhadnak :(

stf! 2012.10.19. 10:01:12

Ha ennyire nem szeretne válaszolni,
mi a f*sznak megy oda? Ja, hogy a felület kell,
mert K.O.-t meg is nézik az emberek?

Anti Anyag (törölt) 2012.10.19. 10:01:39

@shushu2: Ha megnézed az arányokat, Demszky már a harmadiknál épphogy nyert. Bp-en az antiszemitizmussal pld. jobban lehet operálni, mint pld. Kabátfalván, ahol azt nézik, ki van e rendszeresen takarítva az árok és nem lófrálnak a cigányok naphosszat a főutcán áldozatokat keresve.

Nyilván nálunk is ennek kellene számítania.

Kaja Ibrahim 2012.10.19. 10:02:12

@Anti Anyag: öcséd biztosan nem vagyok.Amit írtál, ignorálom.

2012.10.19. 10:03:08

A legnagyobb baj az, hogy két olyan ember balházott össze, akik nem fidesznyikok. Jakab jol láthatoan elhatárolodott Tarlostol. Tegnep ö képviselte a Fideszt.

fepe 2012.10.19. 10:04:13

@wowerman: Sikeres országokban viszonylag kevés a Kálmán Olga.

Németországban meg 8 ezer euróig 0%-os a kulcs. Lehet számolgatni, hogy ezzel az adórendszerrel a teljes magyar lakosság mekkora százalékának lenne egynél több kulcsos...

De ezzel az erővel azt is írhattad volna, hogy sikeres országokban 1200 euro/hó a minimálbér. Mi sem egyszerűbb, másoljuk le. Nosza!

Trompf · http://trompf.blog.hu 2012.10.19. 10:04:30

@Kaja Ibrahim:

Tehát szerinted ez a beszéd vállalható ?
Értem hogy nem csak az elmúlt évekről beszél, de amikor igen, akkor az annyira durva, hogy bárhol a világon azonnali lemondást követelne.

„Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi.”

„Amit meg lehetett csinálni az elmúlt egy hónapban, azt megtettük. Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük. Úgy őriztük a titkot, hogy miközben tudtuk és ti is tudtátok, hogyha el fog jönni a választási győzelem, utána nagyon neki kell állni, hogy soha ilyen problémánk nem volt.”

champagneM 2012.10.19. 10:04:49

@Trompf: gondolom itt bármelyik kommentelő donkihóteként védené Selmeci Gabriellát, ha valaki leostobázná - pusztán azért, mert nővel így nem beszélünk:) Ugyanis magától értetődő, hogy itt mindenki elvhű úriember, és csupán ezért akadtak ki az olgicával "bunkózó" Tarlóson. Nem azért, mert Tarlósnak igaza van.:)

liam devlin (törölt) 2012.10.19. 10:05:04

olyan cuki a ballibsi visongas,ha ratapoosnak valamelyik idolljuk tyukszemere...
:)
ha "jobboldali" szemelyt lehet fikazni,noiessegeben tobbszorosen megserteni(torkos m,borbas m,selmeczi g,sesztak a)akkor a kobalos,egybites,iqtalan kalman olgit miert is nem lehet mondjuk???
amugy pedig ajanlom a sok habzoszajunak,hogy uljenek le nyilvanosan beszelegetni egy szandekosan provokativ,a valaszokra nem kivancsi,kommunikalni es tenyfeltarni keptelen papagajjal,aki csak az onmaga altal krealt 5 kerdest kepes ismetelgetni,akkor is,ha mar otodjere is elmagyarazzak,megvalaszoljak neki...
mint a hulyegyerekek a "de miert???" orokos kerdeskorrel...

ivan_the_terrible 2012.10.19. 10:05:09

@_zulu_: Teljesen jó meglátás.

Én néztem tegnap az interjút, és már előre röhögtem, milyen felháborodott posztok lesznek erről ma az indexen. Én amúgy abszolút bírom és elismerem Kálmán Olgát, de ez esetben nem tudok igazat adni neki... Tarlós többször is nyugodtan kérte, hogy váltsanak témát, látszott rajta, hogy megy fel benne a pumpa. Kálmán kiprovokálta ezt magának, aztán meg látványosan megsértődött...classic:)

KopaszMercis 2012.10.19. 10:07:06

@champagneM:
Hm... Latom az IQ becslesben is olyan combos ugyes fiuka vagy mint partvalasztasban: megsugom: 148... De psszt. Ti fideszesek, nagyon hadilabon alltok a szamokkal: 90 vagy 148 tok mindegy mas fizeti meg hogy ostoba csoro geci lehetsz :)

KopaszMercis 2012.10.19. 10:07:40

@Kaja Ibrahim:
Az oszodi beszed karakansaga es igazmondasa nagyon nagyon tetszett...

A tartalma nem

Névtelen Betelefonáló (törölt) 2012.10.19. 10:08:08

@Kaja Ibrahim: Az Öszödi beszédet mindenki meghallgathatta legalább 150x a különböző híradókban, netes újságok cikkeinél, stb. Bizony elég konkrét dolgok vannak benne, az értelmesebbje nem is prábálja meg szétkenni a kakit másra is, mert tudja, hogy 90-es IQ felett (csak hogy stílszerű legyek) kiröhögik.

Annak meg külön van egyfajta diszkrét bája, amikor a tag magyarázza, hogy ez bizony egy bátor igazságbeszéd volt. Majd Orbán mond egy beszédet, amit nem a nagy nyilvánosságnak szán. Akkor egyből elkezd fröcsögni, hogy Orbán öszödi beszéde, ő is ugyanúgy hazudik... :)

Jaffar 2012.10.19. 10:09:08

@Anti Anyag:
Ha a tahóság = jobboldali értékrend, akkor én nem akarok jobboldali lenni. (Pedig vannak dolgok, amivel szimpatizálok)

Kár csürni-csavarni. Szegény schmittet is védte minden jobber ezerrel, aztán mi lett a vége?
Mikor jön rá mindegyik oldal, hogy attól, hogy a mi táborunkhoz tartozik, attól még vannak szabályok, amit illik betartatni. S ez legföképp a magukat jobboldalinak gondoló tahókra vonatkozik. S akkor ez még nem is általánosítás, hisz a Tarlós tényleg egy, az értelmesebbek közül. A mai "jobboldal" már annyira lesüllyedt, hogy a disznó szaros valaga is messze van, söt, lassan már a béka segge is egyre távolodik. Mondjuk a többi oldalt is minösíti, hogy ebböl nem tudnak elönyt kovácsolni. Összességében nem értem, hogy mire olyan büszke a sok "ösmagyar"? Erre a szemétdombra?

KopaszMercis 2012.10.19. 10:09:12

@champagneM:

Selgeci Mabriella a kubista mosolyok kiralynoje... Ott kiflicsucskostul, szifiliszestul, mindenestul imadjuk!!!!!!

2012.10.19. 10:09:32

@KopaszMercis: Ahhoz képest, hogy azt sem tudod 16 éves vagyok vagy 86, elég magabiztosan
állítasz rólam dolgokat. Dehát egy kopaszmercinek ennyi esze van, na.

KopaszMercis 2012.10.19. 10:10:15

@champagneM:
Tarlos meg az eredeti beszolast sem tudta visszaidezni normalisan, mert nem tud angolul...

Kaja Ibrahim 2012.10.19. 10:10:31

@Trompf: nem lenne jobb, ha most Orbán bevállalná, hogy lopott, csalt, hazudott? Nem ez lenne a tiszta beszéd? Mert ugye ezek vitathatatlan tények.

champagneM 2012.10.19. 10:10:56

@KopaszMercis: szép volt fiam, méltó a híredhez

vénkujon 2012.10.19. 10:10:58

egyébként nincs ezzel semmi baj, hisz többen sarokbaszorultak már olgánál. volt aki vaskos izzadtságcseppeket, és nyuszitekintetet produkált,mint kósa cucu, aztán volt aki agresszívvé vált, mint a jó tarlós bácsi, és volt aki szimplán kimenekült a stúdióból...
jól van ez így.

KopaszMercis 2012.10.19. 10:11:46

@_zulu_:
A szkorpionz orokzold, a Csurka meg velunk el az ujszinhazban... Lehetsz te 16 vagy 86 ha lenne egy kis sutnivalod ertetted volna amit mondtam...

Névtelen Betelefonáló (törölt) 2012.10.19. 10:11:59

@KopaszMercis: " Gondolom a Demszkaj tehet arrol is amikor a Vitezy felrakta a buszsavot a budaoesi uton.... A Szemet geci demszki tehet arrolmhogy azert senkit nem rugtak ki "
Igen, és amiatt az elhibázott buszsáv tehet Budapest 20 éves mélyrepüléséről. Hogy is szokták ezt mondani? Benedek Elek meséin nőttem fel, de ez már nekem is sok? Vagy valami ilyesmi.

2012.10.19. 10:12:40

@KopaszMercis: 148, az már áfával együtt van, ugye?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.10.19. 10:13:01

tarlós elég sokszor megkaphatná a nap bunkója címet, sőt örökös díjazott is lehetne.

KopaszMercis 2012.10.19. 10:13:15

@champagneM:
Te csak azert vagy ilye morci berci, mert hiaba erolkodsz ugy hogy majd bekakilsz nem tudsz kipreselni semmi intelligensen vicces parasztsagot magadbol

KopaszMercis 2012.10.19. 10:13:52

@_zulu_:
Igen.., Delaware-i Afa-t szamoltam ra... Ketszer is

KopaszMercis 2012.10.19. 10:15:33

@Névtelen Betelefonáló:
Nem ertetted... Leirtak hogy Tarlos nagyon alkalmas...

Leirtam, hogy nem.

Pont.

En elhiszem hogy a Demszki fopolgarmestersegre Anyad gyereknevelesre volt alkalmatlan, es ez mind IGY IS IGAZ, de semmi koze ahhoz hogy Tarlos is. Mire jo ez a lamentalas?

Névtelen Betelefonáló (törölt) 2012.10.19. 10:15:34

@Jaffar: Schmitt tiszta hülye, ha idejében ledaráltatja a doktoriját a mai napig köztársásági elnök lehetne...
(ja, hogy ő tudja, hogy mi az a gerinc...)

Egyébként azon nagyot röhögtem, amikor Romániában a liberális oldal pont a jogállamiságra hivatkozva tiltakozott a plagizáló tag leváltása ellen :)

kranführer 2012.10.19. 10:15:42

kálmán olga megélhetési rettegő és fasszopó.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2012.10.19. 10:15:51

@Kaja Ibrahim: Mert gondolom ha megtenné, akkor te kiállnál mellé, hogy ez igen, ez vállalható, és a lemondás pártiakat ekéznéd, ahogy teszed, tetted Gyurcsány esetében.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.10.19. 10:16:15

Ez van, ha egy tahó találkozik egy hülye picsával.
A provokatív riportkészítés nem azonos az idegesítéssel.
Mondjuk Tarlós azért annyira nem hülye, csak gondolom felbaszta az agyát a csaj. Viszont akkor sem kellett volna így reagálni.

champagneM 2012.10.19. 10:16:24

@KopaszMercis: szóval te parasztságot akarsz magadból kipréselni? Elhiszem kispajtás hogy nem kell erőlködnöd ezért.:)

2012.10.19. 10:16:42

@KopaszMercis: Persze, aki téged nem ért, az nyilván hülye. Igaz hogy te jössz nekem Csurkával, igaz hogy ennek semmi köze hozzám, igaz hogy te büdöscigányozol, de az nem rasszinus, és más koherens dolgok.
Fürödj önmagad fényében, ettől még az vagy aki vagy. Magad átbaszhatod, mást meg nem érdekel.

szekertabor · provo.blog.hu 2012.10.19. 10:17:25

Ha Kálmán Olga kikéri magának, hogy nő létére így beszéljenek vele, akkor semmi keresnivalója a TV-ben. Döntse el végre, hogy emancipált nő akar lenni, aki nem kér megkülönböztetett bánásmódot, vagy nem. De az, hogy az egyenlő jogok frontján csinál médiakarriert, viszont támad, ha nem tisztelik benne a nőt, roppant ellenszenvessé teszik.

KopaszMercis 2012.10.19. 10:17:30

@_zulu_:
Amugy mit szolnal hozza ha ez igy teny lenne, hogy kb 150-es IQval es 1.5 guriga fix + jutalekos fizetessel itt packazik veled valaki, akirol amugy azt hiszed hogy ostobabb es szarabb mint te vagy? Mind ez persze nem igaz, segelyen elek es 80as az IQm... Csak ugy kerdezem hatha...?

Névtelen Betelefonáló (törölt) 2012.10.19. 10:17:57

@Névtelen Betelefonáló:
"En elhiszem hogy a Demszki fopolgarmestersegre Anyad gyereknevelesre volt alkalmatlan, es ez mind IGY IS IGAZ, de semmi koze ahhoz hogy Tarlos is. Mire jo ez a lamentalas? "

Ez nagyon édes egy olyan poszt alatt, ahol azon háborodunk fel, hogy hogy lehet valaki ilyen kulturálatlan bunkó :D

Jaffar 2012.10.19. 10:18:02

@kranführer:
Nem, ö csak kérdez. S aki nézi a müsorait, az tudja, hogy mindenkitöl kérdez és mindenkitöl ugyanolyanokat kérdez. Az, hogy "szegény jobberek" ehhez nincsenek hozzászokva, az már a saját problémájuk.

2012.10.19. 10:18:25

@KopaszMercis: Na, nekem meg 149 az IQ-m. Látod, le tudtam írni. Sasztakkor mivan?

szekertabor · provo.blog.hu 2012.10.19. 10:18:39

Bocs, alany-állítmány egyeztetése alapján: teszi.

altimus 2012.10.19. 10:19:47

@pilar ternera: tarlos legalabb eljat az atv-be kalmanhoz, sok ember be se teszi oda a labat. az rendben van, hogy kalman nem hagyja magat es megkerdezi ugyanazt otszor, de ha explicit valaszul minden alkalommal azt kapja, hogy "kedves szerkesztoasszony, erre a kerdeste nem akarok valaszolni" akkor nincs tovabb. azt elerte kalman, hogy nyilvanvalova tette, hogy van egy kerdes amire tarlos nem akar valaszolni. de mivel nem kotelezo valaszolnia ezert ez igy a holtpont az otodik megkerdezes utan. ekkor ket lehetoseg van, vagy azt mondja kalman, hogy ont emiatt hivtuk ide, sajnalom, hogy nem valaszolt, viszontlatasra, vagy azt mondja, hogy ezek szerint on erre es erre a kerdesre nem akar valaszolni, igy lepjunk tovabb, es akkor itt az ujabb kerdes.

tarlos akkor lett bunko amikor hatodszor is ugyanazt kerdezte kalman es erre mondta, hogy egy 95-os iq-ju ember is megerti ha otszor elmondja, hogy a kerdesre nem akar valaszolni.

**

visszaterve a fovaros ugyeire, vannak akut problemak, penz nincs. tarlos azert el tudta mondani, hogy ot a fovarosi emberek valasztottak meg es nem a fidesz. elmondta, hogy nem ert egyet a buszvasarlassal, sot mi tobb ertelmesen elmondta azt is hogy miert nem. az is vilagos volt a mondandojabol, hogy nem akar nyiltan konfrontalodni a fidesszel es legfokepp orbannal. annak aki hallgatta a riportot az is nyilvanvalova lett, hogy elobb-utobb vagy nyiltan kell konfrontalodnia vagy be kell dobnia a torolkozot, mert a varos nem mukodokepes a rendelkezesre allo forrasokbol.

2012.10.19. 10:20:40

@KopaszMercis: Te packázol velem? Ahhoz még nőni kell. :-)

champagneM 2012.10.19. 10:21:06

@_zulu_: Stefánia kisasszony legalább vicces, mert csak egy troll, aki nem gondolja komolyan amit ír, és azon kacag, hogy magyaráz neki a sok hülye. De ennek a fasznak tényleg ez a világképe.

vidi-master 2012.10.19. 10:22:41

én nem Tarlósra szavaztam, de a következő választáson, bármilyen színekben is indul, rá fogok szavazni. a gyengekezű Demszky helyett végre van egy karakán, kemény és néha durva városvezető. Kálmán Olga mint ember, nem érdemel más bánásmódot, mint amit kapott.

EdinaEdina · http://edinaoldala.blog.hu/ 2012.10.19. 10:23:54

Mindig ilyen nyögvenyelősek Tarlós interjúi, amikor Kálmán Olgánál jár. Azon szoktam csodálkozni, hogy Tarlós újra és újra és újra visszamegy Kálmán Olgához, pedig tudja, hogy Kálmán rá fog kérdezni mindenre. Olyanok ők ketten, mint egy szadomazo páros.

mirigy187 2012.10.19. 10:26:20

Azért vicces, hogy a fideszesek is nézik mondjuk elhiszem mert a hír tv-ben nehezen lehet találni egy normális embert :)Obersovszky meg maga a vicc a seggnyalásával.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2012.10.19. 10:27:15

@vidi-master: Ugyanaz megy, ment Budapesten kicsiben, mint az országban nagyban.

A ballibek felhalmozzák az adósságot, milliárdokat költenek semmire, (4-es metró, völgyhíd, alagút, ...)
Aztán ha jön valaki a trutyiba amit hagytak, és rendet próbál tenni, akkor fanyalognak.

mirigy187 2012.10.19. 10:28:57

@Trompf: Hogy mit próbálnak csinálni orbánék?

EdinaEdina · http://edinaoldala.blog.hu/ 2012.10.19. 10:30:12

A Tarlós legalább bemegy az ATV-be, és próbálja elmondani a gondolatait. (Hogy ezután megy-e még, azt nem tudom!) Annak ellenére eleget szokott tenni a felkéréseknek, hogy tudja, hogy Kálmán Olga nem fog vele kesztyűs kézzel bánni.

2012.10.19. 10:30:26

@Trompf: Azért a rendrakásnak igencsak unortodox formáival találkozunk nap mint nap....

zajos1 2012.10.19. 10:30:43

Hova lett a kommentem?

hvg.hu/itthon/20121005_Meghuzta_a_parlamentben_egy_no_hajat_egy_

Tarlós bántjátok az igazságért. Az mszp-s képviselő meg tettlegesen inzultál egy nőt

luis5 2012.10.19. 10:34:43

Olga egy agresszív p...a végre beszólt neki valaki. Kapott egy tükörképet.

mirigy187 2012.10.19. 10:34:59

@zajos1: Ami ugye állítólag májusban történt. Persze ezt is csak akkor dobták be miután a fideszes juhász a bunkóságával megsértette a nőket. A fideszes honanyák persze akkor mélyen kussoltak.

Sadist 2012.10.19. 10:35:23

@altimus: "az is vilagos volt a mondandojabol, hogy nem akar nyiltan konfrontalodni a fidesszel es legfokepp orbannal."

Világos akkor lett volna, ha nyíltan megmondja, hogy "azért, mert a zorbánviktor így akarja". Csak ugye vér ciki lett volna bevallani, hogy a fidesz pincsikutyája. Lásd 8:35-nél a fejét. Másképp gondolkodik, mint a fidesz, de túl gyáva és beszari ahhoz, hogy nyíltan szembemenjen a bölcs vezérrel.

pilar ternera 2012.10.19. 10:35:57

@altimus: mi az, hogy NEM AKAR válaszolni? nem a szerelmi életéről faggatta! Tarlós közszereplő, minden köz-t érintő kérdésre válaszolnia kell!

ez itt az alapvető baj: amelyik kérdés tetszik (mert már kitaláltam rá vmi jó kis választ, akár hazugság, akár nem) arra válaszolok, amelyik meg kellemetlen vagy túl mélyre nyúl, arra nem?!?!?

egyébként az is eredmény, ha azt eléri, hogy kiderül: vmire nem tud vagy nem akar válaszolni az alany, mert akkor az tuti, hogy vmi gázos ügy. :)

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2012.10.19. 10:36:51

@vidi-master: Jaja, Ez a Kálmán Olga tényleg debil. Lovagol egy faszságon, ahelyett, hogy érdemi kérdéseket tenne fel. Nem tartom érdemi kérdésnek a önkényesen kitalált fikciók feszegetését, márpedig Olga asszony ezt teszi folyamatosan.

Tarlós finoman oldotta meg, én egyszerűen elküldtem volna a picsába ahová való!

mirigy187 2012.10.19. 10:37:26

@pilar ternera: Így van. Nem KO csinált magából tegnap hülyét akárhogy is erőltetik a fidesztrollok.

Sadist 2012.10.19. 10:37:57

@vidi-master: "végre van egy karakán, kemény és néha durva városvezető."

Ahhoz képest fülét farkát behúzza egy tök egyszerű és nyílt kérdéstől :D

Ultracivil 2012.10.19. 10:38:50

@altimus:

Hát igen! Igazad van !
Valahogy Tarlós, mindamellett hogy FIDESZ-es ember láthatóan tenni igyekszik a fővárosért.

Olgából azonban illik felkészülni!
Olga sohasem volt kis falat senkinek, nem azaz előre kérdéseket egyeztető típus.
Tarlós pedig láthatóan nem készült fel és sajnos láthatóan mélységesen fáradt is volt.

Az biztos, hogy ezerszer elátkozta azt a percet amikor elindult a Főpolgármesteri címért. Az is biztos és látható a kínos kérdéseket kikerülő válaszában, hogy kegyetlen erők feszülnek a FIDESZ és közte és már csak a betyárbecsülete köti össze a Fidesszel.
A FIDESZ a választások előtt teljesen irreálisan, mindenáron rövidtávú eredményt akar felmutatni, Tarlós pedig (végre valaki) távlatokban gondolkodik és ezt nem így akarja.

Szimpatikus a manus, de kérdés, hogy meddig bírja ezt a hatalmas FIDESZ-es nyomást?

mirigy187 2012.10.19. 10:39:27

@Sadist: Aki még akkor is viszakozott amikor vitézy gyereket kellett volna valagba rúgni. Aztán jött azzal, hogy nem is akarta. Na ennyire karakán a köpcös tarló.

idefix 2012.10.19. 10:39:34

Nem kedvelem Tarlóst, és tisztelem Kálmán Olgát a munkájáért.
Azonban mégis úgy érzem, hogy Olga tovább léphetett volna, miután látta, hogy nem fog válaszolni Tarlós a közte és a Fidesz között lévő valós vagy képzelt ellentétre. Így a beszélgetés elment személyeskedésbe és nem sok mindent tudtunk meg.

wowerman 2012.10.19. 10:43:26

@szekertabor: Lehet hogy ez nektek fideszeseknek újdonság lesz de így senkivel sem beszélünk ha magunkat kulturált embernek valljuk (Tarlós lehet hogy nem), akár férfi az illető akár nő

salv 2012.10.19. 10:45:24

Kalman Olga volt itt ritka hulye picsa. Ha Tarlosnak van esze, akkor tobbet nem pazarolja az idejet ilyenekre.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2012.10.19. 10:46:22

@vénkujon: Hát öreg, ha sarokbaszorulásnak nevezhető az, hogy egy riporter mantraként ismétel egy bizonyos kérdést, akkor elég nagy baj van a fejedben...

Elég gagyi a színvonal, ha csak az az egy kérdés jár a banya fejében, hogy Tarlós mér pisál fideszes ellenszélben....
Azér ezen tényleg túl lehetne lépni, sokkal fontosabb lenne azokra a dolgokra rákérdezni, hogy miből gondolják finanszírozni a közlekedést, és nem azzal szarakodni, hogy miért van ellentét a frakció és a főpolgi között...., ez utóbbi amúgy is érdektelen és a kutyát sem érdekli.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2012.10.19. 10:50:50

@pilar ternera: Adott rá választ, azt mondta, hogy közösen kezelik az ellentéteket, kompromisszumokat kötnek. Hogy a debil banya ezt nem érti meg vagy nem akarja megérteni, ez már tényleg nem fidesztroll kérdés, hanem IQ dolga. Egyszerűen ennél a kérdésnél (fidesz-Tarlós ellentét) sokkal fontosabb dolgok vannak, amikre rá kellene kérdezni, csak épp a debil banya nincs rá felkészülve, mert csak a fideszezéshez ért, mint annyi más libsi troll. Ennyi.

Mikrobi 2012.10.19. 10:50:55

Most komolyan egy Kálmán Olgával szemben mered bunkónak nevezni Tarlót? Hol élsz te, te tapló kommunista?!

Bafana 2012.10.19. 10:52:49

Én úriembernek érzem magam, de kálmánolgával alapból így beszélnék.

polly graph 2012.10.19. 10:53:13

Nem érdekel, hogy milyen kontextusban hangzott el az ominózus mondat és az sem, hogy ki mondta kinek.

Ellenben felvetett egy igen fontos kérdést. Nevezetesen azt, hogy vajon milyen értelmi képességekkel rendelkeznek azok, akik az országot, várost stb. vezetik. Nem sok Mensa tag lehet köztük.

dr kíváncsivagyok 2012.10.19. 10:53:58

@salv:
"Kalman Olga volt itt ritka hulye picsa. Ha Tarlosnak van esze, akkor tobbet nem pazarolja az idejet ilyenekre. "

Ja , ja ,... mert a meg nem válaszolt kérdést felteszi akár 3-4 - szer is a Taplós parasztnak...

dr kíváncsivagyok 2012.10.19. 10:55:27

@Bafana:
"Én úriembernek érzem magam, de kálmánolgával alapból így beszélnék. "

De úgy-e csak Te érzed magad úriembernek,...a környezeten nem...?!

mirigy187 2012.10.19. 10:55:34

Nem baj mutatja a fidesztrollok értékrendjét az egészről. Az ilyeneknek a birkamenet való oda még agy sem kell

pilar ternera 2012.10.19. 10:56:10

@Magánvéleményem: ez a minden konkrétumot nélkülöző mellébeszélés tipikus esete. de ha neked ez elég...

@Mikrobi: mázli, hogy itt vagy nekünk te, aki mindannyiunknak megmutatod, hogy milyen is egy jól nevelt kommentelő! :))

***

de ez nem is érdemel több szót, úgyhogy over&out.

dr kíváncsivagyok 2012.10.19. 10:57:48

@Magánvéleményem:
"Jaja, Ez a Kálmán Olga tényleg debil. Lovagol egy faszságon, ahelyett, hogy érdemi kérdéseket tenne fel. "

Igen,...képes többször is megkérdezni ugyanazt , ha a Tapló nem válaszol...
Érdemi kérdéseket ? Amire tud válaszolni Taplós ?

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2012.10.19. 10:59:06

Akár hívhatjuk is Tapló István főpolgármesternek a főpolgit, nem érdekel, de egy riporter rendesen készüljön fel egy interjúra, és ne egy kérdése legyen, főleg ne egy faszságról, ami kutyát sem érdekel.

Engem pl nem érdekel, és nem is érint az sem, ha esetleg ökölharc dúl a főpolgi hivatalban, amíg az utakon rendben megy minden. De kérdem én, hogy mi a faszér ősszel kell szétbaszni a közlekedést, amikor az iskolásokkal van súlyosbítva a BKV, és mér nem lehetett a felújításokat nyáron bevégezni...
Mér kell a közműveket iskolaidőben, az iskolák előtt basztatni Csepelen, amíg a nyári szünetben alig volt forgalom az iskolák környékén?

Ezek olyan kérdések amik valóban fontosak, mert azt mutatják, hogy nem csak a riporter a debil, de jónehány főmufti is a városházán.

Troll Tihamér 2012.10.19. 10:59:22

Olga egy ócska libsi kurva, nagyjából ennyi

champagneM 2012.10.19. 10:59:40

interjúrészlet (kb.)

T: mindenről én jutok az eszébe Olga?
O: maga azt csak szeretné. Nekem csak a lerobbant buszokról jut eszembe maga.
T: hát én is ezt mondom; de maga mégis mire gondolt (hogy én gondoltam)?!
Olga zavart arc...

A végén meg kitör belőle a "nőiség".
Ez a csaj megsértődött,hogy nőként nem nyűgözte le Tarlóst, hogy nem udvarolgatott, nem tette a szépet neki, a nőnek.:)
Mondjuk ahhoz kéne valami báj is.:)

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2012.10.19. 11:05:10

@pilar ternera: Ennyi erővel arra is rákérdezhet, hogy szokott e veszekedni a titkárnőjével vagy kritizálja-e a fölpolgármesteri hivatal takarítási rendjét... kb. hasonló fontosságú kérdés, mint az, hogy ki akarják-e csinálni a fidesznyikek a főpolgit.
Bakker ez elmegy egy borsban, vagy egy celebújságban, de nem egy kvázi tényfeltáró riportban...

Semmitmondó, érdemtelen kérdésre mellébeszélés érkezett. Ezt nehéz elfogadni? Ez lenne a legfontosabb dolog a főváros ügyeiben? Ennyire sötét és elbutult minden libsi, hogy csak a fideszezés az egyetlen fontos ügy?

hulye.vagyok 2012.10.19. 11:05:30

En csak azt nem ertem, hogy milyen valaszra vart?

mirigy187 2012.10.19. 11:06:54

@Magánvéleményem: Te sem láttál több riportot kettejük között. Sokszor keményen vitatkoztak de a város ügyeiről. Na most az egyszer nem. Kár okoskodni.

bgp 2012.10.19. 11:07:19

@vidi-master: fidesz színekben nem fog, Vitézy közelebb van a fazékhoz.
Szoci színekben nem fog.
Maximum, ha magát indítja.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2012.10.19. 11:09:33

@mirigy187: Most is lett volna egy halom aktuális kérdés, mi a faszér kell egy olyant erőltetni, ami a bulvársajtóba való. Lényegtelen, hogy hány riportot láttam, ilyennek nem lenne szabad megtörténnie, ha egy újságíró rendesen fel van készülve... csakhogy nem volt felkészülve... kvázi nem végezte el a munkáját... vagy erre utasította a főnöke. nem tudom melyik a rosszabb...

bgp 2012.10.19. 11:10:53

Egyébként nem adok 2 hetet, és a fidesztrollok elkezdik majd Tarlóst alázni. Kezd kicsit kényelmetlen lenni a fidesznek - Vitézynek.

kifordított nagyanyó 2012.10.19. 11:11:43

Még egy öngól nekik és még egy szög a koposójukba.
Gyerünk fideszbirkák,lehet vitorozni meg békemenetezni!

smartdrive 2012.10.19. 11:12:03

@a fene tudja még: na mi van, itt most nem az ultramacsót játszod? :D

burakefendi 2012.10.19. 11:15:13

gondlom, akik tarlóst meg egymást anyázzák, azért teszik, mert különbnek tartják magukat tarlósnál, hogy egy másik embert sértegessenek :)

egyébként szerintem össze kellene jönniük, szép pár lennének.

mirigy187 2012.10.19. 11:15:34

@Magánvéleményem: Nem volt felkészületlen. Sem előtte sem utána mert a többi riportalannyal meg tudta magát értetni csak tarlóssal nem aki korábban is néha bevágta a durcást de tény hogy most akaratosabb volt vele tarlós meg teljesen feleslegesen sértegette és ebben nem is lesz igazatok. Akkor álljon fel mint ahogyan fenyegetőzött is vele és menjen ki.

smartdrive 2012.10.19. 11:16:18

@champagneM: lol. már egy tinilány se sétál bele egy ilyen csapdába, de a legendás Kálmán Olga úgy beszopta, mint egy óvodás

jelenleg Olga a legnagyobb fake a médiában

champagneM 2012.10.19. 11:18:03

@hulye.vagyok: arra várt, hogy alázza a fidesz-frakciót, és hogy ez nem történt meg (T azt mondta, konfliktusok előfordulnak, majd kezelik, és neki van erre egy stratégiája amiről most nem akar beszélni), a csaj ott állt, hogy na ez már megint nem jött össze neki.:) És tovább próbálkozott, hátha.:) nem jött be csórikámnak.

vénkujon 2012.10.19. 11:23:31

@Magánvéleményem: mihez képest szorul sarokba a delikvens? nézd ezt. hírtv, m1..na itt bemennek parádézni. nem mondtam, hogy olga tökéletes, de legalább fel van téve pár keresztkérdés.
a fidesz ahhoz ért a legjobban, hogy hogyan kell becsomagolni a szart, hogyan lehet eladhatóvá tenni a fost. hát ebbe baszik kicsit bele olga. nem nagyon, de legalább van ilyen is.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2012.10.19. 11:23:44

@mirigy187: Akaratosabb volt... ne röhögtess, megmakacsolta magát, mint egy öszvér.
Nem való riporternek az, aki nem tud másik kérdést feltenni, a nyilvánvaló patthelyzetben.

hulye.vagyok 2012.10.19. 11:23:58

@champagneM: Akkor jol gondoltam. Ezek szerint Olga telleg ennyire hulye, vagy ennyire hulyenek nezi Tarlost.

alfacharlybravo 2012.10.19. 11:24:54

A küfődi mértékadó sajtó csak Kálmán Olgákból áll. Van hímnemű nőnemű és bizonytalan nemű is. Olyan Móricka típus "akármit is mond a tanítónéni nekem akkor is az jut eszembe róla"

Kerek_moderatort_masikat 2012.10.19. 11:26:56

Olyan sokan utalnak itt az oszodi beszedre....

..elvtarsak... azert azt meg itt kulfoldon is TUDJUK, hogy az a beszed nem bevallalva, oszinten elmondva volt, hanem KIDERULT! Nagyon nem mindegy am...

No_Fidesz_No_Problem 2012.10.19. 11:27:14

Ugyan már :)

Tarlós meg Kálmán Olga olyanok, mint egy összeszokott, öszecsiszolódott öreg, házsártos házaspár :)

huhhhu 2012.10.19. 11:27:59

@champagneM: A helyzet az, hogy Selmeczi valóban nagyon ostoba. Nem is értem, hogy lehet együtt említeni a két nőt. Tarlós meg egy bunkó.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2012.10.19. 11:28:13

@vénkujon: Ha ebben az interjúban keresztkérdésnek számít 5 percen keresztül azzal szarakodni, hogy miért van ellentét a fidesznyikek és Taplós között, továbbá nem érzi-e magát Taplós úgy, hogy ki akarják csinálni a fidesznyikek, illetve mi lesz majd akkor ha Taplóst teszik felelőssé ha bedől a buszos dolog...
Ezek lennének a keresztkérdések? Ha igen, akkor bizony baj van!

vénkujon 2012.10.19. 11:33:36

@Magánvéleményem: nem erre értettem a keresztkérdést. annyira nekem sem jött be ez az adás, de legalább végignézhettem, ahogy geciznek egy fideszes politikussal. ez is valami.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2012.10.19. 11:39:23

@vénkujon: Erre mondom, hogy nem volt felkészülve a riporter, lehetett volna számtalan kínos kérdést feltenni, de csak arra futotta a libának, hogy egy gyakorlatilag lényegtelen baromságot forszírozzon újra meg újra. Meg is kapta a magáét, amit meg is érdemelt.

Amúgy meg ez az igazi taplóság: sportgeza.hu/kajakkenu/2012/10/19/borkai_nem_fogadta_jancis_natasat/

croatico 2012.10.19. 11:39:29

@champagneM: Pedig igyekszik Olgi. Végre felvett egy olyan pulcsit, ami (éppen hogy) elfedi a két ráncos melle között eddig mutogatott sötét, valószínűleg gombás bőrfertőzéses foltot.

champagneM 2012.10.19. 11:40:36

@huhhhu: Selmeczi intelligenciáját mégis hogy mérted le? Abból amit felolvasott a papírról?:) Selmecziről (egyelőre) annyi derült ki, hogy jó pénzért elmondja amit várnak tőle. Hogy mennyi esze van, nem derült ki, nem erőlködött, hogy megnyilvánuljon.
Olga viszont meg akarja mutatni magát.:) Hogy mennyi "esze" van.:))) Így nála tényleg kiderül, hogy egy segg.

desmentir 2012.10.19. 11:46:08

Tarlósról mindig tudni lehetett, hogy egy pár két lábon járó gumicsizma, szóval nem a jómodoráról híres. De mivel a FIDESZ őt támogatta, hát megválasztották, most ez van, Budapest.
Most egyébként különösen zilált a pali, mert neki kell nevet adni ahhoz, amit a frakciója művel, támadják a kerületi polgármesterek, támadja a saját frakciója, támadja az ellenzék, furkálják korábbi kegyeltjei, neki meg csak Orbán segge marad, amit nyalhat.

Axel Westhoven 2012.10.19. 11:48:27

Tarlós leoltotta a komcsi ribancot. Na és?

Wallstreetbull 2012.10.19. 11:52:17

@Kerek_moderatort_masikat: Valóban kiderült, de ettől függetlenül: a Felcsúti Stoplis mikor fogja kimondani a nyilvánvalót, hogy "amit eddig csináltunk, fostalicska volt, nem mehet tovább, és álljunk le a hazudozással" ???!

Még a saját guriga WC-papírjának se otthoni magányában a retyón, ez az igazán baj !

mirigy187 2012.10.19. 11:56:41

@croatico: Hát torkos matildnál jobban néz ki :)) MOndjuk annál egy traktorbelső is szebben fest :)

champagneM 2012.10.19. 12:00:07

@mirigy187: pont azon gondolkodtam mikor néztem, hogy már "elhasználódott" a csaj. Öregszik-hízik, ami persze természetes. Szóval pont nem a kellő eszközzel (küllem) piszkálódsz.

mirigy187 2012.10.19. 12:01:07

@champagneM: Akkor a másikra mit lehet mondani? :) Igaz őt nem is nézik annyian max a véresszájúak :)

mirigy187 2012.10.19. 12:02:39

@mirigy187: Írásai meg a tömény seggnaylás kategória még szaros is marad utána a papír.

Wallstreetbull 2012.10.19. 12:02:57

@desmentir: Tarlós már ott pofára esett (de iszonyúan !), hogy azt hitte (a naív mérnökember), a Fidesz a 2/3-ával valamit változtatni fog sz SzDSZ által létrehozott és mélyen elcseszett budapesti közigazgatási szerkezeten, a 23+1 kiskirályból álló kaotikus világon !

Ehelyett nyakába kapott egy rahedli, hataloméhes fideszes polgármestert, akiknek ESZÜK ÁGÁBAN SINCS ezen változtatni ! Úgyhogy Tarlós a sikeres bunkóból egy mélyen frusztrált bunkóvá vált, ami a bunkóságát egyre inkább fölerősíti.

Amúgy Tarlós az élő példa arra, hogy a hülye pestiek belássák: nemcsak faluhelyen, hanem bizony Pesten is születnek irdatlan nagy parasztok !

champagneM 2012.10.19. 12:03:32

@mirigy187: ugyan, te is véresszájú vagy, csak a másik oldalon csücsülsz. Vedd már észre, hogy egy csónakban evezel velük.
Nem kell a másik küllemén durván csúfolódni. Ennyi, okoska.

mirigy187 2012.10.19. 12:04:54

@champagneM: Nagyeszű. Te kezdted a másik küllemén csúfolódást. Nem baj téged sem az eszedért szeretnek

Névtelen Betelefonáló (törölt) 2012.10.19. 12:05:52

De van-e öszetűzésa frakcióval, de van-e összetűzés a frakcióval, de van-e összetűzés a frakcióval, de van-e összetűzés a frakcióval, de van-e összetűzés a frakcióval, de van-e összetűzés a frakcióval, de van-e összetűzés a frakcióval, de van-e összetűzés a frakcióval?

Már a riport elején borítékolható volt a fiaskó. Lehet megint a másikat szidni, meg bunkózni, de talán bűnbakkeresés helyett kicsit magunkba kellene nézni, nem?

2012.10.19. 12:13:37

Ilyenkor persze rögtön nem kell a fétisként imádott "női egyenjogúság", a férfiasságukról híres emanci-punciknak ilyenkor kell megérezniük magukban a nőt, no ez az, ami szánalmas.

Amikor egy politikust fingatni kéne, a ballib sajtó sem járt elöl jó példával a saját kutyáik kölykeivel szemben, hanem bő nyállal kérdezett alájuk, ahogy ma is ugyanígy tesz.

Tarlóst meg, tett légyen ezen kívül bármit is egy kicsit szeretem (becsülöm) azért, mert elvette a román nemzeti színeket Magyarország fővárosától, hogy a nemzeti ünnepeinken már ne Bukarestben kelljen éreznünk magunkat.

ezu 2012.10.19. 12:16:16

@hulye.vagyok: Nem csak te nem érted.

dr kivancsivagyok 2012.10.19. 12:30:31

"Ezt mindenki, akinek 95 felett van az IQ-ja érti, azt, hogy maga nem, betudom a fáradtságának - közölte a vadbarom Olgával" azert nem kene Olgat levadbarmozni :D :D

xenuka 2012.10.19. 12:35:50

Tarló úr 170 milliárd forrás elköltéséről szeretett volna beszélni. Kálmán Olga meg csak a szerinte a Fidesz képviselők és Tarlós úr között feszülő ellentét szításához akart Tarlós úr szájából valami olyat kicsikarni/hallani, amit már másnap - a szövegkörnyezetéből kiemelve - az index és a ballib média minden felülete hetekig idézhet!

Tarlós úr egy főpolgármesterhez méltóan úriemberként tűrte 17 percig ennek a nőnek az okoskodását.

Mennyire felkészületlen volt már ez a nő, hogy semmi egyéb kérdése nem volt?

xenuka 2012.10.19. 12:38:12

@ekszvájzed:

"Ilyenkor persze rögtön nem kell a fétisként imádott "női egyenjogúság", a férfiasságukról híres emanci-punciknak ilyenkor kell megérezniük magukban a nőt, no ez az, ami szánalmas."

Tetszik nagyon :)

bioLarzen 2012.10.19. 12:40:05

@dr. mesterseges szinezek: Attól tartok, nem teljesen van igazad - pedig kívánom, bárcsak lenne... De én nem kevés olyan embert ismerek, akiknek nagyon bejön Tarlós városvezetési módszere - holott gyakorlatilag nem ért el semmit - a zászló és a buszok átfestésén, illetve az uniós zászló ülésteremből történő száműzésén kívül. Úgy gondolják, Budapest élére határozott vezető kell, és számukra a határozottság egyet jelent az arrogancia magabiztosságával - ergo, Tarlós határozott, jó vezető.

Szerintük.

bio

bio

xaverta 2012.10.19. 12:40:25

@Trompf:
"A ballibek felhalmozzák az adósságot, milliárdokat költenek semmire, (4-es metró, völgyhíd, alagút, ...)
Aztán ha jön valaki a trutyiba amit hagytak, és rendet próbál tenni, akkor fanyalognak."

Mert ebben a rettenetes válságban, - ahol a körülöttünk levő országokban növekedés van, 2008-ban nem volt sehol, de akkor a szlogen az volt, nincs válság csak, gyenge kormány -, amit a ballibek hagytak, a stadionok építése a legfontosabb, az a rendrakás. A turul téged sem lényeglátással tojt a világra jobbágynak.:)

Nick Reevers 2012.10.19. 13:11:50

...nem olvastam végig, lehet, hogy elhangzott már, de Olga nagyon alul teljesíti önmagát, csak a sajátjait meri meghívni, a Jobbiktól úgy fél mint az ördög a tömjén füsttől, ...már a Szíjjártón sem talál fogást pedig az aztán egy nagy barom...már inkább nézem a Szabó Anettet...szóval az Ő szintjére ment le Tarlós is...mármint az Olgáéra...

Kaja Ibrahim 2012.10.19. 14:15:53

@xenuka: Tarlósúriemberként aposztrofálod? Szegénykém....

lobster thermidor 2012.10.19. 16:18:23

@_zulu_:

Akkor már legalább ketten vagyunk.

dobzse.laci 2012.10.19. 18:20:32

@Magánvéleményem: persze, hogy érdektelen. Végülis csak a város döglik bele.

lyukszusz 2012.10.19. 18:30:51

Ez a Fidesz magatartás, amit képvisel a Tarlós. Lenéző, nagyképű,foghegyről válaszoló tahó stílus.Ha valami nem tetszik,elmegyünk a stúdióból,sértegetjük a másikat... Előbb nézzen körül a jobboldali médiában, hogy milyen hazugságokat írnak másokról, utána futkározzon a bíróságra! Ekkora egy tuskó, tapló ember,és még ezt hívják vezetőnek! Kálmán Olgának a nyomába sem érhet iq-ba!Tahó vagy Pista! ( mehetsz feljelenteni)

Jaffar 2012.10.19. 18:52:14

Na sikerült elejétöl a végéig végignéznem.

Akinek ugyanez sikerült és még mindig úgy gondolja, hogy K. Olga a hunyó, annak egyenként a k. anyját.

PS:

Útálom a pocakos kormányföket...

itt élned, halnod kell (törölt) 2012.10.19. 19:06:20

Magam is MUOSZ tag vagyok, maximálisan egyetértek az állásfoglalásukkal:
"Demokratikus nyilvánosságban a választott politikusnak kiélezett interjú helyzetekben is kötelessége tárgyszerűen válaszolni, és nem engedheti meg magának, hogy az újságírót minősítse, sértegesse, avagy főnökeivel fenyegesse. A főpolgármester pénteki bocsánatkérése, amely csupán női mivoltában követi meg a riportert nem elégséges gesztus: Kálmán Olgától mint újságírótól is bocsánatot kell kérnie."

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2012.10.19. 19:15:04

Szerintem Kálmán Olga azért sajtómunkás - és nem újságíró -, mert nem lényegi kérdésekre volt kíváncsi, hanem kiprovokálta a birkatürelmű emberből ezt a választ.

Hosszú ideig látható volt, hogy kedélyesen válaszolgatott, aztán K.O. ezredszer feltett kérdésére válaszolt így, ahogy nem szabad.

Kaja Ibrahim 2012.10.19. 19:33:59

@mbemba: Ha Olga sajtómunkás, akkor Tarlós Fidesz-munkás.Ez evidencia.Csak az a különbség, hogy nem Olga kérdéseitől rohad az ország és nem tőle lettünk Európa bohócai.

2012.10.19. 20:33:50

@Kaja Ibrahim:

Mert az előzőektől ugyan vajon mik lettünk, csak úgy kérdem, ha éppen nem bármivel és bármikor seggbekúrható ócska köcsögök?

Mi volt az a semmiből előhúzott beteg lelkű, gumival lődöztető, táncikáló, s már a válság előtt megszorongatni kezdő aljas paprikajancsi, mi ??? Européer politikus netán?

Össze kéne kötözni ezzel a mai nyavalyás barommal, és mindkettőt kilökni a légzsilipen, szkafander nélkül, bohóckodjanak addig egymás pukkadó pofázmányába, amíg tudnak ...

Olgacicád meg azután kérdezgesse ugyanilyen masszívan a maradék ballibet, hogy pl. hová tűntek az őáltaluk anno kisíbolt milliárdok, vagy számszakilag mennyi is megy el a pontosan mennyi cigány dajdajozására, vagy mi is ez a mostani balhé a millamenet körül ... :)

Kaja Ibrahim 2012.10.19. 20:47:18

@ekszvájzed: Igazi jobbikos megnyilvánulás!Zsidózni nem szoktál? Egyébként jártál már Pesten?
Igaz,én még nem ganéztam disznóólat.

2012.10.19. 20:58:37

@Kaja Ibrahim:

Nem igazán vagyok a (valódi libsi gondolkodóktól ugyan meglehetősen idegen) skatulyáidra kíváncsi, de hogy antiliberális vagyok, miután már volt szerencsém meglátni a csodálatos világura libsizmusotok igazi arcát, az fix. Jobbik, mi ... Bár erősen hajlok rá, hogy a hozzád hasonlók miatt inkább rájuk szavazzak majd. Lévén más az ilyenekkel szemben valójában nem áll rendelkezésre.

a démonjaiddal küzdölgessél máshol, te szegény tipikus primitív, aki szerint csak "fővárosi" van, meg "vidéki paraszt" ... Szép is lehet ennyire egységsugarúnak lenni, igaz, ezt még libsi koromban sem próbáltam, mert akkor is az ember sokféleségét hittem. Ahelyett, hogy inkább örülnél, hogy az orrbányt se csipázom, te belpesti belterj ... Apropó és az érvek hol maradnak a csodás, felsőbbrendű vitakészletedből? :)

Kaja Ibrahim 2012.10.19. 22:17:33

@ekszvájzed: Voltál libsi is? Megvilágosodtál menet közben?
Tudod, az egész élet disztingválásból áll.(Hogy Te is megértsd:megkülönböztetni, különbséget tenni.)
Ha valakivel nem vagyok egy véleményen, de emberi hangon képes vitatkozni, az olyannal maximálisan udvarias vagyok.
De aki erre képtelen és jelzőosztogatással kezdi, az olyannal hasonló stílusban beszélek, sőt, ráteszek egy lapáttal.
Remélem világos.
Viszont mit jelent az a szó, hogy "küzdölgessél"?
Igaz, még csak 59 éves vagyok, de eddig ezt a szót még nem hallottam.
Mellesleg nem vagyok belpesti, családi házban lakom. Respektálom, hogy nem "csipázod" az alcsúti nemzetrontót. De akkor Neked ki jön be?
Mert az nem derült ki.

2012.10.20. 01:33:57

@Kaja Ibrahim:

Ami nekem tetszett volna, már 1990-től, az egy nyugat-európai színvonalú jóléti állam lett volna, annak minden előnyével, beleértve a tisztességes megélhetést, és a közbiztonságot is. És ezt nem kaptam meg a Nyugat nagy barátaitól, de még a Nyugattól sem.

Akkor voltam 18-20 körül, és a "rendszerváltást" kicsit az én "forradalmamnak" is éreztem, ami a én nemzedékemnek is kijár, nemcsak az 56-osoknak, meg a 68-asoknak. Lelkes voltam, mitagadás, mert hittem, ahogy egy húszéves hisz.

Továbbá tetszett a libbancsok alternatív-undergound zenéje (a korábbi, meg az akkori, nem a későbbi, meg a mostani ...) És hittem nekik, de már örülök, hogy az a fajta kultúra régen leszakadt róluk, így még lehet szeretnem ...

Azért is csalódtam bennük, mert látom, hogy nem a nép felemelése az érdekük, nem az, hogy a rendesen, mutyizás és rablás nélül élni próbálók tömegei boldoguljanak. Villáikból és lakóparkjaikból, meg irodaházaikból kinézve, azokat a tetejébe még leirígyezik, leparasztozzák, leadócsalózzák, lefelelőtlenezik, megvetik. Azt mondják, hogy élhetetlen csórók, mert nem találták meg a helyüket ebben a kölcsönnel-kamattal folyó uzsorásmennyországban, a rablókapitalista Kánaánban.

A magyarság ellen harcolnak, ami szitokszóvá lett náluk, pontosan a "bunkó", a "sötét", a "söpredék", stb. szinonímájává, és minden "nemzeti" ellen küzdenek, még azt is beleértve, ami a régi magyarság szebb oldalai közé tartozott, manapság pedig pusztán azért, mert a mostani kormány még a vécéje ajtajára is ezt a szót írja ki ...

Magyarul: aki "magyar" az nem velük (mármint a "magyar" fogalmát mindössze az állampolgárságra és a nyelvtudásra leszorító szélsőséges liberálisokkal, és a tőke elleni harcot már rég elfelejtett, de helyette inkább megállás nélkül fasisztázó volt vörösökkel) van ...

És. Bár világos, de úgy érzem, veled nem személyeskedtem ... Hozzád intézett első hozzászólásomban mégis, hol alkalmaztam (rád?) bármilyen jelzőket, hogy utána jobbikozni-parasztozni támadjon úri kedved? Pusztán azon dühöngtem, hogy mégis mitől más az egy országnak, hogy ki miatt veszik hülyébe?

Mert ezektől az eddig szerepelt önimádtató lelki nyomorék harácsolóktól és fosztogatóktól ugyan nem telik más. Nem mérem külön mércével egyiket sem, mert mindkettő a totális tehetségtelenségét palástolja a felesleges / káros buzgólkodásaival, ami mögött pedig csak a buta vagy gonosz rosszindulat van.

No, ha ez bármilyen jobbikos alapvetésre hajazna, hát én mondom neked, hogy csupán a véletlen műve. De mondj nekem olyat, aki meg akarja csinálni végre a rendes és normális, a becsületesek számára élhető országot itt, és kitakarítja ezt az Augiász istállóját, és még az unokámat is rá fogom szavaztatni, ha lesz ... :)

PS: A "küzdöl" szótő, mint olyan a "Baljós Árnyak" magyar szinkronjából való, hehe. Az idióta Jar-Jar Binks dumája ... Már ha ismered a Star Wars-ot. (Tudom-tudom, ez nem nagy műveltségre vall, de ötletes volt a fordító azokban a kitekert szavakban)

KopaszMercis 2012.10.20. 09:42:27

@_zulu_:
Nincsen semmi....
Szaladtam mar en bele olyanba h azt hittem valaki azert frusztralt mert szegeny es allitasa szerint nem volt az. Mondjuk nekem a valosagnak tunt, ezert eleg ciki volt de ez van.
Nezd alapvetoen totalisan mas nezeteink es velemenyunk van... Nem az en onvedelmi mechanizmus, hogy biztos azert mert a masik hulye. Nem KELL elhigyed, az en IQm (bar kivancsi vagyok hogy te szemelyesen mennyire szoktad okosnak tartani azokat az embereket, akik nem hiszik el az igazat... Ugye ugye?), de mindenkeppen erdemes azt atertekeld, hogy vajon tenyleg i telligencia hianyaban latom-e ugy a dolgokat, ahogy vagy mas esetleg mas miatt? Lehet hogy en nem a kommunizmusban szocializalodtam, es azert antipatikus nekem egy ilyen buzi mint a tarlos? Lehet, hogy nekem nem er veget a vilag Hegyeshalomnal es ez ezert elvarom a vezetotol, hogy a beosztottjai altal vegzett munkaert felelosseget vallaljon?
Szerintem itt van a kutya elasva.. Nem tudom, hogy spec IQban elorebb vagy hatrabb vagy-e... Nehezen hinnem el, hogyha te tenyleg objektiv intelligensebb vagy nalam, akkor az eddig altalad kepviselt ertekrend nem valami trollkodas mindossze, de lehet, hogy nem, es oszinte vagy... En, ha ez igy lenne (egyelore feltetelezem inkabb a setetseget), akkor viszont tudnam, hogy vagy onos gazdasagi erdek (ertsd, vmi oligarcha szeru kotodes exekhez a komcsikhoz) vagy pedig tenyleg a kadarjanos erotikus almok rabjava nevelt teged ez a mostani kommunista rezsim.
Tehat lehetsz te okosabb vagy tehetosebb, az en vilagkepem ugy is kerek...

Nekem nem kell bemeseljem magamnak, hogy a masik egy sotet csoro barom, amikor az nem igaz, es az en ertekrendem es vilagom ugy is kerek egesz.

Neked viszont el kellene azon gondolkodjal, ha amit korabban leirtam igaz, akkor hol van a te vilagkepedben a kutya elesve... ;) Lesz majd megint a Bayer Zsolti fele melegfelvonulas, ott biztos kapsz ra valaszt ;)

KopaszMercis 2012.10.20. 09:48:14

@champagneM:
Carlin-nak sem kellett, akit a szellemi vezetod, Tarlos olyanbenan probalt utanozni... Na de nem piszkallak, a szegeny embert nem illik ogy zrikalni ;)
@_zulu_:
A cigany nalam nem borszinhez kotott jelzo... A magyarok rosszul hasznaljak, mert egy viselkedesi kultura ES egy borszinhez kotik egyszerre... En a jelzot nem kotom borszinhez... A nepes fidesz szavazo tabor mar pedig buta ciganyok gyulekezete.. Borszin ide, borszin oda. Szerintem ez igazsagos nem?

Kaja Ibrahim 2012.10.20. 12:40:10

@ekszvájzed: Nos, nem vitatkozom veled,mondhatom egyetértek.
De ne reménykedj! Soha, egyetlenegy kormány nem fogja a nép felemelkedését szolgálni, mindegyik elsősorban a saját zsebére fog dolgozni.Különbség csak a mértékben van/volt/lesz. Számomra ez a mostani banda a legszörnyűbb.Orbán és holdudvarának nyíltan vállalt farizeussága, elvtelensége,elmebeteg gazdaságpolitikája, a demokrácia felszámolása Európa bohócaivá tett minket, sokkal inkább, mint a korábbi kormányok idején..
Nyugatról pedig: sok évet, sok országban dolgoztam, turistaként is sokfelé jártam. Messze nem akkora kánaán, mint ami a hazai köztudatban van.
Szummázva: a rendszerváltástól sok ember túl sokat várt, de nem jött össze. Ráadásul a magyarok tökéletesen éretlenek a demokráciára, nem tudnak élni vele, a szabadságot összetévesztik a szabadossággal. Jelenleg az orbáni politika egyértelműen a diktatúra irányába halad.
Bő 10 évet dolgoztam Németországban, főleg Bajorországban és sok ott élő ex-DDR-essel találkoztam. A korombeliek, vagy idősebbek többsége visszasírja az akkori időket. Ugyan nem utazhattak, de a mindennapi életük, biztos megélhetésük adott volt. Nálunk ugyanaz a helyzet. Lehet bolsizni, komcsizni, de rend volt, lényegesen kisebb volt a bűnözés.
Magyarország legnagyobb átka Orbán Viktor. Amíg ő aktívan politizál, ebben az országban nem lesz béke és nyugalom.A józan többségnek össze kellene fogni és el kellene zavarni őt. Ki kellene alakítani egy nagy koalíciót, mint ahogy a németek tették. Orbán a magyarság legnagyobb ellensége.

2012.10.20. 14:29:39

@Kaja Ibrahim:

Szerintem azzal van a gond, hogy a zorbány és válogatott baráti köre azt hiszi, úgy kell egy ország anyagi függetlenségét, és pénzügyi megerősödését megteremteni, hogy reménytelen homokzsákpüfölésbe kezd egy nemzetközileg az egész világnak diktáló pénzosztó és -beszedő bagázzsal,

(amelyik még a világválságból is a hasznot akarja kihúzni, mindegy, milyen áron, ahelyett, hogy az adósain való megkönyörüléssel segítene rajta. Akik ráadásul az egész válságban totál ártatlanok).

Olyan, mintha egy csapat maffiózóval tárgyalna a védelmi pénzről. Ezeknek pedig inkább az ő hivatali elődei feszítették szépen szét az ország ánuszát, az esedékes beöntésekhez és injeciókhoz ...

Emellett pedig természetesen ugyanazt az esztelen pazarlást, és végiggondolatlan tervezést műveli, mint elődei. Mondom: tehetségtelenség. Aki meg tehetséges itt, azt az ilyen pénzügyi muftik már régen zsebre tették, úgyhogy azok úgy táncolnak, ahogy, és az ő ügyeik szolgálatában állnak.

Ha megtudnánk a tényleges valót, hogy 22 év alatt mi mindenre ment el itt kozmikus mennyiségű pénz és abból mennyi érdemi, vissza is térülő haszna volt az egész államnak / országnak, vagy egyáltalán volt-e a kiadásoknak bármi értelme is, akár tökön is lőhetnénk magunkat a kétségbeesett dühtől.

Nem vitatom, hogy o. v. ügyefogyott de öntömjéneztető fosfej. Mégis: hasonló nyugati pártok szövetségének választják alelnökévé sokadjára is, ez meg biztos nemzetközi összeesküvés. És a nyugatiak nem hülyék, mert összességükben sokkalta több értesüléssel bírnak erről az országról, amennyit akár egy akadémikus is felfogni képes. Valamit tudnak, amit ő vagy szintén tud, vagy még csak nem is sejt.

Szerencsés vagy tehát, hogy civilizált környezetből értékelhetted ennek a mai magyar rendszernek az életét, de attól tartok, túl sokan vannak ilyenek, és túl könnyű nekik, mert nem abba a széles tömegbe tartoznak, amely nem más, mint a felső tízezer pártfüggetlen hazardírozásainak vesztese, máról-holnapra szorongva élő kiszolgáltatottja, azoké, akik kaszinónak, kertitörpe-bazárnak és idomítótelepnek nézik az országot.

Összefogás, ez jó varázsszó, de mivel mindenki mantrázza, kevéssé hiteles. Hiányában azok is bűnösök, akik a magyar nép történelmi bűnei és hibái felemlegetése mentén kezdtek el dolgozni annak széttépésén, miután a "rendszerváltásnál" jó esély volt arra, hogy a közelmúlt viselt dolgai után igazságot teremtsen, és a kor lezárulásában közös nevezőre jusson.

Akkor kellett volna azt tenni, amit a németek: minden titkosítást feloldai, mindenkit elszámoltatni, és felelősségre vonni, úgy-ahogy sikerrel is. Más kérdés, hogy az a nemzetközi politika amely a németség múltbani politikai és háborús bűneire hivatkozva az évtizedek alatt mindannak totális megfordítottját alakíttatta ki, nem fog-e inkább egy új iszlám forradalomhoz, és a németség szétszóratásához vezetni majd, Európa közepén ...

szekertabor · provo.blog.hu 2012.10.20. 15:31:04

@wowerman: "Lehet hogy ez nektek fideszeseknek újdonság lesz de így senkivel sem beszélünk ha magunkat kulturált embernek valljuk (Tarlós lehet hogy nem), akár férfi az illető akár nő"

Lehet, hogy ez neked újdonság lesz, de nálunk, kulturált embereknél, nem szokás a nekünk nem tetsző, ám politikailag közömbös vélemény alapján következtetni a másik politikai irányultságára, és eszerint minősítgetni. Amit írtam, fenntartom: Kálmán Olga nem riporterhez méltóan viselkedett, amikor képtelen volt értelmes kérdéseket feltenni, és a női mivoltát használta fegyverként a riportalannyal szemben.

Aki politikusnak áll, az el kell viselje a kellemetlen kérdéseket, aki pedig riporternek, az el kell viselje a kellemetlen válaszokat.

wowerman 2012.10.20. 16:18:32

@szekertabor: 1: akkor mondd hogy tévedtem. 2: te nem ugyanezt csinálod most, levonsz egy következtetést kevés info alapján? 3: most komolyan, a saját dumámmal vágsz vissza?

wowerman 2012.10.20. 16:19:19

@szekertabor: mellesleg van különbség a kellemetlen válaszok és az anyázás között. persze nem mindenkinek.

Rasszista eszkimó (törölt) 2012.10.26. 10:26:11

Egy riporter ne lepodjon meg, ha neha a fagyi visszanyal.

En Tarlos helyeben elovettem volna egy parnat es lefekudtem volna aludni: "Olga, kelts fel a riport vegen!".
süti beállítások módosítása